• Mottenpapier - Voor liggende kleding

Voorkom mottengaatjes met mottenpapier

Voorkom mottengaatjes met mottenpapier – voor liggende kleding en wollen kleden.

Fournituren – Ongediertenbestrijding. Het is een vervelend probleem: gaatjes in jouw wollen kleding, die ontstaan zijn door motten. Bij mottenbestrijding geldt: voorkomen is beter dan genezen. Heb jij eenmaal last van mottenlarven in jouw kledingkast, dan is de oplossing hiervan namelijk een behoorlijke uitdaging. Voorkom dat jij de STOPWOL ter hand moet nemen met dit mottenpapier: speciaal geschikt voor liggende kleding en voor onder een wollen kleed. Mottenpapier is effectief tegen motten en mottenlarven. Een verpakking bevat 2 vellen mottenpapier, die jij per vel kunt splitsen in 5 afzonderlijke delen. Houdbaarheid: 3 maanden.

Behalve mottenpapier heeft Roxasect nog meer mottenbestrijding, zoals mottenballen of DEZE mottencassettes voor hangende kleding. Liever natuurlijke mottenbestrijding? Kies dan voor hangers of blokjes van onbewerkt cederhout. Natuurlijke mottenbestrijding doodt motten niet, maar voorkomt dat zij zich in jouw kast nestelen.

Bescherm kleding tegen motten

Motten doen op het eerste gezicht weinig kwaad. Dit verandert snel wanneer zij ervoor kiezen om hun eitjes te leggen op jouw kostbare wollen kleding. De volwassen exemplaren brengen geen schade aan - de kenmerkende rafelige mottengaatjes ontstaan pas, wanneer de eitjes uitkomen. De mottenlarven voeden zich namelijk met de vezels van wol. Het is dus belangrijk om te voorkomen dat motten hun eitjes in jouw kast achterlaten. De producten van Roxasect bestrijden motten en mottenlarven effectief.

Hoe voorkom ik een mottenplaag?

Motten houden ervan om in een donkere hoek van jouw kledingkast hun eitjes te leggen. De larven van de mot voeden zich vervolgens met jouw dure wollen kleding. Motten zullen zich richten op kleding die langere tijd niet gedragen is. Hang kleding daarom altijd gelucht of schoongewassen weg. Hang kleding nooit buiten te luchten tegen de schemering: de kans is dan het grootste dat je motten meeneemt in de kleding. Eén van de manieren om motten te voorkomen is het gebruik van mottenpapier.

Mottenpapier - hoe werkt dat dan?

Jij ontvangt een verpakking met 2 vellen mottenpapier. Elk vel bestaat uit 5 delen, die jij kunt gebruiken voor liggende kleding of voor onder een wollen karpet. Ieder afzonderlijk deel mottenpapier beschermt een kastruimte van 1m3. Mottenpapier is ook ideaal voor kleding die jij weg legt voor het seizoen.

Specificaties:

Eén verpakking bevat 2 vellen mottenpapier, elk te scheiden in 5 afzonderlijke delen. Werkzame stof: Transfluthrin. Mottenpapier is na opening te gebruiken voor een periode van 3 maanden. Met 1 verpakking met 2 vellen mottenpapier weet jij jouw kasten dus voor 6 maanden beschermd.

Motten verjagen of bestrijden:

  • Cederhout blokjes: preventief - te gebruiken voor liggende kleding
  • Cederhout hangers: preventief - te gebruiken voor hangende kleding
  • Mottenballen: bestrijdingsmiddel, dat de larven doodt voordat ze verdere schade aanrichten
  • Mottenval – effectief middel om te checken of jij last hebt van kledingmotten

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Mottenpapier - Voor liggende kleding

  • Merk: Roxasect
  • Model:887399
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,99


Gerelateerde producten

Mottenballen - Voor gebruik in kledingkasten

Mottenballen - Voor gebruik in kledingkasten

Voorkom mottengaatjes met mottenballenVoorkom mottengaatjes met mottenballen – Geurloos en veilig vo..

€9,95

Motten Preventie: Cederhout blok - Voor liggende kleding

Motten Preventie: Cederhout blok - Voor liggende kleding

Cederhout Blokjes – Natuurlijke mottenpreventie Cederhout Blokjes – Natuurlijke mottenpreventie: bes..

€8,95

Motten Preventie: Cederhout ringen - Voor kledinghangers

Motten Preventie: Cederhout ringen - Voor kledinghangers

Cederhout Ringen – Natuurlijke mottenpreventie Cederhout Ringen – Natuurlijke mottenpreventie: besch..

€8,95

Tags: Mottenpapier, motten, voorkom motten, mottengaatjes, heb ik last van motten, motten bestrijden, motten doden, mottenlarven, liggende kleding motten