• Tunische Haaknaald - Kies een maat

Tunisch haken.

Tunisch haken - Tunische Haaknaald Aluminium voor fijn tot medium haakgaren.

Fournituren - Haaknaalden: Deze Tunische haaknaald gebruik je voor zogenaamd tunisch haken. Dit is een afwijkende vorm van haken, waarbij je, net als bij breien, de steken op een pen opzet. Dit geeft een ander resultaat: het haakwerk is dichter en gelijkmatiger en ziet er, eenmaal gehaakt, uit als een breiwerk. De tunische haaknaald is 30cm lang en verkrijgbaar in maat 2.0 tot en met 5.0mm. Verkoop per stuk.

Ook voor standaard haaknaalden of een ergonomische versie kan jij bij ons terecht. Rondbreien zonder naad doe jij met een rondbreinaald.

Tunisch haken - Hoe?

Met haakgaren kun je de mooiste dingen haken. Denk bijvoorbeeld aan het zelf haken van agurimi's, kleedjes, gordijntjes, woonkussens of een mooie vintage plaid van gehaakte vierkantjes. Ben je een beetje uitgekeken of het standaard haakwerk? Misschien een mooi moment om tunisch haken eens te proberen. Bij Tunisch haken werk je met een langer model haaknaald. In de heengaande toer zet je steken op de naald, net zoals je dat doet bij het breien. In de teruggaande naald haal je de steken weer af. Zo krijg je een zeer gelijkmatig haakwerk, dat lijkt op dicht breiwerk. Houd er bij Tunisch haken wel rekening mee dat je gebonden bent aan een maximum aantal steken: het aantal steken dat past op je naald.

Goede kwaliteit - scherp geprijsd

Onze Tunische haaknaalden zijn van KnitPro: een leverancier van voordelige, maar kwalitatief hoogwaardige handwerkmaterialen. De haaknaalden zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en mooi glad afgelakt met een lichtgrijze coating. Aan de achterkant van de naald zit een knop, waaraan je de maat kun herkennen. Het kan gebeuren dat de tunische haaknaald in een bepaald maat tijdelijk niet leverbaar is door KnitPro. In dat geval ontvang je de haaknaald van Pony: een vergelijkbaar merk, qua prijs/kwaliteitverhouding. Pony en KnitPro worden in dezelfde fabriek geproduceerd, alleen onder een verschillend label.

Welke maat haaknaald heb je nodig?

Kijk op de wikkel van het haakgaren waarmee je wilt gaan werken. Je ziet hier over het algemeen 2 maten haaknaald op genoemd. Gebruik de kleinste maat voor als je weet dat je wat losser haakt; kies de grootste maat voor als je weet dat je vrij strak haakt. In de tunische haaknaald kun je kiezen uit maat 2,0mm tot en met 5,0mm. Kies de juiste maat in het selectiescherm.

Specificaties:

Samenstelling: Aluminium haaknaald. Lengte: 30cm. Dikte: Kies de juiste maat in het selectiescherm. Verkoop per stuk.

Nog meer haak- en breinaalden:

  • Haaknaald staal - voor fijn haakgaren
  • Haaknaald aluminium - voor medium haakgaren
  • Ergonomische haaknaald - nu extra voordelig geprijsd
  • Rondbreinaald - rondbreien zonder naad; ook ideaal voor boorden

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tunische Haaknaald - Kies een maat

  • Merk: Pony
  • Model:K30820
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Haaknaald voor DIK haakgaren - Kies een maat v.a. 6mm

Haaknaald voor DIK haakgaren - Kies een maat v.a. 6mm

Haaknaald voor dikker haakgaren.Haaknaald voor dikker haakgaren - Haaknaald voor grof haakgaren.Four..

€2,50

Rondbreinaald LANG 80cm - Kies een maat

Rondbreinaald LANG 80cm - Kies een maat

Rondbreinaald.Rondbreinaald - Kies de juiste dikte.Rondbreinaalden gebruik jij om rond te breien zo..

€3,95

GOEDKOOP: Haaknaald Staal - FIJN Haakgaren - Kies een maat 0,6-1,75mm

GOEDKOOP: Haaknaald Staal - FIJN Haakgaren - Kies een maat 0,6-1,75mm

Stalen haaknaaldStalen haaknaald voor fijn haakgarenFournituren - Breinaalden en haaknaalden. Deze s..

€1,99

OPRUIMING: Ergonomische Haaknaald  - Kies een maat OP=OP

OPRUIMING: Ergonomische Haaknaald - Kies een maat OP=OP

AFGEPRIJSD: Ergonomische Haaknaald.AFGEPRIJSD: Ergonomische Haaknaald: Pony Easy Grip.Fournituren –..

€2,50 €3,95

Tags: breiwol, katoen, haakkatoen, wol, breien, haken, breinaald, haaknaald, ergonomische haaknaald, haaknaald ergonomisch, haaknaald met speciaal handvat, clover haaknaald, clover amour haaknaald, clover amour, pijn bij het haken, pijnvrij haken, haken zonder pijn, haken zonder klachten, klachtenvrij haken, haken zonder ongemak, haken zonder lichamelijk ongemak, tunisch haken, tunische haaknaald, tunisch, tunesisch haken, tunesische haaknaald, haaknaald met 2 punten, haaknaald met twee punten, dubbele haaknaald