3 stompe wolnaalden

3 stompe wolnaalden - Voor het afhechten en in elkaar zetten van haak- en breiwerk.

Fournituren - Naalden voor wol. Als jij op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige stompe wolnaalden, dan zijn de Prym wolnaalden zeker het overwegen waard. Deze naalden zijn perfect voor het afhechten van breiprojecten, het vastzetten van gebreide stukken en het repareren van kleding. Deze Prym stompe wolnaalden zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn daarom zeer duurzaam en langdurig bruikbaar. Ze hebben een groot, goudkleurig oog waardoor je de draad gemakkelijk in kunt rijgen. De verpakking bevat 3 stalen naalden, zodat je voor iedere draaddikte de juiste naald kunt kiezen.

Wolnaalden hebben wij in verschillende versies, zoals NIKKELVRIJE wolnaalden of deze BUDGET-versie.

Wolnaalden voor al jouw handwerkprojecten

Met de Prym wolnaalden kun je zelfs de kleinste openingen in je breiwerk dichten, waardoor je project er professioneel en netjes uitziet. Bovendien zijn deze naalden licht van gewicht en gemakkelijk vast te houden, wat het gebruik nog comfortabeler maakt. Jij ontvangt 3 verschillende wolnaalden voor dikkere en dunnere wol of ander garen. De punten van iedere naald is stomp zodat je de wol niet beschadigt.

Wolnaalden van A-kwaliteit

De uitgebalanceerde en gecontroleerde veelhardheid waarborgt soepel werken zonder verbuigen of breken van de naald. Dus als je op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare stompe wolnaald, dan zijn de Prym wolnaalden zeker een aanrader. Ze zijn duurzaam, eenvoudig in gebruik en geschikt voor een breed scala aan breiprojecten. Bestel vandaag nog en maak je breiwerk helemaal af!

Specificaties:

Samenstelling: Staal. Jij ontvangt 3 wolnaalden, namelijk nr. 1: 70 x 2,40 mm, nr. 3: 60 x 1,90 mm en nr. 5: 50 x 1,20 mm in een hersluitbare verpakking.

Alles voor jouw hobby

Bij Bink Fournituren hebben wij een uitgebreid ASSORTIMENT handwerkaccessoires voor jouw hobby. Voor kids hebben wij deze wolnaalden ook in veilige KUNSTSTOF versie.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wolnaalden met stompe punt - A kwaliteit

  • Merk: Prym
  • Model:124119
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,70


Gerelateerde producten

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

Plastic naalden met gebogen punt.Plastic naalden met gebogen punt voor makkelijk oppakken van steken..

€2,50

Tags: Wolnaalden, stompe naalden, breinaald, smyrnanaald, borduurnaald, tapisserienaald, wol, breien, haken