• Breinaalden voor Sokken Aluminium - Kies een maat

Sokkennaalden.

Sokkennaalden: breinaalden zonder knop.

Breinaalden zonder knop, ook wel sokkennaalden of kousennaalden genoemd, gebruik je om rond te breien zonder naad. Deze breinaalden gebruik je bijvoorbeeld om sokken mee te breien, een muts, beenwarmers of andere rondgebreide voorwerpen. De lengte van de breinaalden is 20 centimeter - de dikte van de naald selecteer jij in het selectiescherm. In een verpakking vind jij 5 breinaalden.

Deze breinaalden gebruik je om rond te breien. Dit kan je natuurlijk ook doen met een rondbreinaald: ook die kun je bij ons bestellen. Berg jouw breinaalden op met behulp van de handige puntenbeschermers. En wat dacht je van een handig setje brei-accessoires?

Rondbreien zonder naad.

Breinaalden zonder punt worden ook wel sokkennaalden genoemd omdat ze vooral gebruikt worden om sokken mee te breien. De lengte van de breinaalden is 20 cm: een ideale lengte voor het breien van sokken en kousen, maar ook voor mutsen, been- of enkelwarmers, manchetten, ronde sjaals of allerlei andere rondgebreide kledingstukken. In de meeste patronen brei je rond met behulp van 4 breinaalden zonder punt, in sommige bewerkingen wordt nog een 5de naald gebruikt als hulpnaald. Vandaar dat deze set sokkennaalden bestaat uit 5 naalden.

Breinaalden voor sokken - Prima kwaliteit:

Deze breinaalden worden geleverd door Pony of KnitPro: beide zijn bekend om hun voordelige, maar kwalitatief hoogwaardige serie van handwerkmaterialen. De breinaalden zijn gemaakt van aluminium en grijs afgelakt. De punten zijn mooi afgerond, zodat ze de wol niet kneuzen tijdens het opzetten, afhalen en breien. Door hun lichte gewicht liggen ze gemakkelijk in de hand.

Specificaties:

Materiaal: Aluminium. Lengte: 20 centimeter. Kies de juiste dikte die je wilt bestellen in het selectiescherm .Je ontvangt 5 breinaalden zonder punt van 20cm lang.

Direct meebestellen?

Brei jij liever met een rondbreinaald in plaats van met 4 breipennen? Ook die kun jij gewoon bij ons bestellen. Kijk ook eens bij ons assortiment Breiaccessoires: daar vind jij allerlei handige hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld stekenmarkeerders. Wil jij jouw breinaalden opruimen? Gebruik dan de speciale puntenbeschermers voor breinaalden zonder knop.

LET OP: Deze sokkennaalden worden afwisselend geleverd door KnitPro of door Pony: 2 vergelijkbare merken, qua prijs/kwaliteitverhouding. Pony en KnitPro worden in dezelfde fabriek geproduceerd, alleen onder een verschillend label. Kwaliteit en overige productspecificaties zijn exact gelijk.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Breinaalden voor Sokken Aluminium - Kies een maat

  • Merk: Pony
  • Model:36612
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Punten Beschermers voor Sokkennaalden 2-2,5

Punten Beschermers voor Sokkennaalden 2-2,5

Puntbeschermers.Puntbeschermers gebruik je om te voorkomen dat de steken van je breinaalden glijden...

€5,10

Punten Beschermers voor Sokkennaalden 3-3,5

Punten Beschermers voor Sokkennaalden 3-3,5

Puntbeschermers.Puntbeschermers gebruik je om te voorkomen dat de steken van je breinaalden glijden...

€5,10

Handige Breihulpjes Complete Set

Handige Breihulpjes Complete Set

Brei-accessoires.Brei-accessoires: handige hulpjes voor breiwerk.Fournituren: Handwerkaccessoires. D..

€7,50

Rondbreinaald LANG 80cm - Kies een maat

Rondbreinaald LANG 80cm - Kies een maat

Rondbreinaald.Rondbreinaald - Kies de juiste dikte.Rondbreinaalden gebruik jij om rond te breien zo..

€3,95

Tags: Breinaald, breinaalden, sokkennaald, sokkennaalden, breinaalden zonder knop, breinaalden zonder punt, Basix KnitPro, KnitPro, knitpro, voordelige breinaalden, goedkope breinaalden