• AANBIEDING: Borduurgaren bewaren: Stickeretiketten 360st

Borduurgaren bewaren.

Borduurgaren bewaren: etiketten voor wikkelkaartjes.

Fournituren – Handwerkaccessoires: stickers voor het sorteren van jouw borduurgarens. Ben jij een fanatieke borduur(st)er? Dan zal jij hoogstwaarschijnlijk door de jaren heen al heel wat restjes borduurgaren verzameld hebben. Het sorteren van jouw borduurgarens zal jou helpen om kleurtjes uit te zoeken en opnieuw te gebruiken. Dit geeft overzicht en bespaart jou moeite én geld: want borduurgaren is niet goedkoop. Met deze handige etiket stickertjes kun jij het nummer van jouw borduurgaren op het wikkelkaartje vermelden. Afmeting: 8x12mm. Verpakking bevat in totaal 360 stickers.

Borduurgaren kun jij op verschillende manieren bewaren en sorteren. Gebruik wikkelkaartjes van karton of plastic of gebruik de handige spindels van DMC, waar jij een streng borduurgaren op kunt plaatsen. Ook handig: een opbergbox waar al jouw wikkelkaartjes inpassen en tegelijk ruimte biedt voor een schaartje en naalden.

Borduurgaren over?

Borduurgaren bestaat in heel veel kleuren en voor een gemiddeld borduurwerk heb jij al gauw 25 of meer kleuren nodig. Als jij vaker borduurt, zal jij inmiddels best wat kleurtjes in voorraad hebben. Maar hoe houd jij overzicht van wat jij wel en niet in huis hebt?

Wikkelkaartjes met sticker.

Een handig hulpmiddel voor het bewaren van borduurgarens zijn wikkelkaartjes, waar jij het borduurgaren opwikkelt. Jij kunt dit handmatig doen of, voor een mooier resultaat, met de speciale borduurgaren-opwinder van DMC. Noteer direct het nummer van de wikkel op het kaartje, dan weet jij precies welke kleuren jij wel of niet in huis hebt. Handig, wanneer jij en kleurtje nodig hebt of wanneer jij wilt putten uit jouw voorraad voor een enigszins vergelijkbare kleur. De kleurenkaart van DMC geeft jou een mooi inzicht in welke beschikbare alternatieven er zijn. Gebruik voor een mooie registratie op het wikkelkaartje deze speciale stickertjes: dan is alles mooi geordend en opgeruimd.

Specificaties:

Verpakking met 360 stickeretiketten – 60 etiketten per vel. Afmeting: 8x12mm. Naast het noteren van nummers van borduurgaren, kan jij deze stickers natuurlijk ook gebruiken voor andere bewaardoeleinden.

Borduurgaren Opgeruimd staat netjes:

Voor het bewaren van (restjes) borduurgaren vind jij hieronder diverse mogelijkheden om jouw stickers direct in gebruik te nemen. Gebruik wikkelkaartjes van karton of plastic en bewaar deze in een transparante organizer voor optimaal overzicht. Of gebruik de handige spindels voor het bewaren van borduurgaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Borduurgaren bewaren: Stickeretiketten 360st

  • €3,45
  • €2,50


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,59 €1,95

Borduurgaren Bewaren: Wikkelkaartjes Karton 50st

Borduurgaren Bewaren: Wikkelkaartjes Karton 50st

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: wikkelkaartjes in duurzame verpakkingFournituren – Handwe..

€3,95

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€9,95

Tags: Borduurgaren over, restjes borduurgaren, borduurgaren bewaren, spindel voor borduurgaren, wikkelkaartjes voor borduurgaren, wikkelkaart, wikkelkaartje, etiket, sticker, stickeretiket, DMC, DMC sticker, DMC etiket, DMC nummer, borduurzijde, mouline, opbergen, opbergsysteem, sorteren