• Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Magneetbord voor jouw borduurpatroon

Magneetbord voor jouw borduurpatroon met 3 regeltellers

Borduren op basis van een telpatroon vraagt concentratie en goed zicht. Maak het jezelf gemakkelijk met deze patroonhouder voor borduurpatronen. Leg jouw borduurpatroon gevouwen op het magneetbord en gebruik de magnetische regeltellers om het patroon vast te maken. Door de regeltellers daar op het patroon te plaatsen, waar jij bezig bent met borduren, heb je een goed en duidelijk overzicht om gemakkelijk kruisjes te tellen. Ook vind je in de verpakking een magnetisch liniaaltje met cm-schaal. Afmeting: 22 x 31cm. Verkoop per stuk.

Borduurpakketten hebben wij in soorten en maten, zoals: GOEDKOOP, VOORBEDRUKT of KUSSENS. Gebruik altijd een handige draaddoorsteker voor borduurgaren en een borduurring. Ook handig: een borduurloep voor beter zicht op jouw werk.

Borduren op telpatroon

Weleens geborduurd met behulp van een telpatroon? Je telt het aantal kruisjes en borduurt deze in de kleur van het patroon: zo vormt zich de afbeelding. Erg handig hierbij is dit magneetbord om jouw borduurpakket op te plaatsen.

Borduren op telpatroon - hoe doe je dat?

De patroonhouder is voorzien van 3 magnetische regeltellers, die jij op het patroon kunt verschuiven. Zo voorkom je dat het patroon van het bord schuift en zie je steeds waar je bent. Door jouw borduurwerk in een BORDUURRING te plaatsen, krijg jij een mooi gelijkmatig borduurwerk en blijft de stof vrij van vlekken en handtast. Je werkt op basis van 2 draadjes mouline borduurgaren, die je splitst uit 6-draads DMC borduurgaren. Makkelijk inrijgen doe je met behulp van een DRAADDOORSTEKER - de borduurnaald is al bij het pakket inbegrepen. Met DEZE loep kan je goed zien waar je bent met borduren. Succes!

Specificaties:

Stalen patroonhouder met 3 magneetstrips / regeltellers plus een magnetisch liniaaltje. Afmeting metalen plaat: 22 x 31cm. Verkoop per stuk.

Maak het jezelf gemakkelijk met:

  • Een borduurring
  • Een draaddoorsteker
  • Een borduurloep
  • DMC borduurgaren bestel je HIER vooreen vriendenprijsje - Check jouw eigen voorraad

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

  • Merk: Restyle
  • Model:N9116
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €12,95


Gerelateerde producten

Borduurloep met beugel - Borduurloupe vergroot 2-8 x

Borduurloep met beugel - Borduurloupe vergroot 2-8 x

BorduurloepBorduurloep - Beter zicht bij het bordurenFournituren voor handwerken - Borduurloep met b..

€21,30

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

VOORDELIGE Borduurring 20 cm

VOORDELIGE Borduurring 20 cm

De borduurringen van Fix-it/Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, ..

€5,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, Nederlands borduurpakket, borduurpakket met NL beschrijving, borduurpakket met Nederlandse omschrijving, borduurpakket in het Nederlands