• LAATSTE PAAR: Elleboog/ Kniestukken - Lichtblauw - OP=OP

Blauwe Verstelstukken.

Blauwe Verstelstukken voor broeken of truien. - LET OP: LAATSTE PAAR!

Fournituren: Kniestukken kopen – Elleboogstukken. Ken je dat? Net een nieuwe broek uitgezocht, één dag aan en er zit al een gat in de broek! Voor wie dit bekend voorkomt, hebben wij de oplossing. Met deze opstrijkbare kniestukken repareer jij de broek in een oogwenk. Even het strijkijzer erbij, strijken, met een paar steekjes vastzetten en… klaar! En deze doorgestikte versie is net zo goed geschikt als elleboogstuk op een versleten mouw. Kleur: Lichtblauw. Verkoop per paar.

De afmeting van deze kinderkniestukken is 11,5 x 8cm en daarmee een prima afmeting voor het bedekken van een knie of mouw. Voor peuters en kleuters kun jij ook onze Mini Kniestukken bestellen: die zijn nog een slagje kleiner. Gebruik een persdoek voor het strijken: dan raakt de broek niet beschadigd. Zet jij de kniestukken ook vast met een paar steekjes supersterk naaigaren?

Gat in je broek?

Een gat in een broek komt nooit gelegen. Zonde om een goede broek weg te doen vanwege een beschadiging, lelijke vlek of winkelhaak, toch? Met deze opstrijkbare kniestukken kun jij dit probleem snel en eenvoudig oplossen.

Hoe werkt het?

Houd er rekening mee dat het kniestuk het gat of de scheur ruim bedekt. Leg het kniestuk op de beschadiging aan de goede kant van de broek. Met een persdoek klaar jij dit klusje snel en eenvoudig – Maak de persdoek een klein beetje vochtig: dan wordt de doek transparant en zie jij goed wat je doet. Strijken op hoge temperatuur (stand III voor Katoen). Zorg ervoor dat je druk uitoefent met het strijkijzer zonder te wrijven om verschuiven van het kniestuk te voorkomen. 10 minuten laten afkoelen en klaar! Voor de zekerheid zet jij het kniestuk nog vast met een paar steekjes Supersterk Naaigaren. LET OP: Nooit rechtstreeks op het kniestuk strijken: leg er altijd een (pers)doek tussen!

Liever op de elleboog?

What's in a name? Hoewel wij deze verstelstukken kniestukken noemen, kan jij ze natuurlijk ook gebruiken voor een slijtplek op de elleboog. Gebruik jij de elleboogstukken op wol? Zet ze dan vast met een draadje van DEZE stopwol.

Specificaties:

Samenstelling: 70% polyester, 30% katoen. Afmeting: 11 x 8,5cm. Wasbaar tot 40°. Verkoop per paar. Kleur: Lichtblauw.

Te groot?

Onze MINI Kniestukken zijn nog een slagje kleiner en daarmee prima geschikt voor broeken van peuters en kleuters.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

LAATSTE PAAR: Elleboog/ Kniestukken - Lichtblauw - OP=OP

  • Merk: Opry
  • Model:33745
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95
  • €1,00


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

LAATSTE PAAR: Elleboog/ Kniestukken - Felgroen - OP=OP

LAATSTE PAAR: Elleboog/ Kniestukken - Felgroen - OP=OP

Groene Verstelstukken.Groene Verstelstukken voor broeken of truienFournituren: Kniestukken kopen – E..

€1,00 €2,95

4 paar Kniestukken Mini - Jeans

4 paar Kniestukken Mini - Jeans

Mini Kniestukken Jeans voor kinderbroeken.Mini Kniestukken Jeans voor kinderbroeken: een assorti van..

€3,75

Tags: Elleboogstukken, elleboogstuk, verstelstuk, kleding repareren, opstrijkbare elleboogstukken, elleboogstukken opstrijkbaar, patches, leren elleboogstukken, elleboogstukken leer, suede elleboogstukken, elleboogstukken suede, kniestuk, kniestukken, aanbieding, aanbieding elleboogstukken, aanbieding kniestukken, voordelige elleboogstukken, voordelige kniestukken, reclame elleboogstukken, reclame kniestukken, aktie elleboogstukken, aktie kniestukken