• Borduurpakket Black swan - Borduurpakket met telpatroon

Goedkope borduurpakketten

Goedkope borduurpakketten: Telpatroon Zwarte zwaan

Handwerken - Borduren. Wij hebben voor jou een uitgebreide serie met laaggeprijsde borduurpakketten met telpatroon. Dit voordelige borduurpakket van Panna bevat alles dat je nodig hebt: een Panna borduurpakket wordt namelijk altijd geleverd inclusief de borduurstof en is voorzien van 39 kleuren borduurgaren. Jij kunt direct aan de slag dus! Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met daarbij een Engelstalige instructie, de garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt deze zwarte en witte zwaan op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Deze borduurstof is ideaal voor als jij nog niet zoveel geborduurd hebt. Afmeting: 28,5 x 20cm. Model: Zwarte Zwaan.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Compleet borduurpakket met telpatroon

De borduurpakketten van Panna zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Jij borduurt 5,5 kruisje op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou toch nog wat te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Zwarte Zwaan - Black Swan. Afmeting: 28,5 x 20cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus

Panna heeft nog meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. De magnetische regelteller helpt jou bij het volgen van het telpatroon.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Black swan - Borduurpakket met telpatroon

  • Merk: Panna
  • Model:pan-0782-pt
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €21,65


Gerelateerde producten

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Magneetbord voor jouw borduurpatroonMagneetbord voor jouw borduurpatroon met 3 regeltellersBorduren ..

€12,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€3,95

Borduurpakket Toucan

Borduurpakket Toucan

Goedkope borduurpakkettenGoedkope borduurpakketten: Telpatroon ToekanHandwerken - Borduren. Wij hebb..

€14,25

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, panna