• Motten Preventie: Cederhout ringen - Voor kledinghangers

Cederhout Ringen – Natuurlijke mottenpreventie

Cederhout Ringen – Natuurlijke mottenpreventie: beschermt wollen kleding tegen motten

Duurzame bestrijding van motten – Kan je overlast van insecten ook voorkomen met milieuvriendelijke ongediertebestrijding? Voorkom dat motten zich in jouw huis nestelen. Van een volwassen mot heb jij weinig last, maar dat verandert snel wanneer zij eitjes gaan leggen. Mottenlarven voeden zich namelijk met jouw kostbare wollen kleding. Wist jij dat motten een hekel hebben aan de geur van cederhout? Voor ons is cederhout een prettige kruidige geur, terwijl kledingmotten er juist een hekel aan hebben. Zorg er wel voor dat jij de schijfjes cederhout af en toe even opschuurt, zodat jij en de mot de geur blijft ruiken. Cederhout schijfjes/ringen zijn geschikt voor hangende kleding. De ringen zijn voorzien van een speciale opening, zodat je ze gemakkelijk om de kledinghanger kunt laten glijden. 100% plantaardig. Verpakt per 10 stuks.

Cederhout verkopen wij in verschillende varianten, zoals blokjes voor liggende kleding of cederhout ballen in zakken en tussen kleding. Helpt schuren niet meer? Besprenkel het hout met cederolie. Heb jij al last van mottengaatjes? Bestel dan Roxasekt Mottenballen.

Natuurlijke preventie tegen motten

Motten doen op het eerste gezicht weinig kwaad. Dit verandert snel wanneer zij ervoor kiezen om hun eitjes te leggen op jouw kostbare wollen kleding. De volwassen exemplaren brengen geen schade aan - de kenmerkende rafelige mottengaatjes ontstaan pas, wanneer de eitjes uitkomen. De mottenlarven voeden zich namelijk met de vezels van wol. Het is dus belangrijk om te voorkomen dat motten hun eitjes in jouw kast achterlaten. Het gebruik van cederhout is hier een prima, milieu-vriendelijke methode voor.

Cederhout en cederolie - hoe werkt dat dan?

Cederolie en geschaafd cederhout hebben een kenmerkende nootachtige geur. Prettig voor de mens, maar kledingmotten hebben er een verschrikkelijke hekel aan. De geur van cederhout zorgt er dan ook voordat motten jouw kledingkast mijden en hun eitjes ergens anders leggen. Zo voorkom jij dat jij binnenkort allerlei kleine gaatjes tegen gaat komen in jouw wollen kleding. Zorg ervoor dat het cederhout steeds goed sterk naar ceder ruikt. Dit bereik je door het cederhout af en toe op te schuren of door het te besprenkelen met enkele druppeltjes van DEZE etherische cederolie.

Specificaties:

Samenstelling: Cederhout, FSC. Inhoud: 10 schijfjes onbewerkt cederhout. Geschikt voor hangende kleding. Schuif de ringen om de bovenkant van een kledinghanger. Afmeting per schijfje: Ø 4,5cm. Dit type mottenbescherming is absoluut milieuvriendelijk, omdat de Amerikaanse red cedar niet tot de bedreigde soort behoort en onder staatscontrole wordt geplant.

Motten verjagen of bestrijden:

  • Cederhout ballen: preventief - te gebruiken voor tussen kleding of in zakken
  • Cederhout blokjes: preventief - te gebruiken voor liggende kleding
  • Cederhout olie gebruik je wanneer het cederhout zijn geur verliest
  • Mottenballen: bestrijdingsmiddel, dat de larven doodt voordat ze verdere schade aanrichten

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Motten Preventie: Cederhout ringen - Voor kledinghangers

  • Merk: Redecker
  • Model:445035
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

Mottenballen - Voor gebruik in kledingkasten

Mottenballen - Voor gebruik in kledingkasten

Voorkom mottengaatjes met mottenballenVoorkom mottengaatjes met mottenballen – Geurloos en veilig vo..

€7,95

Motten Preventie: Cederhout blok - Voor liggende kleding

Motten Preventie: Cederhout blok - Voor liggende kleding

Cederhout Blokjes – Natuurlijke mottenpreventie Cederhout Blokjes – Natuurlijke mottenpreventie: bes..

€8,95

Cederolie - Duurzame mottenbestrijding

Cederolie - Duurzame mottenbestrijding

Ceder olie - Etherische olieCeder olie - Etherische olie: effectief tegen motten.Natuurlijke cosmeti..

€5,95

Mottencassettes - Voor hangende kleding

Mottencassettes - Voor hangende kleding

Voorkom mottengaatjes met mottencassettesVoorkom mottengaatjes met mottencassettes – voor hangende k..

€6,49

Tags: anti mot, cederhout, cedarhout, neemolie, tegen motten, cederolie, mottenplaag, tegen motten, mottenballen, werkt tegen motten, mottenpreventie, mottenbestrijding, motten bestrijden, mottengaatjes, mottengaten, kledingmot, kledingmotten