Bink Fournituren tijdens de Lockdown


  •   Geplaatst op: 2020-12-15
  • |
  •   Views: 86

ACTUELE STATUS i.v.m. Corona:

Helaas is ons servicepunt in Haarlem met ingang van vandaag tot en met 19 januari gesloten in verband met maatregelen van de landelijke overheid. Uiteraard zijn wij gewoon telefonisch en per mail bereikbaar. Wij zijn op werkdagen en op zaterdag bereikbaar voor jouw vragen via mail of telefoon of maak gebruik van de handige chatfunctie in onze webwinkel.

BESTELLINGEN 

Onze bestellingen worden dagelijks verpakt en verzonden - houd wel rekening met een mogelijke langere termijn voor bezorging in verband met te verwachten grote drukte bij pakketbezorgers en postbezorging. Bestellingen boven de 25 euro worden altijd GRATIS verzonden. Tot 25 euro vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten van €2,95 (voor België tot 25 euro €7,95 - vanaf 25 euro GRATIS verzending)

LOKAAL KOPEN:

Voor de volgende gebieden geldt een aangepast lager bezorgtarief. Dit geldt voor Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Overveen, Bloemendaal en sinds kort ook voor Hoofddorp. Woon jij in één van deze woonplaatsen, dan toont het systeem jou de mogelijkheid van lokaal bezorgen. Jij betaalt dan slechts €1,78 voor bestellingen tot 25 euro. *mocht er ten onrechte toch €2,95 gerekend worden? Geen zorgen: wij storten dan direct €1,17 terug op jouw rekening!

UPDATE: Met betrekking tot Afhalen van bestellingen: Het afhalen dan wel afrekenen van bestellingen of producten is bij het Servicepunt helaas NIET mogelijk - wij vragen jouw begrip hiervoor. De regels vanuit de landelijke overheid zijn aangescherpt op dit vlak. Wij verzoeken jou dan ook om jouw bestelling bij jou thuis te laten bezorgen, zodat wij jou lokaal kunnen bedienen.

VEILIGHEID BOVEN ALLES

Verder houden wij in onze werkzaamheden zoals wij dat steeds gedaan hebben, steeds rekening met onze eigen veiligheid en die van onze leveranciers, bezorgers en transporteurs. Laten wij hopen dat wij deze periode snel achter ons kunnen laten.

Tevens willen wij graag onze dank uitspreken voor de vele bemoedigende en ondersteunende woorden, die wij van vele klanten hebben mogen ontvangen. Stay safe!

En dan nog even dit: HIER ga jij rechtstreeks naar onze Aanbiedingspagina in de webwinkel: meer dan 100 fournituren en handige hulpjes blijvend in prijs verlaagd! Het touw van de foto kan jij trouwens ook bij ons bestellen, kijk HIER maar!

Related products:

Related articles: