AFGEPRIJSD: Ergonomische Haaknaald.

AFGEPRIJSD: Ergonomische Haaknaald: Pony Easy Grip.

Fournituren – Handwerken: Ergonomische haaknaald om voor langere periode te kunnen haken zonder lichamelijke klachten. Heb jij weleens last van je handen na het haken? Door met je hand steeds opnieuw eenzelfde beweging te maken, zoals dat bij haken het geval is, kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Dit is verleden tijd als jij vanaf nu gaat haken met de speciale ergonomische haaknaalden van Pony. Door het speciale ontwerp van deze haaknaald ontlast je de spieren in je hand en pols zodat deze niet verkrampen. Je zult zien dat bij het gebruik van de ergonomische haaknaald je klachten verminderen. Bovendien is de haaknaald nog extra voordelig geprijsd ook. Verkoop per stuk – de maat selecteer jij in het selectiescherm. OP=OP: Levering zolang de voorraad strekt!

Liever een haaknaald van een A-merk? De ergonomische haaknaalden van Clover zijn ‘top of the bill’! Ook voor standaard haaknaalden kun jij natuurlijk bij ons terecht, zowel voor fijn als voor dikker haakgaren. Voorkom klachten bij het breien door rondbreinaalden te gebruiken: het breiwerk ligt in jouw schoot, waardoor jouw schouders ontlast worden.

Voorkom zere handen na het haken

Haakverslaafd? Geen probleem, natuurlijk. Wel loop jij kans op lichamelijk ongemak. Bij een normale haaknaald houd je deze meestal vast als een pen bij het schrijven. Bij het maken van de lussen zet je druk met je vingers op de haaknaald om de beweging van het haken te kunnen maken. Leg voor de aardigheid je andere hand maar eens op de pezen onder je hand terwijl je een haakbeweging maakt: je zult merken dat deze steeds aanspannen. Op termijn kan dit klachten veroorzaken. Bij de ergonomische haaknaald van Pony heb je hier geen last van. De haaknaald heeft een speciaal ontworpen handvat dat pijnlijke handen na het haken voorkomt.

Hoe dan?

De voordelige ergonische haaknaald van Pony heeft een speciaal ontworpen ‘easy grip’ handvat. Het handvat is gemaakt van speciaal soft materiaal: meeverend silicoon. Bovendien kun jij jouw vinger plaatsen op de speciale platte vingersteun. Houd de haaknaald op deze manier als een pen vast: dit is aanmerkelijk minder schadelijk en leidt tot minder irritatie van je spieren en pezen. Doordat het speciale ergonomische handvat van de haaknaald is gemaakt van speciaal siliconenmateriaal zal dit de druk die ontstaat door het haken opvangen en corrigeren. Zo worden klachten voorkomen. De geribbelde onderkant van het handvat tenslotte zorgt voor extra grip, waardoor je minder druk op de naald hoeft te zetten.

Specificaties:

Samenstelling: Handvat van meeverend zacht silicoon - Haaknaald is van aluminium. Geschikt voor alle haakgarens. De ergonomische aluminium haaknaald is leverbaar in maat 2.0 t/m maat 4.5mm. Kies de juiste maat in het selectiescherm – iedere maat heeft zijn eigen kleur handvat. Verkoop per stuk.

Made in India. SA 8000 gecertificeerd: dit betekent dat Pony werkt volgens internationale afspraken en actief controleert op het voorkomen van kinderarbeid, dwang, discriminatie en uitsluiting op de werkplek.

Meer keus:

  • Clover Amour - Ergonomische Haaknaald
  • Stalen haaknaald – voor fijn haakgaren
  • Aluminium Haaknaald – voor medium haakgaren
  • Rondbreinaald – voorkomt zere schouders

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Ergonomische Haaknaald - Kies een maat OP=OP

  • Merk: Pony
  • Model:56801
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95
  • €2,50


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

AANBIEDING: Clover Amour haaknaald - Ergonomische Haaknaald - Kies een maat

AANBIEDING: Clover Amour haaknaald - Ergonomische Haaknaald - Kies een maat

Clover ergonomische haaknaald.Clover ergonomische haaknaald - Voorkom klachten bij het hakenFournitu..

€5,95 €8,25

Rondbreinaald LANG 80cm - Kies een maat

Rondbreinaald LANG 80cm - Kies een maat

Rondbreinaald.Rondbreinaald - Kies de juiste dikte.Rondbreinaalden gebruik jij om rond te breien zo..

€3,95

GOEDKOOP: Haaknaald Staal - FIJN Haakgaren - Kies een maat 0,6-1,75mm

GOEDKOOP: Haaknaald Staal - FIJN Haakgaren - Kies een maat 0,6-1,75mm

Stalen haaknaaldStalen haaknaald voor fijn haakgarenFournituren - Breinaalden en haaknaalden. Deze s..

€1,99

GOEDKOOP: Haaknaald - MEDIUM haakgaren - Kies een maat 2-5,5mm

GOEDKOOP: Haaknaald - MEDIUM haakgaren - Kies een maat 2-5,5mm

Haaknaald Aluminium.Haaknaald Aluminium voor fijn tot medium haakgaren. Deze aluminium haaknaald geb..

€1,99

Tags: breiwol, katoen, haakkatoen, wol, breien, haken, breinaald, haaknaald, ergonomische haaknaald, haaknaald ergonomisch, haaknaald met speciaal handvat, clover haaknaald, clover amour haaknaald, clover amour, pijn bij het haken, pijnvrij haken, haken zonder pijn, haken zonder klachten, klachtenvrij haken, haken zonder ongemak, haken zonder lichamelijk ongemak