• Tunische Haaknaald

Tunische Haaknaald.

Tunische Haaknaald Aluminium voor fijn tot medium haakgaren. Deze Tunische haaknaald gebruik je voor zogenaamd tunisch haken. Dit is een afwijkende vorm van haken, waarbij je, net als bij breien, de steken op een pen opzet. Dit geeft een ander resultaat: het haakwerk is dichter en gelijkmatiger en ziet er, eenmaal gehaakt, uit als een breiwerk.

Met haakgaren kun je de mooiste dingen haken. Denk bijvoorbeeld aan het zelf haken van agurimi's, kleedjes, gordijntjes, woonkussens of een mooie vintage plaid van gehaakte vierkantjes. Ben je een beetje uitgekeken of het standaard haakwerk? Misschien een mooi moment om tunisch haken eens te proberen!

Bij Tunisch haken werk je met een langer model haaknaald. In de heengaande toer zet je steken op de naald, net zoals je dat doet bij het breien. In de teruggaande naald haal je de steken weer af. Zo krijg je een zeer gelijkmatig haakwerk, dat lijkt op dicht breiwerk. Houd er bij Tunisch haken wel rekening mee dat je gebonden bent aan een maximum aantal steken: het aantal steken dat past op je naald.

Met tunisch haken haak je heel eenvoudig een mooie omslagdoek, shawl, trui of vest? Met deze Tunsiche haaknaald van KnitPro kun je in ieder geval alle kanten op! Haakgaren is verkrijgbaar in allerlei varianten en kleuren, zodat je je fantasie de volle loop kunt laten. Kies voor katoen, bamboo, wol of synthetisch garen: de mogelijkheden zijn eindeloos! Deze tunische haaknaald ligt goed in de hand en zorgt er door de fijne geslepen kop voor dat het haakgaren niet wordt gesplitst of beschadigd.

Deze Tunische haaknaalden zijn van KnitPro: een leverancier van voordelige, maar kwalitatief hoogwaardige handwerkmaterialen. De haaknaalden zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en mooi glad afgelakt met een lichtgrijze coating. Aan de achterkant van de naald zit een knop, waaraan je de maat kun herkennen.

Welke maat haaknaald heb je nodig? Kijk op de wikkel van het haakgaren waarmee je wilt gaan werken. Je ziet hier over het algemeen 2 maten haaknaald op genoemd. Gebruik de kleinste maat voor als je weet dat je wat losser haakt; kies de grootste maat voor als je weet dat je vrij strak haakt. In de tunische haaknaald kun je kiezen uit maat 2,0mm tot en met 5,0mm. Kies de juiste maat in het selectiescherm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tunische Haaknaald

  • Merk: KnitPro
  • Model: K30820
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €3,94


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Brei-Elastiek

Brei-Elastiek

Brei-elastiek.Brei-elastiek gebruik je in boorden en manchetten van gebreid goed: het zorgt ervoor d..

€3,80

Markeerringen voor Breien of Haken

Markeerringen voor Breien of Haken

Stekenmarkeerringen.Stekenmarkeerringen zijn een handig hulpmiddel wanneer je breit of haakt volgens..

€4,09

Tags: breiwol, katoen, haakkatoen, wol, breien, haken, breinaald, haaknaald, ergonomische haaknaald, haaknaald ergonomisch, haaknaald met speciaal handvat, clover haaknaald, clover amour haaknaald, clover amour, pijn bij het haken, pijnvrij haken, haken zonder pijn, haken zonder klachten, klachtenvrij haken, haken zonder ongemak, haken zonder lichamelijk ongemak, tunisch haken, tunische haaknaald, tunisch, tunesisch haken, tunesische haaknaald, haaknaald met 2 punten, haaknaald met twee punten, dubbele haaknaald