• Borduurpakket Squirrel

Borduurpakket met telpatroon

Borduurpakket met telpatroon - Eekhoorn: incl stof, het telpatroon en borduurgaren

Kruissteek Borduurpakket: Een voordelig borduurpakket op basis van een telpatroon.Dieren zijn een geliefd onderwerp voor een borduurpakket - Zoals dit model van een knabbelende eekhoorn. Panna heeft een uitgebreide serie laaggeprijsde borduurpakketten in kruissteek. Ieder borduurpakket van Panna bevat alles dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: het borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met 24 kleuren borduurgaren. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Afmeting: 31 x 32cm. Model: Eekhoorn.

Bekijk HIER ons totaal assortiment aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct DEZE handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen? Gebruik een BORDUURRING: dat zorgt voor precies en strak borduurwerk en voorkomt vlekken.

Borduren in kruissteek - 14 count

Hoe vind jij deze mooi gekleurde afbeelding van katoenplant? De afbeelding is mooi genoeg om in ieder interieur een plekje te vinden. Bovendien zijn de borduurpakketten van Panna altijd scherp geprijsd. Jij borduurt 5,5 kruisje op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren(14-ct).

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Panna zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Squirrel - Eekhoorn. Afmeting: 31 x 32cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Jij borduurt dit pakket in kruissteek: 5,5 kr/cm - 14-count.

Meer keus:

Panna heeft ook nog veel meer laaggeprijsde telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een magneetbord met regeltellers houd jij goed overzicht van het borduurpatroon.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Squirrel

  • Merk: Panna
  • Model:pan-1472-j
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €24,95


Gerelateerde producten

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Magneetbord voor jouw borduurpatroonMagneetbord voor jouw borduurpatroon met 3 regeltellersBorduren ..

€12,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Borduurpakket Black swan - Borduurpakket met telpatroon

Borduurpakket Black swan - Borduurpakket met telpatroon

Goedkope borduurpakkettenGoedkope borduurpakketten: Telpatroon Zwarte zwaanHandwerken - Borduren. Wi..

€21,65

Borduurpakket Toucan

Borduurpakket Toucan

Goedkope borduurpakkettenGoedkope borduurpakketten: Telpatroon ToekanHandwerken - Borduren. Wij hebb..

€14,25

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, panna