Elleboogstukken.

Elleboogstukken per paar: kies een kleur.

Fournituren - Repareren van kleding loont zich de moeite. Een favoriete trui of vest die ongebruikt in de kast blijft liggen vanwege de bekende slijtplekken op de mouwen, herstel jij snel en blijvend met een paar elleboogstukken in de juiste kleur. Kies de juiste kleur in het selectiescherm. Verkoop per paar.

De elleboogstukken zijn opstrijkbaar, maar bij gebruik op wol is strijken niet genoeg. Met een draadje stopwol en de juiste naald zet jij de elleboogstukken dus het beste nog even met een paar steekjes vast. Alternatieven voor dit model zijn de ovale elleboogstukken van suedine. Of bestel onze speciale aanbiedings-elleboogstukken: goedkoper wordt het niet.

Geef kleding een nieuw leven

Meestal ontstaan gaatjes en slijtplekken in kleding op of rond de elleboog. Logisch, want de ellebogen schuiven snel over een tafel of bureaublad. Met een paar opstrijkbare elleboogstukken los jij dit probleem snel en effectief op. Helemaal zelf, want een kind kan de was doen.

Vastzetten met een paar steekjes.

Op een katoenen shirt zet jij de elleboogstukken vast met jouw strijkijzer. Wil jij de elleboogstukken op een wollen vest of trui bevestigen, dan zal het strijken niet volstaan. In dat geval zet jij de elleboogstukken na het strijken even vast met een paar steekjes. Gebruik hiervoor stopwol en een bijpassende naald voor wol.

Specificaties:

Samenstelling: 44% polyester, 36% katoen, 20% viscose. Afmeting: 18 x 10cm. Wasbaar tot 40°.

Zoals je kunt zien, kan jij kiezen uit verschillende kleuren. Jij kunt in het selectiescherm jouw keuze maken. Zodra jij een kleur aanklikt, verschijnt de bijpassende foto, zodat jij weet welke kleur jij bestelt.

LET OP:

Voorkom dat het strijkijzer blijft ‘plakken’ aan de elleboogstukken bij het strijken. Om die reden is het belangrijk om altijd iets tussen het strijkijzer en het elleboogstuk te leggen. Dit kan bijvoorbeeld met een zakdoek of een theedoek. Of gebruik DEZE persdoek. De persdoek wordt transparant als jij deze een beetje nat maakt. Zo zie jij precies wat jij doet bij het strijken en loop jij geen enkel risico met jouw strijkbout. Jij bestelt die handige persdoeken per 2 stuks. Laat je de elleboogstukken nog even afkoelen na het strijken? Succes!

Niet vergeten:

Vergeet jij niet om een kaartje stopwol en een setje stopnaalden mee te bestellen om de elleboogstukken vast kunt naaien? HIER vind jij nog veel meer elleboogstukken - Kniestukken voor de reparatie van een broek kun jij HIER uitzoeken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Elleboogstukken (per paar) - Kies een kleur

  • Merk: Restyle
  • Model:79120
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Elleboogstukken Ovaal (Suèdine) - Kies een kleur

Elleboogstukken Ovaal (Suèdine) - Kies een kleur

ElleboogstukkenElleboogstukken - Welke kleur wil je?Fournituren: Elleboogstukken geven jouw blazer, ..

€2,50

Stopnaalden voor Wol Nr. 3-9 - Prima kwaliteit

Stopnaalden voor Wol Nr. 3-9 - Prima kwaliteit

Korte stopnaaldenKorte stopnaalden - Om gaatjes te stoppen in wol.Fournituren - Wolnaalden - Korte ..

€2,75

Stopwol Bordeaux

Stopwol Bordeaux

Kaartje stopwol van Scanfil.Stoppen klinkt misschien ouderwets, maar aan de andere kant… Met een klu..

€1,29

AANBIEDING: Elleboogstukken - Kies een kleur

AANBIEDING: Elleboogstukken - Kies een kleur

Goedkope Elleboogstukken.Goedkope Elleboogstukken: welke kleur wil je?Fournituren - Repareren van kl..

€1,99 €2,65

Tags: Elleboogstukken, elleboogstuk, verstelstuk, kleding repareren, opstrijkbare elleboogstukken, elleboogstukken opstrijkbaar, patches, leren elleboogstukken, elleboogstukken leer, suede elleboogstukken, elleboogstukken suede, kniestuk, kniestukken