• GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.

Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.

Fournituren – Handwerkaccessoires: transparante bewaardoos voor het sorteren van jouw borduurgarens. Ben jij een fanatieke borduur(st)er? Dan heb jij hoogstwaarschijnlijk door de jaren heen al heel wat restjes borduurgaren verzameld. Het sorteren van jouw borduurgaren zal jou helpen om de kleurtjes uit te zoeken en opnieuw te gebruiken. Dit geeft niet alleen overzicht, maar bespaart jou tevens moeite én geld: want borduurgaren is nu eenmaal niet goedkoop. Met deze handige transparante opbergbox voor wikkelkaartjes kun jij al jouw borduurgaren netjes opbergen. In totaal beschikt de opbergbox over 17 vakjes. Omdatjij de zijschotjes kunt verwijderen, kan jij sommige vakken wat groter maken. Zo heb jij ook plaats voor jouw borduurschaartje! Afmeting: 27 x18 x 4cm. Verkoop per stuk.

Borduurgaren kun jij op verschillende manieren bewaren en sorteren. Gebruik wikkelkaartjes van karton of plastic of gebruik de handige spindels van DMC, waar jij een streng borduurgaren op kunt plaatsen. Kijk en vergelijk: ook Prym heeft een dergelijke opbergbox in het assortiment.

Borduurgaren over?

Borduurgaren bestaat in heel veel kleuren en voor een gemiddeld borduurwerk heb jij al gauw 25 of meer kleuren nodig. Als jij vaker borduurt, zal jij inmiddels best wat kleurtjes in voorraad hebben. Maar hoe houd jij overzicht van wat jij wel en niet in huis hebt?

Wikkelkaartjes met sticker.

Een handig hulpmiddel voor het bewaren van borduurgarens zijn wikkelkaartjes, waar jij het borduurgaren opwikkelt. Jij kunt dit handmatig doen of, voor een mooier resultaat, met de speciale borduurgaren-opwinder van DMC. Noteer direct het nummer van de wikkel op het kaartje, dan weet jij precies welke kleuren jij wel of niet in huis hebt. Handig, wanneer jij en kleurtje nodig hebt of wanneer jij wilt putten uit jouw voorraad voor een enigszins vergelijkbare kleur. De kleurenkaart van DMC geeft jou een mooi inzicht in welke beschikbare alternatieven er zijn. Gebruik voor een mooie registratie op het wikkelkaartje speciale stickertjes: dan is alles mooi geordend en opgeruimd. Zijn de wikkelkaartjes gevuld? Dan bewaar jij ze in deze handige transparante opbergbox.

Specificaties:

Materiaal: Kunststof. Afmeting: 27 x18 x 4cm. Behalve borduurgaren, kun jij deze opbergbox natuurlijk ook gebruiken voor het bewaren van fournituren, schroeven, kralen, diamond dotz enzovoort. Verkoop per stuk.

Borduurgaren Opgeruimd staat netjes:

Voor het bewaren van (restjes) borduurgaren vind jij hieronder diverse mogelijkheden. Gebruik wikkelkaartjes van karton of plastic en bewaar deze in één van de transparante organizers voor optimaal overzicht. Of gebruik de handige spindels voor het bewaren van borduurgaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

  • Merk: Restyle
  • Model:029.3004
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Borduurgaren Bewaren: Wikkelkaartjes Karton 50st

Borduurgaren Bewaren: Wikkelkaartjes Karton 50st

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: wikkelkaartjes in duurzame verpakkingFournituren – Handwe..

€3,95

Opbergdoos met vakken - Voor borduurgaren en fournituren

Opbergdoos met vakken - Voor borduurgaren en fournituren

Prym opbergdoos voor wol- of borduurgaren. Ideaal opbergmiddel voor handwerkgarens, diverse toebehor..

€12,50

AANBIEDING: Borduurgaren bewaren: Stickeretiketten 360st

AANBIEDING: Borduurgaren bewaren: Stickeretiketten 360st

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: etiketten voor wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkacces..

€2,50 €3,45

Tags: Restyle, opbergdoos transparant, Restyle organizer, kunststof vakkendoos, Borduurgaren over, restjes borduurgaren, borduurgaren bewaren, spindel voor borduurgaren, wikkelkaartjes voor borduurgaren, wikkelkaart, wikkelkaartje, etiket, sticker, stickeretiket, DMC, DMC sticker, DMC etiket, DMC nummer, borduurzijde, mouline, opbergen, opbergsysteem, sorteren, organizer borduurgaren, bowstitch, wikkelstaafjes, stitchbow, wikkelstaaf, wikkelstaafje