Makkelijk lezen van jouw borduurpatroon

Makkelijk lezen van jouw borduurpatroon: Magnetische regelteller

Borduren op basis van een telpatroon vraagt concentratie en goed zicht. Maak het jezelf gemakkelijk met deze magnetische regelteller voor borduurpatronen. Door het kruis van de glazen regelteller daar op het patroon te plaatsen, waar jij bezig bent met borduren, heb je een goed en duidelijk overzicht om gemakkelijk kruisjes te tellen. Afmeting: 9 x 10cm. Verkoop per stuk.

Borduurpakketten hebben wij in soorten en maten, zoals: GOEDKOOP, VOORBEDRUKT of KUSSENS. Gebruik altijd een handige draaddoorsteker voor borduurgaren en een borduurring. Ook handig: een borduurloep voor beter zicht op jouw werk. Deze regelteller is goed te combineren met DIT magneetbord.

Borduren op telpatroon

Weleens geborduurd met behulp van een telpatroon? Je telt het aantal kruisjes en borduurt deze in de kleur van het patroon: zo vormt zich de afbeelding. Erg handig hierbij is de magnetische regelteller om op jouw borduurpatroon te plaatsen, zodat je kunt tellen zonder fouten.

Borduren op telpatroon - hoe doe je dat?

De glazen regelteller is op het midden voorzien van een duidelijk gemarkeerd kruis, zodat jij kunt zien waar jij bent. De glazen houder is voorzien van 4 magnetische pootjes, die jij op een metalen ondergrond kunt vastzetten. Jij kunt de regelteller gebruiken op elke ondergrond van metaal. Een metalen plaat wordt NIET standaard meegeleverd: Kies in het selectiescherm of jij MET of ZONDER metalen plaat wilt bestellen . Of bestel DEZE patroonhouder: die is voorzien van magnetische meetstrips.

Meer hulpmiddelen voor borduurwerk:

Door jouw borduurwerk in een BORDUURRING te plaatsen, krijg jij een mooi gelijkmatig borduurwerk en blijft de stof vrij van vlekken en handtast. Je werkt meestal op basis van 2 draadjes mouline borduurgaren, die je splitst uit 6-draads DMC borduurgaren. Makkelijk inrijgen doe je met behulp van een DRAADDOORSTEKER. Met DEZE loep kan je goed zien waar je bent met borduren. Succes!

Specificaties:

Glazen regelteller met magnetische pootjes - MET of ZONDER metalen plaat (A4). Afmeting regelteller: 9 x 10cm. Verkoop per stuk.

Maak het jezelf gemakkelijk met:

  • Een magneetBORD voor jouw telpatroon
  • Een borduurring
  • Een draaddoorsteker
  • Een borduurloep
  • Een garenhouder voor verschillende kleuren borduurgaren of tapisserie-wol

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduren in kruissteek - Magnetische regelteller voor metalen plaat

  • Merk: Pako
  • Model:749400Z
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €11,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Borduurloep met beugel - Borduurloupe vergroot 2-8 x

Borduurloep met beugel - Borduurloupe vergroot 2-8 x

BorduurloepBorduurloep - Beter zicht bij het bordurenFournituren voor handwerken - Borduurloep met b..

€21,30

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

Borduurgaren sorteren met garenhouderBorduurgaren sorteren met garenhouder van houtBorduurgaren bewa..

€2,50

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, Nederlands borduurpakket, borduurpakket met NL beschrijving, borduurpakket met Nederlandse omschrijving, borduurpakket in het Nederlands