Elleboogstukken Ovaal (Suèdine)

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=352
Levertijd: Op Voorraad
€2,95

Beschikbare opties:


* Elleboogstukken Suèdine Kleur:

Aantal:

Elleboogstukken suèdine.

Elleboogstukken geven jouw blazer, flanellen overhemd of wollen trui een nieuw leven. Vaak ontstaan juist op de ellebogen slijtplekken, ten gevolge van het dragen. Zonde om een mooie trui weg te doen, alleen vanwege een klein gaatje of slijtage op de elleboog. Bovendien zit die trui vaak nog zo lekker! Met deze elleboogstukken los je dit in een handomdraai op. De elleboogstukken zijn opstrijkbaar, dus zijn zeer gemakkelijk te bevestigen.

Om de elleboogstukken op een wollen trui te bevestigen, raden wij aan om ze tevens vast te naaien met een draadje stopwol. Dat past mooi bij het materiaal en is lekker stevig. Je strijkt de elleboogstukken eerst voorzichtig op de mouwen, bij voorkeur met behulp van een persdoek, zodat je de wol niet 'kneust' met het strijkijzer. Daarna kun je de elleboogstukken via de geperforeerde gaatjes gemakkelijk vastnaaien.

Afmeting: 14 x 10 cm. Samenstelling: 100 % polyester. Wasbaar tot 30 °.

Onze elleboogstukken zijn verkrijgbaar in maar liefst 15 kleuren, zodat je altijd de beste keus kunt scoren voor jou trui of vest! Maak je keuze in het selectiescherm. Als je een kleur aanklikt, verschijnt de bijpassende foto, zodat je de kleur kunt bekijken.

Onze leverancier brengt verschillende kleuren elleboogstukken onder 2 merknamen uit, namelijk Restyle en Opry. Het kan dus per kleur verschillen van welk merk je de elleboogstukken geleverd krijgt. Omdat beide merken door dezelfde fabrikant geproduceerd worden, zijn prijs, kwaliteit en productspecificaties volledig gelijk.

©Bink Fournituren 2012-2020