• 4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

Plastic naalden met gebogen punt.

Plastic naalden met gebogen punt voor makkelijk oppakken van steken

Fournituren: Plastic Wolnaalden. Omdat deze kunststof wolnaalden voorzien van een dikke, stompe punt zijn zij perfect geschikt voor het afwerken of in elkaar zetten van gebreid of gehaakt goed. Door de stompe punt zullen de plastic naalden de wol of katoen niet beschadigen. Maar vanwege de stompe punt van de plastic naald in combinatie met het grote oog, zijn de plastic naainaalden ook prima geschikt voor kleine kinderen om knutselwerkjes mee te maken. Wat ectra handig is aan deze wolnaalden is de gebogen punt. Hiermee kan jij gemakkelijk steken oppakken of tussen steken doorsteken. En de kunststof wolnaalden zijn nog lekker goedkoop ook! Jij ontvangt 4 kunststof wolnaalden.

Ook voor borduurnaalden of wolnaalden van metaal kan jij bij ons terecht, evenals voor een setje gesorteerde kunststof naalden van Prym. Ga jij de naalden gebruiken samen met jouw (klein)kinderen? Bestel dan een veilig kinderschaartje mee.

Wat zijn wolnaalden?

Wolnaalden, die ook wel smyrnanaalden worden genoemd, hebben een stompe punt en zijn geschikt voor het afhechten en in elkaar zetten van haak- en breiwerk. Ze hebben een groot oog waardoor je de draad gemakkelijk in kunt rijgen.

Voor dik of dunner garen.

De verpakking bevat 4 plastic naalden met een groot oog, zodat ook dikkere wol of katoen door het oog van de naald past. De punt van de wolnaald is stomp zodat jij de wol niet kunt beschadigen. De plastic wolnaalden zijn van prima kwaliteit, maar extra voordelig geprijsd.

Wolnaalden met gebogen punt

De wolnaalden zijn voorzien van een half gebogen punt. Hierdoor kan jij gemakkelijk insteken, ook in dikkere wol. Heb jij één of meerdere steken laten vallen in jouw breiwerk? Geen nood: met deze handige naalden pak jij steken heel eenvoudig weer op.

Specificaties:

Samenstelling: Kunststof. Kleur: Assorti, kan per zending verschillen. Afmeting: 8,5cm. Verkoop per 4 stuks.

Bij Bink Fournituren kan jij terecht voor allerlei naalden, in verschillende maten, merken en prijsklassen. Zoals voor wolnaalden of borduurnaalden bijvoorbeeld, maar ook voor een gesorteerd setje met verschillende maten plastic naalden. Wordt de plastic naald gebruikt door een kind? Gebruik dan de voordelige en beslist veilige kinderschaar voor knutselwerkjes.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

  • Merk: Pony
  • Model:10900
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,50


Gerelateerde producten

Kabelnaalden 2 en 5mm

Kabelnaalden 2 en 5mm

Kabelnaalden voor breiwerkKabelnaalden voor breiwerk - Handig hulpmiddel bij breien van kabelsFourni..

€2,50

Wolnaalden met lus - Ideaal voor dikker breigaren

Wolnaalden met lus - Ideaal voor dikker breigaren

Wolnaalden voor dikker garenWolnaalden voor dikker garen - 3 wolnaalden met flexibele lusFournituren..

€2,50

DMC Wolnaalden - 2 Plastic naalden met stompe punt

DMC Wolnaalden - 2 Plastic naalden met stompe punt

Plastic naalden.Plastic naalden voor kinderen of voor wol.Fournituren: Plastic Wolnaalden. Omdat dez..

€1,99

Tags: Kunststof, wolnaald, borduurnaald, kindernaald, plastic, afhechten, weefnaald