Rondbreinaald.

Rondbreinaald - Kies de juiste dikte.

Rondbreinaalden gebruik jij om rond te breien zonder naad. Deze breinaalden gebruik je bijvoorbeeld om sokken mee te breien, een muts, beenwarmers of andere rondgebreide voorwerpen. Het voordeel van een rondbreinaald is dat je er, vanwege het koord tussen de breipennen, meer steken op kwijt kunt dan op een reguliere breinaald zonder knop. Rondbreien met een rondbreinaald vraagt minder expertise dan het rondbreien met 4 of 5 naalden.

In plaats van met een rondbreinaald, kun jij ook rondbreien met korte breinaalden zonder knop. Een KORTE rondbreinaald van 40cm kan jij HIER uitzoeken.

Wat is een rondbreinaald?

Een rondbreinaald bestaat uit 2 korte naaldpunten met daartussen een koord. De steken worden op de breipen opgezet en vervolgens laat je ze tijdens het breien van de naald op het koord glijden. Zo kun je aanmerkelijk meer steken kwijt dan op reguliere breinaalden. Met een rondbreinaald kun je zowel recht als rond breien. Rondbreien met een rondbreinaald geeft je de mogelijkheid om een rond voorwerp te breien zonder naad. Zo kun je rondbreinaalden onder andere gebruiken om sokken mee te breien. Maar ook een muts, sjaal, beenwarmers of mouwwarmers brei je met een rondbreinaald zonder naad. Daarnaast worden rondbreinaalden vaak gebruikt om een ronde boord te breien langs een trui of vest. Wanneer je een omslagdoek breit die in een punt uitloopt is een rondbreinaald ook heel fijn om te gebruiken, vanwege het grote aantal steken dat je er op kwijt kunt.

Aluminium breipunten.

De rondbreinaald bestaat uit 2 korte breipunten en een koord; de totale lengte is 80cm. De breipunten zijn van aluminium. Pony staat bekend om de hoge kwaliteit brei- en haaknaalden die zij leveren. De Pony breinaalden zijn gemaakt van aluminium en grijs afgelakt. De punten zijn mooi afgerond, zodat ze de wol niet kneuzen tijdens het opzetten, afhalen en breien. Door hun lichte gewicht liggen ze gemakkelijk in de hand. De overgang van de breipunt naar de draad is zo gemaakt, dat je de steken gemakkelijk kunt laten doorglijden.

Specificaties:

Je ontvangt een rondbreinaald met een totale lengte van 80cm. Kies de juiste dikte die je wilt bestellen in het selectiescherm. De Rondbreinaalden van Pony zijn bestelbaar vanaf 2mm tot en met 6mm. TER INFO: Bij onvoldoende voorraad van Pony ontvang jij de rondbreinaal van KnitPro of van Opry: vergelijkbare leveranciers in prijs/kwaliteit verhouding.

Meebestellen:

Bestel de nodige brei-accessoires mee, zoals wolnaalden en steken markeerders of kies voor een complete set met breihulpjes. Vind jij een rondbreinaald niet prettig om mee te werken? Dan kun je natuurlijk ook rondbreien met breinaalden zonder knop.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rondbreinaald LANG 80cm - Kies een maat

  • Merk: Pony
  • Model:50601
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Markeerringen voor Breiwerk - 30 stuks

Markeerringen voor Breiwerk - 30 stuks

LAAGGEPRIJSD: Steekmarkeerders.LAAGGEPRIJSD: Steekmarkeerders om in breiwerk te haken - breien op pa..

€2,95

Handige Breihulpjes Complete Set

Handige Breihulpjes Complete Set

Brei-accessoires.Brei-accessoires: handige hulpjes voor breiwerk.Fournituren: Handwerkaccessoires. D..

€7,50

Breinaalden voor Sokken Aluminium - Kies een maat

Breinaalden voor Sokken Aluminium - Kies een maat

Sokkennaalden.Sokkennaalden: breinaalden zonder knop.Breinaalden zonder knop, ook wel sokkennaalden ..

€3,95

Tags: Breinaald, breinaalden, sokkennaald, sokkennaalden, breinaalden zonder knop, breinaalden zonder punt, Basix KnitPro, KnitPro, knitpro, voordelige breinaalden, goedkope breinaalden, rondbreinaald, rondbreinaalden, ronde breinaald, breinaald met koord, breipunt, breipunten met koord, rond breien, breien zonder naad, groot aantal steken opzetten, teveel steken voor een breinaald, KnitPro, knitpro, pony, prym