Bink Fournituren - Bezoek ook ons Servicepunt in Haarlem


  •   Geplaatst op: 2020-12-15
  • |
  •   Views: 527

WELKOM BIJ HET SERVICEPUNT - OPENINGSTIJDEN:

Je vindt ons Servicepunt in Haarlem, Kleine Houtstraat 39. Bij het servicepunt kan jij artikelen afrekenen, bestellen of afhalen. Wij vragen jou om jouw winkelbezoek goed voor te bereiden via een vooraf-bezoek aan onze webwinkel. Zo blijft de wachttijd beperkt, aangezien wij maar een beperkte winkelruimte hebben. Toch even lekker neuzen? Dat is uiteraard geen probleem. 

Openingstijden: DINSDAG tot en met ZATERDAG 10:00 - 16:00 uur

VEILIGHEID BOVEN ALLES

Verder houden wij in onze werkzaamheden zoals wij dat steeds gedaan hebben, steeds rekening met onze eigen veiligheid en die van onze leveranciers, bezorgers en transporteurs. Totdat wij volledig zijn ingeënt, dragen wij nog steeds een mondkapje. Wil jij wel of geen mondkapje dragen in de winkel? Dat is uiteraard aan jou zelf. Heb jij klachten of voel je je niet 100%? Blijf dan thuis en bescherm jezelf en anderen.

GOED OM TE WETEN: 

Bij het Servicepunt vind jij het grootste gedeelte van de producten die wij in de webwinkel aanbieden. Daarnaast hebben wij een aantal vaste aanbiedingen, die alleen gelden bij aanschaf bij het servicepunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

BASIC Fournituren – 3 verpakkingen voor 5 euro

Alle Haarmode – 3 verpakkingen voor 5 euro

Durable Glanskatoen pen 2,5/3,5 – 3 bollen voor 5 euro (kies uit 48 kleuren!)

Alle ANTISLIP Huissokken – 2 paar voor 10 euro *

Tot gauw!

*alle hierboven genoemde aanbiedingen gelden ALLEEN bij aanschaf bij het servicepunt, online gelden (soms) andere prijzen


BESTELLINGEN 

Onze bestellingen worden dagelijks verpakt en verzonden - houd wel rekening met een mogelijke langere termijn voor bezorging in verband met te verwachten grote drukte bij pakketbezorgers en postbezorging. Bestellingen boven de 25 euro worden altijd GRATIS verzonden. Tot 25 euro vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten van €2,95 (voor België tot 25 euro €7,95 - vanaf 25 euro GRATIS verzending)

En als jij jouw bestelling online plaatst: HIER ga jij rechtstreeks naar onze Aanbiedingspagina in de webwinkel: met nog eens meer dan 100 fournituren en handige hulpjes, die blijvend in prijs zijn verlaagd! 

LOKAAL KOPEN:

Voor de volgende gebieden geldt een aangepast lager bezorgtarief. Dit geldt voor Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Overveen en Bloemendaal. Woon jij in één van deze woonplaatsen, dan toont het systeem jou de mogelijkheid van lokaal bezorgen. Jij betaalt dan slechts €1,78 voor bestellingen tot 25 euro.Related products:

Related articles: