• Mottenval - Om te weten of jij last hebt van motten

Voorkom mottengaatjes met een mottenval

Voorkom mottengaatjes met een mottenval voordat ze eitjes achterlaten.

Fournituren – Ongediertenbestrijding. Het is een vervelend probleem: gaatjes in jouw wollen kleding, die ontstaan zijn door motten. Bij mottenbestrijding geldt: voorkomen is beter dan genezen. Heb jij eenmaal last van mottenlarven in jouw kledingkast, dan is de oplossing hiervan namelijk een behoorlijke uitdaging. Voorkom dat jij de STOPWOL ter hand moet nemen met een mottenval. Gaatjes in kleding ontstaan door de mottenlarven die graag wol eten. Doordat deze mottenval de volwassen motten vangt, wordt voorkomen dar zij eitjes leggen tussen jouw kleding. Verkoop per stuk. Houdbaarheid: 3 maanden.

Behalve mottenvallen heeft Roxasect nog meer mottenbestrijding, zoals mottenballen of DEZE mottencassettes voor hangende kleding. Liever natuurlijke mottenbestrijding? Kies dan voor hangers of blokjes van onbewerkt cederhout. Natuurlijke mottenbestrijding doodt motten niet, maar voorkomt dat zij zich in jouw kast nestelen.

Bescherm kleding tegen motten

Motten doen op het eerste gezicht weinig kwaad. Dit verandert snel wanneer zij ervoor kiezen om hun eitjes te leggen op jouw kostbare wollen kleding. De volwassen exemplaren brengen geen schade aan - de kenmerkende rafelige mottengaatjes ontstaan pas, wanneer de eitjes uitkomen. De mottenlarven voeden zich namelijk met de vezels van wol. Het is dus belangrijk om te voorkomen dat motten hun eitjes in jouw kast achterlaten. De producten van Roxasect bestrijden motten en mottenlarven effectief.

Hoe voorkom ik een mottenplaag?

Motten houden ervan om in een donkere hoek van jouw kledingkast hun eitjes te leggen. De larven van de mot voeden zich vervolgens met jouw dure wollen kleding. Motten zullen zich richten op kleding die langere tijd niet gedragen is. Hang kleding daarom altijd gelucht of schoongewassen weg. Hang kleding nooit buiten te luchten tegen de schemering: de kans is dan het grootste dat je motten meeneemt in de kleding. Eén van de manieren om motten te voorkomen is het gebruik van een mottenval.

Mottenval - hoe werkt dat dan?

De mottenval bevat een kleeflaag met daarop een voor mensen geurloze lokstof. De lokstof lokt en vangt de volwassen mot, voordat zij eitjes kunnen achterlaten. Zo voorkom jij dat de mottenlarven zich straks gaan voeden met jouw wollen kleding. Noteer de datum van ingebruikname op de speciaal daarvoor bedoelde insteekkaart, zodat jij weet wanneer jij de mottenval dient te vervangen. Check de val regelmatig: wanneer het aantal gevangen motten toeneemt, wordt het tijd voor extra maatregelen.

Specificaties:

De verpakking bevat een mottenval, die voorzien is van een kleeflaag met 100% natuurlijke lokstof voor motten. Een mottenval is na opening te gebruiken voor een periode van 3 maanden.

Motten verjagen of bestrijden:

  • Cederhout blokjes: preventief - te gebruiken voor liggende kleding
  • Cederhout hangers: preventief - te gebruiken voor hangende kleding
  • Cederolie – Om cederhout opnieuw van geur te voorzien
  • Mottenballen: bestrijdingsmiddel, dat de larven doodt voordat ze verdere schade aanrichten

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Mottenval - Om te weten of jij last hebt van motten

  • Merk: Roxasect
  • Model:561613
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Gerelateerde producten

Mottenballen - Voor gebruik in kledingkasten

Mottenballen - Voor gebruik in kledingkasten

Voorkom mottengaatjes met mottenballenVoorkom mottengaatjes met mottenballen – Geurloos en veilig vo..

€9,95

Motten Preventie: Cederhout blok - Voor liggende kleding - BEPERKT LEVERBAAR

Motten Preventie: Cederhout blok - Voor liggende kleding - BEPERKT LEVERBAAR

Cederhout Blokjes – Natuurlijke mottenpreventie Cederhout Blokjes – Natuurlijke mottenpreventie: bes..

€8,95

Cederolie - Duurzame mottenbestrijding

Cederolie - Duurzame mottenbestrijding

Ceder olie - Etherische olieCeder olie - Etherische olie: effectief tegen motten.Natuurlijke cosmeti..

€5,95

Tags: Mottenval, motten, val voor motten, voorkomen van motten, motten voorkomen, motten bestrijden, mottenplaag, mottengaatjes, stopwol