• Mottencassettes - Voor hangende kleding

Voorkom mottengaatjes met mottencassettes

Voorkom mottengaatjes met mottencassettes – voor hangende kleding

Fournituren – Ongediertenbestrijding. Het is een vervelend probleem: gaatjes in jouw wollen kleding, die ontstaan zijn door motten. Bij mottenbestrijding geldt: voorkomen is beter dan genezen. Heb jij eenmaal last van mottenlarven in jouw kledingkast, dan is de oplossing hiervan namelijk een behoorlijke uitdaging. Voorkom dat jij de STOPWOL ter hand moet nemen met deze mottencassettes: speciaal geschikt voor hangende kleding. Mottencassettes zijn effectief tegen motten. Een verpakking bevat 2 mottencassettes, die jij per stuk kunt gebruiken voor 0,5m3. Houdbaarheid per cassette: 3 maanden.

Behalve mottencassettes heeft Roxasect nog meer mottenbestrijding, zoals mottenballen of DIT mottenpapier voor liggende kleding. Liever natuurlijke mottenbestrijding? Kies dan voor hangers of blokjes van onbewerkt cederhout. Natuurlijke mottenbestrijding doodt motten niet, maar voorkomt dat zij zich in jouw kast nestelen.

Bescherm kleding tegen motten

Motten doen op het eerste gezicht weinig kwaad. Dit verandert snel wanneer zij ervoor kiezen om hun eitjes te leggen op jouw kostbare wollen kleding. De volwassen exemplaren brengen geen schade aan - de kenmerkende rafelige mottengaatjes ontstaan pas, wanneer de eitjes uitkomen. De mottenlarven voeden zich namelijk met de vezels van wol. Het is dus belangrijk om te voorkomen dat motten hun eitjes in jouw kast achterlaten. De producten van Roxasect bestrijden motten en mottenlarven effectief.

Hoe voorkom ik een mottenplaag?

Motten houden ervan om in een donkere hoek van jouw kledingkast hun eitjes te leggen. De larven van de mot voeden zich vervolgens met jouw dure wollen kleding. Motten zullen zich richten op kleding die langere tijd niet gedragen is. Hang kleding daarom altijd gelucht of schoongewassen weg. Hang kleding nooit buiten te luchten tegen de schemering: de kans is dan het grootste dat je motten meeneemt in de kleding. Eén van de manieren om motten te voorkomen is het gebruik van mottencassettes.

Mottencassettes - hoe werkt dat dan?

Jij ontvangt een verpakking met 2 mottencassettes, speciaal voor tussen hangende kleding. Zorg voor voldoende luchtcirculatie van de cassette en hang deze niet tegen kleding aan. Iedere afzonderlijk mottencassette beschermt een kastruimte van 0,5m3. De cassette is voorzien van een indicator waar jij de houdbaarheidsdatum kunt noteren.

Specificaties:

Eén verpakking bevat 2 mottencassettes. Werkzame stof: Transfluthrin. Eén mottencassette is na opening te gebruiken voor een periode van 3 maanden. Met 1 verpakking met 2 mottencassettes weet jij jouw kast dus voor 6 maanden beschermd.

Motten verjagen of bestrijden:

  • Cederhout blokjes: preventief - te gebruiken voor liggende kleding
  • Cederhout hangers: preventief - te gebruiken voor hangende kleding
  • Mottenballen: bestrijdingsmiddel, dat de larven doodt voordat ze verdere schade aanrichten
  • Mottenval – effectief middel om te checken of jij last hebt van kledingmotten

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Mottencassettes - Voor hangende kleding

  • Merk: Roxasect
  • Model:618865
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,99


Gerelateerde producten

Mottenballen - Voor gebruik in kledingkasten

Mottenballen - Voor gebruik in kledingkasten

Voorkom mottengaatjes met mottenballenVoorkom mottengaatjes met mottenballen – Geurloos en veilig vo..

€9,95

Motten Preventie: Cederhout blok - Voor liggende kleding - BEPERKT LEVERBAAR

Motten Preventie: Cederhout blok - Voor liggende kleding - BEPERKT LEVERBAAR

Cederhout Blokjes – Natuurlijke mottenpreventie Cederhout Blokjes – Natuurlijke mottenpreventie: bes..

€8,95

Mottenval - Om te weten of jij last hebt van motten

Mottenval - Om te weten of jij last hebt van motten

Voorkom mottengaatjes met een mottenvalVoorkom mottengaatjes met een mottenval voordat ze eitjes ach..

€7,95

Tags: Mottencassettes, motten, voorkom motten, mottengaatjes, heb ik last van motten, motten bestrijden, motten doden, mottenlarven, hangende kleding motten