Kussens

Kussens

Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct iets waar je iets aan hebt. Onze kussenpakketten zijn er in allerlei patronen: je vindt altijd wel iets wat je aanspreekt. Of het nu gaat om een klassiek bloemenmotief, een vrolijk kussen voor een kinder- of tienerkamer, of om een actuele moderne afbeelding... het is er allemaal. Houd deze categorie in de gaten, want we voegen regelmatig nieuwe pakketten toe.

Alle pakkketten bevatten voorbedrukt borduurstramien, garens en een borduurnaald. Kussenpakketten zijn uitstekend geschikt voor de beginnende borduurders. Je hoeft niets uit te tellen of een borduurpatroon te kunnen lezen, maar je volgt gewoon de kleuren van het voorbedrukte stramien. De pakketten zijn bovendien voorzien van een duidelijke instructie.

Een kussen borduren is ontspannend en je hebt snel een aansprekend resultaat. En natuurlijk hebben we ook de bijpassende kussenrug voor je, zodat je je zelfgemaakte kussen in elkaar kunt zetten. Bestel direct een binnenkussen mee om het kussen mee op te vullen. Nu alleen nog een plekje zoeken, waar je kussen het mooist tot zijn recht komt. Veel plezier!

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Kussenpakket Spring Flowers
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket Spring Flowers.Kussenpakket Spring Flowers van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waa..
€23,75
Kussenpakket Rose Bouquet
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket Rose Bouquet.Kussenpakket Rose Bouquet van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waar je..
€23,75
Kussenpakket Two Birds
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket Two Birds.Kussenpakket Two Birds van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waar je direc..
€23,75
Kussenpakket Bunny
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket Bunny.Kussenpakket Bunny van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waar je direct iets a..
€23,75
Kussenpakket Quackers
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket Quackers.Kussenpakket Quackers van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waar je direct ..
€23,75
Kussenpakket Red Roses
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket Red Roses.Kussenpakket Red Roses van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waar je direc..
€23,75
Kussenpakket Pink Roses
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket Pink Roses.Kussenpakket Pink Roses van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waar je dir..
€23,75
Kussenpakket Winter Perch
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket Winter Perch.Kussenpakket Winter Perch van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waar je..
€23,75
Kussenpakket German Shepherd
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket German Shepherd.Kussenpakket German Shepherd van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, w..
€23,75
Kussenpakket Friends of Horse
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket Friends of Horse.Kussenpakket Friends of Horse van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item,..
€23,75
Kussenpakket White Cat
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket White Cat.Kussenpakket White Cat van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waar je direc..
€23,75
Kussenpakket Dark-Grey Cat
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket Dark-Grey Cat.Kussenpakket Dark-Grey Cat van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waar ..
€23,75
Kussenpakket Cocker Spaniel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket Cocker Spaniel.Kussenpakket Cocker Spaniel van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waa..
€23,75
Kussenpakket Sunset on the Beach
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket Sunset on the Beach.Kussenpakket Sunset on the Beach van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi..
€23,75
Kussenpakket Dolphin Sunset
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kussenpakket Dolphin Sunset.Kussenpakket Dolphin Sunset van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waa..
€23,75
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019