• DMC Wolnaalden - 2 Plastic naalden met stompe punt

Plastic naalden.

Plastic naalden voor kinderen of voor wol.

Fournituren: Plastic Wolnaalden. Omdat deze kunststof wolnaalden voorzien van een dikke, stompe punt zijn zij perfect geschikt voor het afwerken of in elkaar zetten van gebreid of gehaakt goed. Door de stompe punt zullen de plastic naalden de wol of katoen niet beschadigen. Maar vanwege de stompe punt van de plastic naald in combinatie met het grote oog, zijn de plastic naainaalden ook prima geschikt voor kleine kinderen om knutselwerkjes mee te maken. En de kunststof wolnaalden zijn nog lekker goedkoop ook! Jij ontvangt 2 kunststof wolnaalden.

Deze plastic wolnaalden zijn ook geschikt voor grof borduurwerk. Ook voor borduurnaalden of wolnaalden van metaal kan jij bij ons terecht, evenals voor een setje gesorteerde kunststof naalden van Prym. Ga jij de naalden gebruiken samen met jouw (klein)kinderen? Bestel dan een veilig kinderschaartje mee.

Wat zijn wolnaalden?

Wolnaalden, die ook wel smyrnanaalden worden genoemd, hebben een stompe punt en zijn geschikt voor het afhechten en in elkaar zetten van haak- en breiwerk. Ze hebben een groot oog waardoor je de draad gemakkelijk in kunt rijgen.

Voor dik of dunner garen.

De verpakking bevat 2 plastic naalden met een groot oog, zodat ook dikkere wol of katoen door het oog van de naald past. De punt van de wolnaald is stomp zodat jij de wol niet kunt beschadigen. De plastic wolnaalden van DMC zijn van prima kwaliteit, maar extra voordelig geprijsd. Gebruik jij deze stompe naalden voor borduurwerk? De plastic naalden zijn geschikt voor borduurwerk van 2,3 tot 4 kruisjes per centimeter.

Specificaties:

Samenstelling: Kunststof. Kleur: Blauw. Afmeting: 7,5cm. Verkoop per 2 stuks.

Bij Bink Fournituren kan jij terecht voor allerlei naalden, in verschillende maten, merken en prijsklassen. Zoals voor wolnaalden of borduurnaalden bijvoorbeeld, maar ook voor een gesorteerd setje met verschillende maten plastic naalden. Wordt de plastic naald gebruikt door een kind? Gebruik dan de voordelige en beslist veilige kinderschaar voor knutselwerkjes.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

DMC Wolnaalden - 2 Plastic naalden met stompe punt

  • Merk: DMC
  • Model:1763-1
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Wolnaalden met stompe punt - A kwaliteit

Wolnaalden met stompe punt - A kwaliteit

3 stompe wolnaalden3 stompe wolnaalden - Voor het afhechten en in elkaar zetten van haak- en breiwer..

€3,70

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

Plastic naalden met gebogen punt.Plastic naalden met gebogen punt voor makkelijk oppakken van steken..

€2,50

Borduurnaalden stomp nr. 14

Borduurnaalden stomp nr. 14

Tapisserienaalden GROF nr.14Tapisserienaalden GROF nr.14 : Grote borduurnaalden zonder puntFournitur..

€2,50

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

Snipperschaartje - DraadschaartjeSnipperschaartje - Draadschaartje voor het knippen van garenFournit..

€3,95

Tags: Wolnaalden, stompe naalden, naalden om breiwerk af te hechten, naalden om haakwerk af te hechten, breinaald, smyrnanaald, borduurnaald, tapisserienaald, wol, breien, haken, plastic naald, naald zonder punt, kunststof naald, naald voor kind, kindernaald, kindernaalden