Eenvoudige Trui Reparatie met Opstrijkbare Elleboogstukken



Heb je een geliefde trui met versleten ellebogen? Geen zorgen! Reparatie is nu eenvoudiger dan ooit met de opstrijkbare elleboogstukken van BinkFournituren.nl. Deze handige fournituren kunnen je trui een frisse look geven en verlengen de levensduur ervan. In slechts enkele stappen kun je je trui herstellen als nieuw.

Stap 1: Verzamel benodigdheden

Opstrijkbare ELLEBOOGSTUKKEN van BinkFournituren.nl

Een strijkijzer

Een PERSDOEK

Een kaartje STOPWOL

Een setje STOPNAALDEN voor wol

Stap 2: Voorbereiding

Plaats het beschadigde deel van je trui op een vlakke ondergrond. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon en droog is. Verwijder losse draadjes of knip ze af met een BORDUURSCHAARTJE.

Stap 3: Positioneer de Elleboogstukken

Leg de opstrijkbare elleboogstukken op de ellebogen van de trui. Zorg ervoor dat ze goed passen en de beschadigde gebieden bedekken.

Stap 4: Strijken

Bedek de elleboogstukken met de persdoek om te voorkomen dat de stof verbrandt. Als je de persdoek iets vochtig maakt, wordt deze doorzichtig zodat jij goed kunt zien wat je doet. Stel je strijkijzer in op de juiste temperatuur en houd de strijkbout met lichte druk op de elleboogstukken. Volg de instructies op de verpakking van de elleboogstukken en strijk deze voorzichtig op de trui.

 

Stap 5: Finishing touch

Laat jouw trui enkele minuten afkoelen voordat je hem draagt. De elleboogstukken zullen stevig aan de stof hechten. Bij een wollen trui zullen de elleboogstukken op een bepaald moment weer loslaten. Daarom naai jij de elleboogstukken na het strijken vast. De elleboogstukken zijn voorzien van een perforatie, zodat jij ze gemakkelijk kunt vastzetten. Gebruik hiervoor een draadje STOPWOL in een bijpassende kleur en een STOPNAALD met punt. Zo: die trui is klaar om weer gedragen te worden.

 

Met de opstrijkbare elleboogstukken van BinkFournituren.nl is trui reparatie een fluitje van een cent. Je kunt je favoriete truien nieuw leven inblazen en geld besparen door ze zelf te herstellen. Bestel vandaag nog deze handige fournituren en geef je kleding een tweede kans!

Wij hebben allerlei VERSIES elleboogstukken voor jou in verschillende vorm, materiaal en kleur. Liever geen synthetisch product? DEZE elleboogstukken zijn van 100% leer.

Related products: