• Binnenkussen 40 x 40 cm

Binnenkussen.

Binnenkussen van 40 x 40 cm, om te gebruiken voor je zelfgeborduurde kussen of om een mooi kussenhoesje van 40 x 40 cm mee op te vullen. Dit stevige en goedgevulde binnenkussen heeft een stevige polyester tijk en is ruim gevuld met synthetische kussenvulling. 40 x 40 cm is een standaard maat voor een sierkussen, waardoor het in de meeste kussenhoesjes past. Het binnenkussen is wasbaar op 40°, omdat de kussenvulling niet klontert. Haal het kussen nat uit de machine en klop het eventjes goed op, voordat je het aan de lucht laat drogen ( dus niet in de wasdroger!)

Heb je zelf een mooi kussen geborduurd? Kies dan een bijpassende kussenrug uit en vul je kussen op met dit stevige binnenkussen. Nu nog een mooi plekje uitzoeken en daar staat je zelfgemaakte kussen te pronken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Binnenkussen 40 x 40 cm

  • Merk: Restyle
  • Model:4040
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Kussenrug Blauwgrijs - Achterkant voor geborduurd kussen

Kussenrug Blauwgrijs - Achterkant voor geborduurd kussen

KussenrugKussenrug - Grijze achterkant voor een zelf geborduurd sierkussenZelf een kussen borduren? ..

€11,95

Tags: Kussenpakket, borduurkussen, kussen om te borduren, zelfmaakkussen, kussen om zelf te maken, kussen om zelf te borduren, voorbedrukt, voorbedrukt pakket, voorbedrukt borduurpakket, borduurpakket voorbedrukt, kussen pakket, borduur kussen, borduur kussen pakket, voorbedrukt stramien, kruissteek pakket, kruissteek kussen, kussen, sierkussen, binnenkussen, kussenvulling, kussen opvullen, kussenhoes opvullen, kussen vullen, kussentje vullen, kussentje opvullen, binnenkussentje