• GOEDKOOP: Haaknaald Staal - Fijn Haakgaren

Haaknaald Staal.

Haaknaald Staal voor fijn haakgaren. Deze stalen haaknaald gebruik je om te haken met dun tot zeer dun haakgaren.

Met heel fijn haakgaren kun je de mooiste dingen haken. Denk bijvoorbeeld aan het zelf haken van kanten kraagjes, kleedjes voor op tafel of exclusieve versieringen in huis of in de kerstboom. Fijn haakgaren is verkrijgbaar in allerlei varianten en kleuren, zodat je je fantasie de volle loop kunt laten. Voor fijn haakgaren gebruik je een stalen haaknaald met een zeer fijn puntje. Deze haaknaald ligt goed in de hand en zorgt er door de fijne geslepen kop voor dat het haakgaren niet wordt gesplitst of beschadigd.

Deze stalen haaknaalden voor fijn haakgaren zijn van Opry: een leverancier van voordelige, maar kwalitatief hoogwaardige handwerkmaterialen. De haaknaalden voor fijn en dun haakgaren zijn gemaakt van stevig staal en voorzien van een zeer fijne punt.

Welke maat haaknaald heb je nodig? Kijk op de wikkel van het haakgaren waarmee je wilt gaan werken. Je ziet hier over het algemeen 2 maten haaknaald op genoemd. Gebruik de kleinste maat voor als je weet dat je wat losser haakt; kies de grootste maat voor als je weet dat je vrij strak haakt. Je kunt kiezen uit maat 0,60mm tot en met 3mm. Kies de juiste naald in het selectiescherm. Op zoek naar een dikkere haaknaald? Kijk dan bij Haaknaald Aluminium.

BONUSTIP: Wist je dat een stalen haaknaald ook veel gebruik wordt door mensen met dreadlocks? De punt van de haaknaald is zo fijn dat je losgeraakte dreadlocks heel eenvoudig weer kunt vastzetten!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Haaknaald Staal - Fijn Haakgaren

  • Merk: Opry
  • Model: 1009-060
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,15
  • €1,69


Beschikbare opties:


Tags: breiwol, katoen, haakkatoen, wol, breien, haken, breinaald, haaknaald, ergonomische haaknaald, haaknaald ergonomisch, haaknaald met speciaal handvat, clover haaknaald, clover amour haaknaald, clover amour, pijn bij het haken, pijnvrij haken, haken zonder pijn, haken zonder klachten, klachtenvrij haken, haken zonder ongemak, haken zonder lichamelijk ongemak