Ergonomische haaknaald.

Ergonomische haaknaald met een ingenieus ontwerp waardoor klachten bij het haken voortaan tot het verleden horen.

LET OP: Clover levert haaknaalden met verslavingsgevaar! De speciale Clover Amour Crochet Hooks haaknaalden hebben een zacht, afgerond handvat. Het handvat heeft een afgeplat deel heeft waar je duim precies op kan rusten wanneer je aan het haken bent. Zo zet je minder druk op je spieren en pezen tijdens het haken.

Het handvat is gemaakt voor beide haakstijlen; zowel voor wanneer je de haak vasthoudt bij de top, of wanneer de haaknaald wordt vastgehouden als een pen. De haak is glad en afgerond zodat het afglijden van lusjes gemakkelijker, en sneller gaat. Deze haaknaalden haken dusdanig fijn dat je er direct verliefd op wordt!

Ook wel eens last van je handen na het haken? Door met je hand steeds achter elkaar dezelfde beweging te maken, zoals dat bij haken het geval is, kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Dit is verleden tijd met de ergonomische haaknaaldenset. Door het ergonomische handvat hoeft er minder druk te worden gezet met de duim en wijsvinger. Dit is ook erg prettig voor haaksters met gewrichtspijn. Met vrolijke kleuren worden de verschillende diktes aangeduid, zodat het zoeken naar de juiste naald gemakkelijker wordt.

Iedere haaknaald uit deze ergonomische serie haaknaalden heeft zijn eigen kleur handvat, zodat je deze gemakkelijk kunt terugvinden in je collectie. De Clover Amour haaknaald is leverbaar vanaf 2mm tot en met maar liefst 15mm voor hele dikke wol of katoen. Selecteer de juiste maat in het selectiescherm en je krijgt de bijbehorende foto te zien.

Het handvat van de haaknaald is van speciaal ontwikkeld 'soft-materiaal'. De haaknaald zelf is van aluminium. Made in Japan.

CADEAU TIP: de Clover Amour Haaknaalden zijn ook verkrijgbaar in een speciale set. Hierin vind je de meest gebruikte maten, voor een leuke prijs. Leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Clover Ergonomische Haaknaald

  • Merk: Clover
  • Model: 1051
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,25


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Ergonomische Haaknaalden set - Made in Japan

Ergonomische Haaknaalden set - Made in Japan

Complete Set Ergonomische HaaknaaldenComplete Set Ergonomische Haaknaalden - Made in Japan.Fournitur..

€69,95

VOORDELIG: Haaknaalden set - Medium haakgaren

VOORDELIG: Haaknaalden set - Medium haakgaren

Complete Set HaaknaaldenComplete Set Haaknaalden - Met easy grip handvat.Fournituren - Haaknaaldense..

€24,95 €33,95

Tags: breiwol, katoen, haakkatoen, wol, breien, haken, breinaald, haaknaald, ergonomische haaknaald, haaknaald ergonomisch, haaknaald met speciaal handvat, clover haaknaald, clover amour haaknaald, clover amour, pijn bij het haken, pijnvrij haken, haken zonder pijn, haken zonder klachten, klachtenvrij haken, haken zonder ongemak, haken zonder lichamelijk ongemak