• Mottenballen - Voor gebruik in kledingkasten

Voorkom mottengaatjes met mottenballen

Voorkom mottengaatjes met mottenballen – Geurloos en veilig voor kleding

Fournituren – Ongediertenbestrijding. Het is een vervelend probleem: gaatjes in jouw wollen kleding, die ontstaan zijn door motten. Bij mottenbestrijding geldt: voorkomen is beter dan genezen. Heb jij eenmaal last van mottenlarven in jouw kledingkast, dan is de oplossing hiervan namelijk een behoorlijke uitdaging. Voorkom dat jij de STOPWOL ter hand moet nemen met deze mottenballen, die jij verspreid in de kledingkast kunt plaatsen. Mottenballen zijn effectief tegen motten en mottenlarven. Een verpakking bevat 20 mottenballen. Met 6 mottenballen bescherm jij 1m3 kastruimte. Houdbaarheid na opening: 3 maanden.

Bekijk HIER het assortiment anti-mot voor een meerdere alternatieven. Behalve mottenballen heeft Roxasect nog meer mottenbestrijding, zoals mottencassettes of DIT mottenpapier voor liggende kleding. Liever natuurlijke mottenbestrijding? Kies dan voor hangers of blokjes van onbewerkt cederhout. Natuurlijke mottenbestrijding doodt motten niet, maar voorkomt dat zij zich in jouw kast nestelen.

Bescherm kleding tegen motten

Motten doen op het eerste gezicht weinig kwaad. Dit verandert snel wanneer zij ervoor kiezen om hun eitjes te leggen op jouw kostbare wollen kleding. De volwassen exemplaren brengen geen schade aan - de kenmerkende rafelige mottengaatjes ontstaan pas, wanneer de eitjes uitkomen. De mottenlarven voeden zich namelijk met de vezels van wol. Het is dus belangrijk om te voorkomen dat motten hun eitjes in jouw kast achterlaten. De producten van Roxasect bestrijden motten en mottenlarven effectief.

Hoe voorkom ik een mottenplaag?

Motten houden ervan om in een donkere hoek van jouw kledingkast hun eitjes te leggen. De larven van de mot voeden zich vervolgens met jouw dure wollen kleding. Motten zullen zich richten op kleding die langere tijd niet gedragen is. Hang kleding daarom altijd gelucht of schoongewassen weg. Hang kleding nooit buiten te luchten tegen de schemering: de kans is dan het grootste dat je motten meeneemt in de kleding. Eén van de manieren om motten te voorkomen is het gebruik van mottenballen.

Mottenballen - hoe werkt dat dan?

Jij ontvangt een verpakking met 20 mottenballen, voor tussen de kleding. Laat de mottenballen in de witte verpakking: de werking is door het materiaal heen en geurloos. Met 6 mottenballen bescherm jij 1m3 kastruimte. Om de mottenballen in de brievenbus te kunnen bezorgen, ontvang jij een zakje mottenballen met platgevouwen verpakking met gebruiksinstructie.

Specificaties:

Eén verpakking bevat 20 mottenballen. Werkzame stof: Transfluthrin. Mottenballen zijn te gebruiken voor een periode van 3 maanden.

Motten verjagen of bestrijden:

  • Cederhout blokjes: preventief - te gebruiken voor liggende kleding
  • Cederhout hangers: preventief - te gebruiken voor hangende kleding
  • Mottencassettes: effectief tegen motten
  • Mottenval – effectief middel om te checken of jij last hebt van kledingmotten

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Mottenballen - Voor gebruik in kledingkasten

  • Merk: Roxasect
  • Model:898774
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Motten Preventie: Cederhout blok - Voor liggende kleding - BEPERKT LEVERBAAR

Motten Preventie: Cederhout blok - Voor liggende kleding - BEPERKT LEVERBAAR

Cederhout Blokjes – Natuurlijke mottenpreventie Cederhout Blokjes – Natuurlijke mottenpreventie: bes..

€8,95

Mottenval - Om te weten of jij last hebt van motten

Mottenval - Om te weten of jij last hebt van motten

Voorkom mottengaatjes met een mottenvalVoorkom mottengaatjes met een mottenval voordat ze eitjes ach..

€7,95

Mottencassettes - Voor hangende kleding

Mottencassettes - Voor hangende kleding

Voorkom mottengaatjes met mottencassettesVoorkom mottengaatjes met mottencassettes – voor hangende k..

€6,99

Tags: Mottenballen, motten, voorkom motten, mottengaatjes, heb ik last van motten, motten bestrijden, motten doden, mottenlarven, liggende kleding motten, mottenballen geurloos, geurloze mottenballen, mottenballen stinken niet, niet stinkende mottenballen