Bink Fournituren NA de Lockdown


  •   Geplaatst op: 2020-12-15
  • |
  •   Views: 281

UPDATE ACTUELE STATUS i.v.m. Corona:

Zoals het er nu naar uitziet is ons servicepunt in Haarlem met ingang van WOENSDAG 28 april weer geopend voor onze klanten, zij het met een aantal door de overheid gestelde beperkingen. Daarnaast zijn telefonisch en per mail bereikbaar. Wij zijn op werkdagen en op zaterdag bereikbaar voor jouw vragen via mail of telefoon of maak gebruik van de handige chatfunctie in onze webwinkel. Wil jij langskomen in het Servicepunt? Kijk dan naar de openingstijden onderin dit artikel.

BESTELLINGEN 

Onze bestellingen worden dagelijks verpakt en verzonden - houd wel rekening met een mogelijke langere termijn voor bezorging in verband met te verwachten grote drukte bij pakketbezorgers en postbezorging. Bestellingen boven de 25 euro worden altijd GRATIS verzonden. Tot 25 euro vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten van €2,95 (voor België tot 25 euro €7,95 - vanaf 25 euro GRATIS verzending)

LOKAAL KOPEN:

Voor de volgende gebieden geldt een aangepast lager bezorgtarief. Dit geldt voor Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Overveen, Bloemendaal en sinds kort ook voor Hoofddorp. Woon jij in één van deze woonplaatsen, dan toont het systeem jou de mogelijkheid van lokaal bezorgen. Jij betaalt dan slechts €1,78 voor bestellingen tot 25 euro. *mocht er ten onrechte toch €2,95 gerekend worden? Geen zorgen: wij storten dan direct €1,17 terug op jouw rekening!

UPDATE: Met betrekking tot Afhalen van bestellingen: Het afhalen dan wel afrekenen van bestellingen of producten is bij het Servicepunt ook weer gewoon mogelijk.

VEILIGHEID BOVEN ALLES

Verder houden wij in onze werkzaamheden zoals wij dat steeds gedaan hebben, steeds rekening met onze eigen veiligheid en die van onze leveranciers, bezorgers en transporteurs. 

WELKOM BIJ HET SERVICEPUNT - OPENINGSTIJDEN:

Je vindt ons Servicepunt in Haarlem, Kleine Houtstraat 39. Bij het servicepunt kan jij artikelen afrekenen, bestellen of afhalen. Wij vragen jou om jouw winkelbezoek goed voor te bereiden via een vooraf-bezoek aan onze webwinkel. Zo blijft de wachttijd beperkt, aangezien we voorlopig nog steeds maar 1 klant tegelijk mogen en kunnen helpen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Heb jij klachten of voel je je niet 100%? Blijf dan thuis en bescherm jezelf en anderen.

Openingstijden:

DINSDAG tot en met ZATERDAG 10:00 - 16:00 uur

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Bij het Servicepunt vind jij het grootste gedeelte van de producten die wij in de webwinkel aanbieden. Daarnaast hebben wij een aantal vaste aanbiedingen, die alleen gelden bij aanschaf bij het servicepunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

BASIC Fournituren – 3 verpakkingen voor 5 euro

Alle Haarmode – 3 verpakkingen voor 5 euro

Durable Glanskatoen pen 2,5/3,5 – 3 bollen voor 5 euro (kies uit 48 kleuren!)

Alle ANTISLIP Huissokken – 2 paar voor 10 euro *

Tot gauw!

*alle hierboven genoemde aanbiedingen gelden ALLEEN bij aanschaf bij het servicepunt, online gelden (soms) andere prijzen


En als jij jouw bestelling online plaatst: HIER ga jij rechtstreeks naar onze Aanbiedingspagina in de webwinkel: met nog eens meer dan 100 fournituren en handige hulpjes, die blijvend in prijs zijn verlaagd! Het touw van de foto kan jij trouwens ook bij ons bestellen, kijk HIER maar!

Related products:

Related articles: