• Borduren voor Kids - Disney Borduurpakket Moana

Borduren voor kids.

Borduren voor kids: Eenvoudig borduurpakket Disney Moana.

Borduren voor beginners. Ben jij net begonnen met borduren? Of ga jij het borduren binnenkort aan één van jouw (klein)kinderen leren? Dit Disney borduurpakket van Moana is een gemakkelijk en overzichtelijk borduurpakket om te kunnen starten met deze leuke hobby. In het borduurpakket vind jij alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te kunnen. Het borduurgaren, de borduurstof en de borduurnaald zijn inbegrepen, evenals een duidelijke NL instructie. Het patroon is op de stof geschilderd: gemakkelijker wordt het niet! De halve kruisjes borduur je met wat dikker garen van 100% acryl - het garen hoeft niet gesplitst te worden. Zo maak je stap voor stap kennis met zowel het lezen van een borduurpatroon, en met het borduren van een afbeelding. Een aantal dagen kruisjes borduren en voor jij het weet heb jij een mooi schilderijtje om op jouw kamer op te hangen! Afmeting: 12,5 x 16cm. Zeer eenvoudig - vanaf 6 jaar. Verkoop per stuk; de wissellijst is NIET inbegrepen.

In een Vervaco borduurpakket vind je het benodigde garen om deze afbeelding te kunnen maken.Wil jij ook eens kennis maken met het borduurgaren met spijtgaren? In onze voordeelverpakking met 20 kleuren borduurgaren vind jij alle kleuren die je nodig hebt. Om jouw borduurgaren en jouw borduurspulletjes te bewaren, verkopen wij een handige organizer voor borduurgaren en een houten garenhouder om jouw draadjes te bewaren. Ook handig: een klein, voordelig borduurschaartje om de draadjes op maat en mee af te knippen!

Starten met borduren.

Borduren is een heerlijk ontspannend tijdverdrijf. Als jouw pakket niet te groot is, neem je het ook gemakkelijk mee voor onderweg. Ook veel kinderen vinden borduren erg leuk. Zij maken kennis met geconcentreerd werken, het volgen van een patroon en het werken met stof en garen. Bovendien is de herhaalde beweging van het borduren van kruisjes erg goed voor het ontwikkelen van de fijne motoriek. In dit borduurpakket werk je met halve kruisjes.

Alles dat je nodig hebt.

Een borduurpakket van Vervaco bevat alles dat je nodig hebt om kennis te maken met borduren. Het borduurgaren, het borduurstramien en een speciale borduurnaald zijn inbegrepen in de verpakking. Daarnaast bevat dit kleine borduurpakketje een duidelijk Nederlandstalige instructie. Alleen het lijstje om jouw afbeelding in op te hangen is niet inbegrepen. Het borduurpatroon is op het stramien voorbeschilderd. Je kunt dus direct aan de slag!

Specificaties:

Materiaal: Voorbeschilderde borduurstof: 100% katoen. Borduurgaren: 100% acryl. Stalen borduurnaald. NL instructie inbegrepen. Model: Moana. Dit eenvoudige borduurpakket is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De smaak te pakken?

Ben jij van plan om vaker te gaan borduren? Voor het bewaren van jouw borduurgarens komt een handige kunststof organizer goed van pas. De draden waar je mee werkt, kun je bewaren met behulp van de houten garenhouder. Een borduurschaartje gebruik je voor het afknippen van het garen. En in onze voordeelset met borduurgaren vind jij 20 kleurtjes mouline borduurgaren voor jouw volgende project!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduren voor Kids - Disney Borduurpakket Moana

  • Merk: Vervaco
  • Model:PN-0168795
  • Beschikbaarheid:Op bestelling
  • €11,95


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€9,95

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

Borduurgaren sorteren met garenhouderBorduurgaren sorteren met garenhouder van houtBorduurgaren bewa..

€2,50

BUDGETPRIJS: 20 kleuren borduurgaren

BUDGETPRIJS: 20 kleuren borduurgaren

Vriendschapsbandjes maken.Vriendschapsbandjes maken met gesorteerd borduurgaren.Vriendschapsbandjes ..

€7,50

Tags: Borduren, borduurpakket, borduren voor beginners, borduren vanaf 7 jaar, leren borduren, starten met borduren, borduren beginners, kennismaken met borduren, borduurles, borduren voor kids, borduren voor kinderen, voorbedrukt, voorbedrukt borduurpakket, no count stitch, disney