Ooievaarschaartje

Ooievaarschaartje voor borduur en naaiwerk – 24 karaat verguld

Fournituren – Handwerken – Fijn draadschaartje voor het kort op de stof afknippen van draadjes bij naai- of borduurwerk. Dit klassieke vormgegeven ooievaarsschaartje mag in geen enkel naaimandje ontbreken. Niet voor niets hoorde dit schaartje vroeger vaak tot de standaard uitrusting van borduur- en naaisetjes. De vorm van de schaar is speciaal afgestemd op het afknippen van afgehechte draadjes. De schaar is scherp tot in de punt; de punt van de schaar is bovendien extra lang, zodat je de draad zo kort mogelijk kunt afknippen. Het stalen schaartje is 24-karaat verguld en daarmee vriendelijk voor jouw huid. Van dit handige draadschaartje zal jij jarenlang plezier hebben. Afmeting: 9cm. Verkoop per stuk.

Scharen zijn er in soorten en maten en elke schaar heeft zo zijn eigen kenmerken en voordelen. Een borduurschaartje is kleiner dan een standaard naaischaar en voorzien van een scherpe, fijne punt. Vergelijk de verschillende modellen en kies de schaar die voor jou project het handigst is.

Klassieke borduurschaar

Misschien ken jij dit borduurschaartje wel uit de naaimand van Mama of Oma? Een ooievaarsschaar is een klassiek model schaar, dat speciaal is ontworpen voor het kort afknippen van draadjes. Een ooievaarschaar is ideaal bij het borduren maar ook voor naaiklusjes is dit een heel handig schaartje. De lange scherpe punt van de schaar maakt het mogelijk dat jij draadjes kort afknipt zonder risico op beschadiging. De snijbladen zijn zo bevestigd dat het schaartje knipt tot ver in de punt.

24-Karaat verguld

Het volstalen schaartje is voorzien van een vergulde laag in 24 karaat. Het schaartje is huidvriendelijk afgewerkt. Vanwege het compacte formaat van slechts 9cm vind jij altijd wel een plekje in een naaimandje of borduurdoosje voor dit fijne schaartje. Het klassieke borduurschaartje is ook zeer geschikt om te gebruiken bij machinaal borduren.

Specificaties:

Samenstelling: Staal – 24 karaat verguld (goldplated). Afmeting: 9 centimeter. Verkoop per stuk.

Verschillende borduurschaartjes:

  • Gebogen schaar: knipt zeer dicht op de stof
  • Schaar met gebogen punt: voor knippen in hoeken en naden
  • Klassiek stalen huishoudschaartje
  • Stofschaar voor knippen van stof en vilt

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurschaar Ooievaar 9 cm

  • Merk: Madeira
  • Model: 9479
  • Beschikbaarheid: 2-3 Dagen levertijd
  • €10,95


Gerelateerde producten

Stofschaar 22,5 cm voor stof

Stofschaar 22,5 cm voor stof

Voordelige Kleermakersschaar van Pony.Een prima schaar voor als je af en toe naait of net begint met..

€7,95

Borduurschaartje 10cm - Dubbel gebogen precisieschaartje

Borduurschaartje 10cm - Dubbel gebogen precisieschaartje

Een dubbel gebogen borduurschaartje van Madeira.Dit vergulde schaartje heeft een fijne, scherpe punt..

€11,95

Borduurschaar Fijn 10 cm

Borduurschaar Fijn 10 cm

Dit Borduurschaartje van Prym heeft een gebogen snijblad.Dit is een professioneel borduurschaartje, ..

€18,95

Schaar staal 9 cm

Schaar staal 9 cm

Klassieke huishoudschaartje van Prym voor allerhande klusjes in en om het huis.Deze schaar is volled..

€11,00

Tags: Fournituren, fournituren borduurschaar, handwerken borduurschaar, borduurschaar, borduurschaartje, fournituren borduurschaartje, Prym borduurschaar, prym borduurschaartje, Borduurschaar kopen, borduurschaar bestellen, borduurschaar online kopen, borduurschaar, stork schaar, stork scissors, ooievaarschaar, ooievaarsschaar