• Zadelzeep - Reinigingsmiddel voor glad leer

Leerzeep voor leerverzorging

Leerzeep voor leerverzorging - lederzeep voor alle gladleer

Fournituren – Onderhoud van leer. Onderhoud is het toverwoord als je het hebt over duurzame verzorging van leer. Of het nu gaat om een paar paardijlaarzen of een zadel, een leren stoelzitting of een mooie leren tas van tuigleer: regelmatig schoonmaken, onderhouden en verzorgen van het leer zal niet alleen de levensduur aanmerkelijk verlengen, het zorgt er ook voor dat jij netjes voor de dag komt. TRG Saddle Soap, Zadelzeep, is kleurloos en kan dus voor alle kleuren leer gebruikt worden. Met behulp van een nat sponsje, kan jij het leer zorgvuldig en doeltreffend schoonmaken. Bovendien blijft het leer soepel en voor enige tijd bestand tegen vocht. Zadelzeep gebruik jij ALLEEN voor GLAD LEER. Jij ontvangt een blikje saddle soap van 100ml.

Gebruik voor het reinigen van het leer met zadelzeep een sponsje voor schoenen. Na afloop kan jij het leer invetten met kleurloos ledervet of, indien jij krasjes wilt verbergen, kan jij het leer opkleuren met lederverzorging met pigment. Wil jij een leren stoel of bankstel schoonmaken? Kies dan voor onze lederreiniger.

Zadelzeep reinigt en verzorgt leer

Leer is een levend materiaal: het vraagt wat onderhoud en verzorging, waardoor jij lang plezier zult hebben van jouw leren schoenen en laarzen. Het gebruik van zadelzeep houdt het leer schoon en soepel, geeft verzorging en bescherming. Grison Saddlesoap Zadelzeep wordt geleverd in een traditioneel blikje.

Verzorging van zadels

Een paardrijzadel of andere voorwerpen van stevig en zwaar leer, kan jij na het reinigen met zadelzeep, invetten met Rapide Ledervet. Al 125 jaar is Rapide Ledervet het verzorgingsmiddel bij uitstek voor het zadel, tuig en hoofdstel van paarden. Het ledervet trekt goed in de poriën van het leer en houdt het leer hierdoor soepel. Bij regelmatige behandeling van het zadel blijft dit goed bestand tegen vocht en vuil. En jouw paardrijlaarzen behandel jij in één moeite direct mee.

Zadelzeep gebruiken - Hoe dan?

Maak een sponsje vochtig en haal deze door de zeep heen. Poets het leer met ronddraaiende bewegingen. Jij ziet het vuil verdwijnen. Laat het leer na het reinigen rustig opdrogen - de zadelzeep laat een dun filmpje achter op het leer. Vervolgens kan jij het leer mooi oppoetsen met de glansborstel of met DEZE schoenpoetsdoek. Nog beter is om het zadel of de tas na het reinigen met de zadelzeep na te wassen met overvloedig water. Vervolgens kan jij, nadat het leer goed heeft kunnen drogen, het leer behandelen met Rapide Ledervet. Vooral voor paardrijzadels of laarzen is dit de beste methode.

Specificaties:

Samenstelling: Zeep voor gladleer - Zadelzeep. Zadelzeep maakt het leer schoon en houdt het soepel. Kleurloos. Inhoud: 100ml. Verkoop per stuk.

Reinigen en verzorgen van leer:

  • Sponsje voor Leer
  • Rapide Ledervet - Kleurloze ledercreme
  • Lederreiniger voor bijvoorbeeld meubilair
  • Lederverzorging met pigment - geeft kleur aan het leer en verbergt krasjes en schade

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zadelzeep - Reinigingsmiddel voor glad leer

  • Merk: Wiertz
  • Model:847002
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Natuursponsje voor leer en textiel

Natuursponsje voor leer en textiel

NatuursponsjeNatuurspons om schoenen mee schoon te maken – 9x7x3cm.Schoenverzorging: Schoenen effect..

€1,99

Leder Reiniger - ook voor lederen meubels

Leder Reiniger - ook voor lederen meubels

Leer schoonmakenLeer schoonmaken - Lederreiniger voor Glad LeerFournituren - Meubelverzorging: Vloei..

€9,95

Leerverzorging met pigment - Kies een Kleur

Leerverzorging met pigment - Kies een Kleur

Leren meubels verzorging en kleurLeren meubels verzorging en kleur - Kies een Kleur.Fournituren - Me..

€14,95

Rapide Ledervet - Kleurloos

Rapide Ledervet - Kleurloos

Ledervet voor leerverzorgingLedervet voor leerverzorging, kleurloze ledercrèmeFournituren – Onderhou..

€11,95

Tags: Leervet, ledervet, leercreme, ledercreme, leather grease, rapide, verzorging van zadels, zadel verzorgen, soepel leer, leer beschermen, leer verzorgen, leer onderhouden, leeronderhoud, schoenen poetsen