• Borduurstramien voor Kinderen

Borduurstramien voor Kinderen.

Borduurstramien voor kinderen is een plastic vel borduurstramien met duidelijke kruisjes om te borduren. Plastic borduurstramien is ideaal als je net begint met borduren. Je ziet de kruisjes zeer duidelijk en steekt daardoor niet snel verkeerd. Borduurstramien wordt veel door kinderen gebruikt die beginnen met borduren, maar als je net begint met borduren is het natuurlijk ook een prima keuze!

Kruissteek borduren doe je door een draad borduurgaren in de vorm van een kruisje op stof te borduren. Dit vraagt wel om goeie ogen en een stukje behendigheid. Begin je net met borduren of laten je ogen je wellicht in de steek? Dan is dit plastic borduurstramien van Pony een uitkomst! Dit borduurstramien is wat groffer dan de gemiddelde borduurstof en doordat de kruisjes zeer duidelijk zichtbaar zijn is de kans dat je missteekt minimaal. Eenmaal geborduurd ziet niemand meer dat je op plastic hebt geborduurd i.p.v. op stof! Leuk voor kinderen, voor als je net begint met borduren, als je motorisch wat minder handig bent of als je ogen je in de steek beginnen te laten: met plastic borduurstramien kun je alle kanten op!

Als je borduurt op het borduurstramien met borduurgaren, gebruik dan 3 draadjes voor een mooie volle steek. Dit plastic borduurstramien is ook prima te gebruiken in combinatie met standaard acryl: dit is een breigaren voor pendikte 3-3,5 van 100% acryl dat veelal wordt verkocht in allerlei leuke kleurtjes! Het plastic borduurstramien is net zo soepel als stof en ligt gemakkelijk in de hand of op schoot.

Het borduurstramien is verkrijgbaar in verschillende kleuren: maak je keuze in het selectiescherm.

Materiaal: Kunststof. Afmeting: 32,5 x 25cm.

Gebruik bij het plastic borduurstramien een stompe borduurnaald met een groot oog, bijvoorbeeld nr. 14 als je gaat borduren met acryl of nr. 18 als je wilt borduren met 3 draadjes mouline borduurgaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurstramien voor Kinderen

  • Merk: Pony
  • Model: 61007
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

DMC borduurgaren

DMC borduurgaren

DMC Splijtzijde.DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Handwerken: Borduren – Bord..

€1,75

Borduurnaalden stomp nr. 14

Borduurnaalden stomp nr. 14

Tapisserienaalden GROF nr.14Tapisserienaalden GROF nr.14 : Grote borduurnaalden zonder puntFournitur..

€1,95

Borduurstof Aïda GROF 8 count

Borduurstof Aïda GROF 8 count

Borduurstof Aida Grof.Borduurstof Aida Grof heeft een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op..

€2,25

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

Vriendschapsbandjes maken.Vriendschapsbandjes maken met gesorteerd borduurgaren.Vriendschapsbandjes ..

€7,50 €9,99

Tags: Borduurstramien, stramien, plastic stramien, plastic borduurstramien, plastic borduurstof, plastic kruisjesvel, kruisjesvel, plastic vel om te borduren, aida