• AANBIEDING: Rolcentimeter 150 cm

Rolcentimeter.

Rolcentimeter om nauwkeurig te meten bij het maken of verstellen van bijvoorbeeld kleding. Dit flexibele meetlint van Opry kun je natuurlijk ook gebruiken voor allerlei andere klusjes in en om het huis waarbij je nauwkeurig de maat wilt kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het opmeten van maten voor gordijnen of behang. Het meetlint is uitgevoerd in flexibel polyfibermateriaal met een uiteinde van kunststof.

De rolcentimeter neemt opgerold maar weinig ruimte in. Je kunt het meetlint er eenvoudig uittrekken en meten wat je wilt weten. Indien gewenst kun je het lint op een bepaalde lengte blokkeren. Alle maten opgemeten? Druk licht op de ronde knop aan de zijkant en het meetlint rolt zichzelf weer op. Zo berg je de rolcentimeter eenvoudig weer op in je naaimand of in de keukenla, zodat je de centimeter gemakkelijk weer terug vindt als je weer iets op wilt meten.

Extra functie: deze rolcentimeter is voorzien van een handige sleutelring. Zo kun je de centimeter bijvoorbeeld aan een lusje van je broek haken, als je meerdere meetklusjes moet verrichten.

Deze centimeter wordt door onze leverancier geleverd in meerdere kleuren: je ontvangt een willekeurige kleur. De kleur van het meetlint zelf is wit met duidelijk leesbare zwarte letters, waarin je centimeters en millimeters terug kunt lezen.

Lengte: 150 centimeter. Materiaal van het omhulsel: Kunststof.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Rolcentimeter 150 cm

  • Merk: Opry
  • Model: 996186
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €3,94
  • €2,96


Gerelateerde producten

Stofschaar 22,5 cm voor stof

Stofschaar 22,5 cm voor stof

Voordelige Kleermakersschaar van Pony.Een prima schaar voor als je af en toe naait of net begint met..

€6,50 €8,95

Kopspelden 34 x 0,60 mm - Met plastic kop

Kopspelden 34 x 0,60 mm - Met plastic kop

Pony Kopspelden voor afspelden van kleding, gordijnen enzovoort.In het handige kunststof bewaardoosj..

€2,99

Tags: Centimeter, meetlint, opmeten, maten opmeten, flexibele centimeter, rolmaat, rolmaatje, rolcentimeter