• Rapide Ledervet - Kleurloos

Ledervet voor leerverzorging

Ledervet voor leerverzorging, kleurloze ledercrème

Fournituren – Onderhoud van leer. Onderhoud is het toverwoord als je het hebt over duurzame verzorging van leer. Of het nu gaat om een paar leren schoenen of laarzen, een leren stoelzitting of een mooie leren tas: regelmatig schoonmaken, onderhouden en verzorgen van het leer zal niet alleen de levensduur aanmerkelijk verlengen, het zorgt er ook voor dat jij netjes voor de dag komt. Rapide Ledervet, ook wel leercrème genoemd, is kleurloos en kan dus voor alle kleuren leer gebruikt worden. Het gemakkelijk smeerbare leervet verzorgt het leer en geeft, na uitpoetsen met de glansborstel, een mooie glans aan het leer. Bovendien blijft het leer soepel en voor enige tijd bestand tegen vocht. Ledervet gebruik jij ALLEEN voor GLAD LEER. Jij ontvangt een blikje kleurloos ledervet. Inhoud: 150ml.

Gebruik voor het insmeren van het leer een sponsje voor schoenen. Uitpoetsen doe jij met onze paardenharen glansborstel. Maak het leer voordat jij het gaat behandelen vrij van vuil en stof en maak het leer schoon met een lederreiniger of met DEZE zadelzeep. Profielzolen en randen van schoenen maak jij schoon met onze schoenzoolborstel.

Ledervet verzorgt en beschermt leer

Leer is een levend materiaal: het vraagt wat onderhoud en verzorging, waardoor jij lang plezier zult hebben van jouw leren schoenen en laarzen. Het gebruik van ledervet houdt het leer soepel, geeft een mooie glans en geeft bescherming en verzorging. Rapide Ledervet wordt geleverd in een traditioneel blikje.

Verzorging van zadels

Al 125 jaar is Rapide Ledervet het verzorgingsmiddel bij uitstek voor het zadel, tuig en hoofdstel van paarden. Het ledervet trekt goed in de poriën van het leer en houdt het leer hierdoor soepel. Bij regelmatige behandeling van het zadel blijft dit goed bestand tegen vocht en vuil. En jouw paardrijlaarzen behandel jij in één moeite direct mee.

Ledervet gebruiken - Hoe dan?

Maak leer voor behandeling schoon met een lederreiniger. Bij schoenen: Reinig eerst de zolen en randen van de schoen met onze schoenzoolborstel. Breng een dunne laag ledervet aan met behulp van een sponsje. Laat een kwartiertje intrekken. Nu kan jij het leer mooi oppoetsen met de glansborstel of met DEZE schoenpoetsdoek.

Specificaties:

Samenstelling: Neutraal Ledervet (ledercrème), gemaakt van minerale oliën en hoogwaardige wassen. Leervet geeft verzorging en glans, houdt het leer soepel en maakt het leer bij regelmatig gebruik waterafstotend. Kleurloos. Inhoud: 150ml. Verkoop per stuk.

Accessoires:

  • Sponsje voor Leer
  • Uitpoetsborstel
  • Schoenzoolborstel
  • Lederreiniger

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rapide Ledervet - Kleurloos

  • Merk: Wiertz
  • Model:844501
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €11,95


Gerelateerde producten

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenzool BorstelSchoenzool Borstel reinigt profielzolenFournituren – Schoenverzorging en schoenbor..

€7,95

Schoenborstel - Glansborstel, Licht of Zwart

Schoenborstel - Glansborstel, Licht of Zwart

Schoenborstel UitpoetsborstelSchoenborstel Uitpoetsborstel van PaardenhaarFournituren – Schoenverzor..

€9,95

Natuursponsje voor leer en textiel

Natuursponsje voor leer en textiel

NatuursponsjeNatuurspons om schoenen mee schoon te maken – 9x7x3cm.Schoenverzorging: Schoenen effect..

€1,99

Leder Reiniger - ook voor lederen meubels

Leder Reiniger - ook voor lederen meubels

Leer schoonmakenLeer schoonmaken - Lederreiniger voor Glad LeerFournituren - Meubelverzorging: Vloei..

€9,95

Tags: Leervet, ledervet, leercreme, ledercreme, leather grease, rapide, verzorging van zadels, zadel verzorgen, soepel leer, leer beschermen, leer verzorgen, leer onderhouden, leeronderhoud, schoenen poetsen