• Schoenborstel - Glansborstel, Licht of Zwart

Schoenborstel Uitpoetsborstel

Schoenborstel Uitpoetsborstel van Paardenhaar

Fournituren – Schoenverzorging en schoenborstels. Onderhoud is het toverwoord als je het hebt over duurzame verzorging van jouw schoenen. Deze glansborstel gebruik jij om jouw schoenen uit te poetsen en de borstel geeft een mooie, matte glans aan het leer. Regelmatig schoonmaken, onderhouden en verzorgen van jouw schoenen zal niet alleen de levensduur van jouw schoenen aanmerkelijk verlengen, het zorgt er ook voor dat jij netjes voor de dag komt. Plan de verzorging van jouw schoenen en laarzen op een vaste dag in de week: je zult merken, dat het veel minder werk is dan jij denkt. Gebruik de glansborstel van paardenhaar na het poetsen voor een langdurige glans. Kies in het selectiescherm voor de lichte of zwarte versie. Verkoop per stuk.

Gebruik voor het insmeren van jouw schoenen met schoensmeer onze paardenharen insmeerborstel. De zolen maak jij schoon met de schoenborstel voor hardnekkig schoenvuil. Impregneer jouw schoenen na het poetsen om ze tegen vuil en vocht te beschermen. Even snel een doek over jouw schoenen voor je de deur uitgaat en je kan er helemaal tegen!

Schoenen poetsen

Het poetsen van jouw schoenen zorgt ervoor dat de schoenen er goed uitzien en geeft tevens de nodige verzorging aan het leer. Deze glansborstel van paardenhaar dient een dubbel doel. Het uitpoetsen van de schoenen verwijdert het teveel aan schoensmeer. Bovendien geeft het borstelen met de zachte paardenharen een mooie langdurige glans aan het leer.

Hoe poets ik mijn schoenen?

Haal jezelf geen onnodig werk op de hals, maar laat de schoenen eerst goed drogen voor het reinigen, bij voorkeur met de zolen naar boven. Reinig eerst de zolen en randen van de schoen met onze schoenzoolborstel. Breng een dunne laag schoensmeer of schoencreme aan met behulp van een insmeerborstel. Laat een kwartiertje intrekken. Nu kan jij de schoen mooi oppoetsen met deze glansborstel. Spuit de schoenen na het poetsen in met impregneerspray: dan heb jij langer eer van jouw werk.

Specificaties:

Samenstelling: Donker gebeitst hout met paardenhaar. Afmeting: 17 centimeter. Borstelharen: 3cm. Kies uit licht of zwart in het selectiescherm. Verkoop per stuk.

Alles voor nette schoenen:

  • Schoenpoetsdoek
  • Uitpoetsborstel
  • Impregneerspray voor leer, suède en canvas
  • Schoenzoolborstel voor hardnekkig vuil in (profiel)zolen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoenborstel - Glansborstel, Licht of Zwart

  • Merk: SchinsLeder
  • Model:381016
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Impregneerspray voor textiel en leer

Impregneerspray voor textiel en leer

Impregneerspray voor leer en suèdeImpregneerspray voor leer en suède – tegen vocht en vlekken.Fourni..

€12,95

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenzool BorstelSchoenzool Borstel reinigt profielzolenFournituren – Schoenverzorging en schoenbor..

€7,95

Schoenborstel - Insmeerborstel, Licht of Zwart

Schoenborstel - Insmeerborstel, Licht of Zwart

Schoenborstel InsmeerborstelSchoenborstel Insmeerborstel van PaardenhaarFournituren – Schoenverzorgi..

€4,95

AANBIEDING: Schoenpoetsdoek - Altijd verzorgde schoenen

AANBIEDING: Schoenpoetsdoek - Altijd verzorgde schoenen

Poetsdoek voor schoenen.Poetsdoek voor schoenen laat je schoenen glanzen.Schoenen poetsen: Met deze ..

€1,00 €1,99

Tags: Schoenborstel, uitpoetsborstel, glansborstel, schoenen poetsen, leeronderhoud, schoenverzorging, leerverzorging, inpoetsen, uitpoetsen, inpoetsborstel, uitpoetsborstel, borstel paardenhaar, luxe schoenborstel, luxe glansborstel, glansborstel, borstel voor leer, hoe poets ik mijn schoenen, schoenen poetsen hoe