• AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

Vriendschapsbandjes maken.

Vriendschapsbandjes maken met gesorteerd borduurgaren.

Vriendschapsbandjes maken is een leuke hobby, zeker als je een heleboel kleurtjes garen hebt waar je uit kunt kiezen. Nu is borduurgaren per strengetje niet zo duur, maar als je wilt kunnen kiezen uit 20 kleuren, heb je het wel direct over een investering. Daarom is dit setje met maar liefst 20 strengetjes borduurgaren een mooie aanbieding. Of je de verschillende kleurtjes borduurgaren nu wilt gebruiken voor het maken van armbandjes, of het borduurgaren gebruikt voor borduurwerk, het afwerken van vilt of andere hobby-projecten, deze set borduurgarens van Pony kun je altijd wel wat verzinnen. Je ontvangt een setje met 20 kleuren, waaronder wit, zwart, rood en blauw maar ook een aantal lekker felle kleurtjes. Samenstelling: 100% gemerceriseerde katoen. 6-draads borduurgaren, 7 meter per streng.

Bestel direct wat andere leuke accessoires mee, voor gezellige knutselmiddagen aan de grote tafel. Zoals het borduurstramien voor kinderen bijvoorbeeld: dat is plastic stramien om te leren borduren. Een paar lapjes gekleurd vilt komen ook altijd van pas, net als een setje kunststof naalden om te borduren zonder risico op ongelukjes. En wat dacht je van een punnikpopje om te leren breien?

Borduurgaren.

Borduurgaren is verkrijgbaar in honderden kleuren. Voor een borduurwerk komt het gebruik van kleuren vrij nauw, zeker wanneer je werkt met een telpatroon. Wil je liever vrij borduren, moet je het borduren nog onder de knie krijgen of ben je iets anders van plan met het borduurgaren? Dan is deze leuke set met gesorteerde borduurgarens een leuke kennismaking met borduurgaren.

Vriendschapsbandjes.

Borduurgaren wordt gemaakt van 100% katoen en bestaat uit 6 losse draadjes die samen een dikkere draad vormen. Je kunt borduurgaren per draadje gebruiken voor een heel fijn stiksel of je gebruikt meerdere draden tegelijk voor een duidelijker of volumineuzer resultaat. Je kunt borduurgaren voor meer knutselprojecten gebruiken. Zo is borduurgaren zeer geschikt om vilt mee te vernaaien of te versieren. Werk vilten lapjes af met een mooie festonsteek, zonder het garen te splitsen: dan krijg je een mooi resultaat. En natuurlijk kun je met verschillende kleurtjes borduurgaren ook leuke vriendschapsbandjes knopen. Kijk maar eens op YouTube: dan zie je hoe je zelf een vriendschapsbandje kunt maken.

Wit, zwart, neon en nog veel meer.

De verpakking bevat 20 strengetjes borduurgaren. Je ontvangt de volgende kleuren: Wit, zwart, donkergroen, rood, grijs, lila, donkerblauw, blauw, turquoise, lichtblauw, bruin, khaki, lichtgroen, oranje, paars, zalm, roze, lichtroze, geel en neon geel.Het 6-draads borduurgaren is van 100% gemerceriseerde katoen; 7 meter per streng.

Specificaties:

Samenstelling: 100% gemerceriseerde katoen. 20 kleuren; 6-draads; 7 meter per streng. Wasbaar tot 60°.

Made in India. SA 8000 gecertificeerd: dit betekent dat Pony werkt volgens internationale afspraken en actief controleert op het voorkomen van kinderarbeid, dwang, discriminatie en uitsluiting op de werkplek.

Andere knutselspullen.

Zin in een gezellige middag aan tafel en dan lekker knutselen? Er zijn genoeg leuke handwerkprojectjes te verzinnen die niet heel ingewikkeld zijn, maar wel heel leuk om te doen. Als je nog niet kunt breien, begin dan eerst eens met punniken, dat is een leuke kennismaking om te werken met wollen draadjes. Beginnen met borduren doe je met behulp van kunststof wolnaalden, zodat je je niet kunt prikken. Ons borduurstramien voor kinderen heeft grote, regelmatige gaten zodat je kunt oefenen op het borduren van kruisjes en is bestelbaar in verschillende kleurtjes. En met onze lapjes vilt, die je kunt bestellen in meer dan 30 kleuren, kun je ook echt van alles maken!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

  • Merk: Pony
  • Model:8007
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,50
  • €5,95


Gerelateerde producten

Punnikpopje - Breipopje om te leren breien

Punnikpopje - Breipopje om te leren breien

PunnikpopjePunnikpopje - Om kinderen te leren beginnen met handwerken.Fournituren - Handwerken - Pun..

€6,80

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

Plastic naalden met gebogen punt.Plastic naalden met gebogen punt voor makkelijk oppakken van steken..

€2,50

Vilt 20 x 30cm Grijs Melee

Vilt 20 x 30cm Grijs Melee

Vilt.Vilt is een heerlijk materiaal om mee te werken, of het nu gaat om knutselwerk, handwerk of spe..

€1,25

GOEDKOOP: Plastic borduurstramien - Kies een kleur

GOEDKOOP: Plastic borduurstramien - Kies een kleur

Borduurstramien voor Kinderen.Borduurstramien voor kinderen is een plastic vel borduurstramien met d..

€2,50

Tags: Borduurgaren, aanbieding borduurgaren, DMC, Anchor, Venus, goedkoop borduurgaren, actie borduurgaren, vriendschapsbandjes maken, garen katoen, borduurzijde, set borduurgaren, splijtzijde, splitzijde