Elleboogstukken

Elleboogstukken - Welke kleur wil je?

Fournituren: Elleboogstukken geven jouw blazer, flanellen overhemd of wollen trui een nieuw leven. Vaak ontstaan juist op de ellebogen slijtplekken, ten gevolge van het dragen. Zonde om een mooie trui weg te doen, alleen vanwege een klein gaatje of slijtage op de elleboog. Bovendien zit die trui vaak nog zo lekker! Met deze elleboogstukken los je dit in een handomdraai op. De elleboogstukken zijn opstrijkbaar, dus zijn zeer gemakkelijk te bevestigen. Verkoop per paar - Kies de juiste kleur in het selectiescherm.

Elleboogstukken leveren wij in allerlei modellen - HIER vind je het totale overzicht. Elleboogstukken op een wollen trui bevestigen? Kies HIER de juiste kleur stopwol.

Elleboogstukken - Kies maar een kleur

Onze elleboogstukken zijn verkrijgbaar in maar liefst 14 kleuren, zodat je altijd de beste keus kunt scoren voor jou trui of vest! Maak je keuze in het selectiescherm. Als je een kleur aanklikt, verschijnt de bijpassende foto, zodat je de kleur kunt bekijken. Onze leverancier brengt verschillende kleuren elleboogstukken onder 2 merknamen uit, namelijk Restyle en Opry. Het kan dus per kleur verschillen van welk merk je de elleboogstukken geleverd krijgt. Omdat beide merken door dezelfde fabrikant geproduceerd worden, zijn prijs, kwaliteit en productspecificaties volledig gelijk.

Elleboogstukken bevestigen - Hoe en wat:

Om de elleboogstukken op een wollen trui te bevestigen, raden wij aan om ze tevens vast te naaien met een draadje stopwol. Dat past mooi bij het materiaal en is lekker stevig. Je strijkt de elleboogstukken eerst voorzichtig op de mouwen, bij voorkeur met behulp van een persdoek, zodat je de wol niet 'kneust' met het strijkijzer. Daarna kun je de elleboogstukken via de geperforeerde gaatjes gemakkelijk vastnaaien.

LET OP:

Voorkom dat jij met jouw strijkbout blijft ‘plakken’ aan de elleboogstukken bij het strijken. Om die reden is het belangrijk om altijd iets tussen het strijkijzer en het elleboogstuk te leggen. Dit kan bijvoorbeeld met een zakdoek of een theedoek. Of gebruik DEZE persdoek. De doek wordt transparant als jij deze een beetje nat maakt. Zo zie jij precies wat jij doet bij het strijken en loop jij geen enkel risico met jouw strijkbout. Jij bestelt die handige persdoeken per 2 stuks. Laat je de elleboogstukken nog even afkoelen na het strijken? Succes!

Specificaties:

Samenstelling: 100% polyester. Afmeting: 14 x 10 cm. Samenstelling: 100 % polyester. Wasbaar tot 30°. Je ontvangt 1 paar elleboogstukken - de kleur kun je zelf selecteren in het selectiescherm. Jij ontvangt de elleboogstukken van Restyle of - bij onvoldoende voorraad van Opry: een vergelijkbare leverancier van fournituren.

Alternatieven en benodigdheden:

Elleboogstukken leveren wij in allerlei varianten. Voor het bevestigen op wol gebruik jij een setje stopnaalden en de juiste kleur stopwol.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Elleboogstukken Ovaal (Suèdine) - Kies een kleur

  • Merk: Restyle
  • Model:79152
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,50


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Elleboogstukken (per paar) - Kies een kleur

Elleboogstukken (per paar) - Kies een kleur

Elleboogstukken.Elleboogstukken per paar: kies een kleur.Fournituren - Repareren van kleding loont z..

€3,95

Stopnaalden voor Wol Nr. 3-9 - Prima kwaliteit

Stopnaalden voor Wol Nr. 3-9 - Prima kwaliteit

Korte stopnaaldenKorte stopnaalden - Om gaatjes te stoppen in wol.Fournituren - Wolnaalden - Korte ..

€2,75

Stopwol Zwart

Stopwol Zwart

Kaartje stopwol van Regia.Stoppen klinkt misschien ouderwets, maar aan de andere kant… Met een klusj..

€1,59

AANBIEDING: Elleboogstukken - Kies een kleur

AANBIEDING: Elleboogstukken - Kies een kleur

Goedkope Elleboogstukken.Goedkope Elleboogstukken: welke kleur wil je?Fournituren - Repareren van kl..

€1,99 €2,65

Tags: Elleboogstukken, elleboogstuk, verstelstuk, kleding repareren, opstrijkbare elleboogstukken, elleboogstukken opstrijkbaar, patches, leren elleboogstukken, elleboogstukken leer, suede elleboogstukken, elleboogstukken suede, kniestuk, kniestukken