• GOEDKOOP: Haaknaald - MEDIUM haakgaren - Kies een maat 2-5,5mm

Haaknaald Aluminium.

Haaknaald Aluminium voor fijn tot medium haakgaren. Deze aluminium haaknaald gebruik je om te haken met dun tot wat dikker haakgaren.

Met haakgaren kun je de mooiste dingen haken. Denk bijvoorbeeld aan het zelf haken van agurimi's, kleedjes, gordijntjes, woonkussens of een mooie vintage plaid van gehaakte vierkantjes. Of haak je liever een mooie omslagdoek, shawl, trui of vest? Met deze aluminium haaknaald van KnitPro kun je in ieder geval alle kanten op! Haakgaren is verkrijgbaar in allerlei varianten en kleuren, zodat je je fantasie de volle loop kunt laten. Kies voor katoen, bamboo, wol of synthetisch garen: de mogelijkheden zijn eindeloos! Deze haaknaald ligt goed in de hand en zorgt er door de fijne geslepen kop voor dat het haakgaren niet wordt gesplitst of beschadigd.

Deze Aluminium haaknaalden voor haakgaren zijn van KnitPro: een leverancier van voordelige, maar kwalitatief hoogwaardige handwerkmaterialen. De haaknaalden zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en mooi glad afgelakt met een lichtgrijze coating.

Welke maat haaknaald heb je nodig? Kijk op de wikkel van het haakgaren waarmee je wilt gaan werken. Je ziet hier over het algemeen 2 maten haaknaald op genoemd. Gebruik de kleinste maat voor als je weet dat je wat losser haakt; kies de grootste maat voor als je weet dat je vrij strak haakt. In de aluminium haaknaald kun je kiezen uit maat 2,0mm tot en met 5,0mm. Kies de juiste maat in het selectiescherm. Op zoek naar een dikkere haaknaald? Kijk dan bij Haaknaald Goud: daar vind je de maten voor het groffere werk.

p>LET OP: Deze haaknaalden zijn in een aantal maten tijdelijk niet leverbaar door KnitPro. In dat geval ontvang je deze breinaalden tijdelijk van Pony: een vergelijkbaar merk, qua prijs/kwaliteitverhouding. Pony en KnitPro worden in dezelfde fabriek geproduceerd, alleen onder een verschillend label.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Haaknaald - MEDIUM haakgaren - Kies een maat 2-5,5mm

  • Merk: Pony
  • Model:K30770
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Haaknaald voor DIK haakgaren - Kies een maat v.a. 6mm

Haaknaald voor DIK haakgaren - Kies een maat v.a. 6mm

Haaknaald voor dikker haakgaren.Haaknaald voor dikker haakgaren - Haaknaald voor grof haakgaren.Four..

€2,50

AANBIEDING: Clover Amour haaknaald - Ergonomische Haaknaald - Kies een maat

AANBIEDING: Clover Amour haaknaald - Ergonomische Haaknaald - Kies een maat

Clover ergonomische haaknaald.Clover ergonomische haaknaald - Voorkom klachten bij het hakenFournitu..

€5,95 €8,25

GOEDKOOP: Haaknaald Staal - FIJN Haakgaren - Kies een maat 0,6-1,75mm

GOEDKOOP: Haaknaald Staal - FIJN Haakgaren - Kies een maat 0,6-1,75mm

Stalen haaknaaldStalen haaknaald voor fijn haakgarenFournituren - Breinaalden en haaknaalden. Deze s..

€1,99

OPRUIMING: Ergonomische Haaknaald  - Kies een maat OP=OP

OPRUIMING: Ergonomische Haaknaald - Kies een maat OP=OP

AFGEPRIJSD: Ergonomische Haaknaald.AFGEPRIJSD: Ergonomische Haaknaald: Pony Easy Grip.Fournituren –..

€2,50 €3,95

Tags: breiwol, katoen, haakkatoen, wol, breien, haken, breinaald, haaknaald, ergonomische haaknaald, haaknaald ergonomisch, haaknaald met speciaal handvat, clover haaknaald, clover amour haaknaald, clover amour, pijn bij het haken, pijnvrij haken, haken zonder pijn, haken zonder klachten, klachtenvrij haken, haken zonder ongemak, haken zonder lichamelijk ongemak