• Wolnaalden met lus - Ideaal voor dikker breigaren

Wolnaalden voor dikker garen

Wolnaalden voor dikker garen - 3 wolnaalden met flexibele lus

Fournituren voor breiwerk: deze wolnaalden hebben geen oog, maar een flexibele lus waardoor ze geschikt zijn voor verschillende diktes wol. JIj ontvangt 3 stuks wolnaalden met en stompe punt in verschillende maten. Verkoop per set.

Behalve deze wolnaalden met lus kan jij ook andere wolnaalden bestellen. We hebben trouwens nog veel meer handige ACCESSOIRES voor jouw hobby.

Wolnaalden - Waarvoor gebruik je die?

Wolnaalden zijn naalden met een stompe punt. Ze staan ook wel bekend onder de naam stopnaalden. Wolnaalden gebruik jij vor het afwerken of in elkaar zetten van gebreid of gehaakt goed. Omdat de wolnaalden zijn voorzien van een stompe punt, hoef jij niet bang te zijn dat de wol of het garen door de naald wordt beschadigd.

Wolnaalden met lus - Voor dikker breigaren

De wolnaalden hebben niet, zoals gebruikelijk, een oog waar je de draad dorheen rijgt. De wolnaalden zijn voorzien van een flexibele lus. Bij dikker of losgetwijnd breigaren hoef je niet bang te zijn dat de draad gaat slijten bij het doorhalen. Jij kunt iedere dikte brei- of haakgaren zeer eenvoudig door de lus heen inrijgen. Gebruik deze wolnaalden met een stompe punt voor het afhechten en in elkaar zetten van haak- en breiwerk. De verpakking bevat 3 aluminium naalden, zodat je voor iedere draaddikte de juiste naald kunt kiezen. De maten zijn: 85 x 3,3 mm, 70 x 2,8 mm en 60 x 2,3 mm. De punt van iedere naald is stomp zodat je de wol niet beschadigt. De lus van de naald is van nylon, dus vrijwel onverslijtbaar.

Specificaties:

Samenstelling: Aluminium met nylon. Verkoop per set van 3 naalden.

Bij onvoldoende voorraad ontvang jij deze wolnaalden van Pony: een vergelijkbare leverancier van brei- en haakmateriaal.

Alles voor jouw hobby:

Kijk jouw BREITAS eens goed na: wellicht zijn er nog meer handige accessoires om direct mee te bestellen. Brei- en haaknaalden kan jij HIER bestellen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wolnaalden met lus - Ideaal voor dikker breigaren

  • Merk: Pony
  • Model:10944
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,50


Gerelateerde producten

Wolnaalden met stompe punt - A kwaliteit

Wolnaalden met stompe punt - A kwaliteit

3 stompe wolnaalden3 stompe wolnaalden - Voor het afhechten en in elkaar zetten van haak- en breiwer..

€3,70

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

Plastic naalden met gebogen punt.Plastic naalden met gebogen punt voor makkelijk oppakken van steken..

€2,50

Tags: Wolnaalden, stompe naalden, naalden om breiwerk af te hechten, naalden om haakwerk af te hechten, breinaald, smyrnanaald, borduurnaald, tapisserienaald, wol, breien, haken, vergrendeloog, dikke draden, dikke wol, jumbowol, jumbodraad, bulk draad, bulkwol, afwerken, mazen, naald met lus, wolnaald met lus, lus in plaats van oog, lus ipv oog, borduurnaald met lus, stompe naald met lus, flexibele lus, flexibele naald, naald voor dikke wol