• Cederolie - Duurzame mottenbestrijding

Ceder olie - Etherische olie

Ceder olie - Etherische olie: effectief tegen motten.

Natuurlijke cosmetica voor in huis. Etherische olie wordt gewoonnen uit plantaaridg materiaal en bestaat uit de moleculen die het aroma van de plant verspreiden. Letterlijk wordt met het verkijgen van etherische olie dus de geur van de plant omgezet in een vloeibare substantie. Deze variant bevat de geur van cederhout. Voor ons is dit een prettige kruidige geur, wanneer je deze sprenkelt of verhit. Maar cederolie heeft een extra functie: De sterke, voor ons aangename, geur, is tegelijkertijd een geur, waar kledingmotten een hekel aan hebben. Enkele druppels zijn al genoeg voor een effectieve werking tegen motten. Cederolie is technisch gesproken geen olie en veroorzaakt dus geen vetvlekken. Verkoop per 10ml. 100% plantaardig.

Gebruik deze cederolie in combinatie met hangers, blokjes of schijfjes van onbewerkt cederhout. Natuurlijke mottenbestrijding doodt motten niet, maar voorkomt dat zij zich in jouw kast nestelen. Heb jij al last van mottengaatjes? Bestel dan Roxasekt Mottenballen.

Natuurlijke preventie tegen motten

Motten doen op het eerste gezicht weinig kwaad. Dit verandert snel wanneer zij ervoor kiezen om hun eitjes te leggen op jouw kostbare wollen kleding. De volwassen exemplaren brengen geen schade aan - de kenmerkende rafelige mottengaatjes ontstaan pas, wanneer de eitjes uitkomen. De mottenlarven voeden zich namelijk met de vezels van wol. Het is dus belangrijk om te voorkomen dat motten hun eitjes in jouw kast achterlaten. Het gebruik van cederhout is hier een prima, milieu-vriendelijke methode voor.

Cederhout en cederolie - hoe werkt dat dan?

Cederolie en geschaafd cederhout hebben een kenmerkende nootachtige geur. Prettig voor de mens, maar kledingmotten hebben er een verschrikkelijke hekel aan. De geur van cederhout zorgt er dan ook voordat motten jouw kledingkast mijden en hun eitjes ergens anders leggen. Zo voorkom jij dat jij binnenkort allerlei kleine gaatjes tegen gaat komen in jouw wollen kleding. Zorg ervoor dat het cederhout steeds goed sterk naar ceder ruikt. Dit bereik je door het cederhout te besprenkelen met enkele druppeltjes van deze etherische cederolie.

Specificaties:

Samenstelling: Cederolie. Inhoud: 10ml. Etherische olie gebruik je door deze te verwarmen in een aromabrander of door de olie rechtstreeks te druppelen op onbewerkt cederhout.

Motten verjagen of bestrijden:

  • Cederhout blokjes: preventief - te gebruiken voor liggende kleding
  • Cederhout ringen: preventief - plaats de ringen op kledinghangers van wollen kleding
  • Cederhout hangers: preventief - te gebruiken voor hangende kleding
  • Mottenballen: bestrijdingsmiddel, dat de larven doodt voordat ze verdere schade aanrichten

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Cederolie - Duurzame mottenbestrijding

  • Merk: Jacob Hooij
  • Model:608611
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,95


Gerelateerde producten

Mottenballen - Voor gebruik in kledingkasten

Mottenballen - Voor gebruik in kledingkasten

Voorkom mottengaatjes met mottenballenVoorkom mottengaatjes met mottenballen – Geurloos en veilig vo..

€9,95

Motten Preventie: Cederhout blok - Voor liggende kleding - BEPERKT LEVERBAAR

Motten Preventie: Cederhout blok - Voor liggende kleding - BEPERKT LEVERBAAR

Cederhout Blokjes – Natuurlijke mottenpreventie Cederhout Blokjes – Natuurlijke mottenpreventie: bes..

€8,95

Mottenval - Om te weten of jij last hebt van motten

Mottenval - Om te weten of jij last hebt van motten

Voorkom mottengaatjes met een mottenvalVoorkom mottengaatjes met een mottenval voordat ze eitjes ach..

€7,95

Tags: anti mot, cederhout, cedarhout, neemolie, tegen motten, cederolie, mottenplaag, tegen motten, mottenballen, werkt tegen motten, mottenpreventie, mottenbestrijding, motten bestrijden, mottengaatjes, mottengaten, kledingmot, kledingmotten