• Impregneerspray voor textiel en leer

Impregneerspray voor leer en suède

Impregneerspray voor leer en suède – tegen vocht en vlekken.

Fournituren – Schoenverzorging en schoenonderhoud. Onderhoud is het toverwoord als je het hebt over duurzame verzorging van jouw suède schoenen. Regelmatig schoonmaken, onderhouden en verzorgen van jouw schoenen en laarzen zal niet alleen de levensduur van jouw schoenen aanmerkelijk verlengen, het zorgt er ook voor dat jij netjes voor de dag komt. Beter nog is om de schoenen goed te beschermen, zodat het leer bestand is tegen water en vuil. Dit product laat een dun, onzichtbaar filmpje achter op het materiaal en beschermt leer, suède, nubuck en textiel tegen vocht en vlekken. Geschikt voor alle kleuren – NIET geschikt voor lakleer. Verkoop per bus van 400ml.

Het beste is om leren schoenen, laarzen en een tas direct na aankoop in te spuiten met impregneerspray. Liever geen drijfgas gebruiken? Impregneer jouw schoeisel dan met onze Duurzame Impregneerspray. Toch te laat met behandelen? Leer, suède en nubuck reinig doe jij Reiniger voor Suede en Leer. Kleine vlekjes op open leer, zoals suède, verwijder jij eenvoudig of met behulp van een gummetje voor suède. Is het suède toe aan een opfrisbeurt qua kleur? Gebruik dan verzorging voor suède en nubuck, met pigment.

Leer, suède en textiel beschermen

Leer heeft verzorging en bescherming nodig: dat komt het materiaal ten goede en zorgt ervoor dat jij langer doet met schoenen, laarzen of die mooie leren tas. Bescherming is het toverwoord: voorkomen van vochtplekken en vlekken is immers eenvoudig dan genezen! Behandel jouw leer en textiel dan ook direct na aankoop met een impregneerspray: dan worden veel problemen voorkomen.

Hoe dan?

Het te behandelen materiaal dient schoon en droog te zijn voor behandeling. Hierna kun jij met dit product in één handeling het leer of de textiel beschermen. Spuit de impregneerspray rechtstreeks op het materiaal met een afstand van ongeveer 20-30 centimeter. Vergeet niet om te ventileren bij het behandelen. De impregneerspray wordt geleverd in een de neutrale versie, die jij voor alle kleuren kunt gebruiken. Even laten drogen en klaar!

Hoe veel en hoe vaak?

Hoe vaak dien jij jouw schoenen en laarzen in te spuiten met deze spray? Dat kan jij gemakkelijk testen met behulp van een druppel water. Blijft de druppel enige tijd op het materiaal liggen, dan is het afdoende beschermd. Trekt het vocht direct in het leer of in de stof, dan is herhaling nodig. Kies liever voor het regelmatig aanbrengen van één of meerdere dunne laagjes spray dan voor te veel in één keer om verstikking van het materiaal te voorkomen.

Specificaties:

Impregneerspray voor alle leersoorten, dus ook voor suède en nubuck – Tevens geschikt voor textiel en gore-tex. Kleurloos. Bij twijfel vooraf testen op een onopvallende plek. NIET geschikt voor lakleer. Altijd ventileren bij het impregneren – doe dit bij voorkeur op een oude krant of buiten. Verkoop per spuitbus van 400ml.

Meer voor leer:

  • Duurzame Impregneerspray: zonder drijfgas
  • Reiniging voor Suede en Leer
  • Gummetje voor suede verwijdert kleine vlekken – ook te gebruiken voor vlekken in gordijnen en meubelstof
  • Verzorging voor suède en nubuck – frist de kleur op

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Impregneerspray voor textiel en leer

  • Merk: SchinsLeder
  • Model:882021
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €12,95


Gerelateerde producten

Verzorging voor Suede en Nubuck

Verzorging voor Suede en Nubuck

Suède Verzorging Suède Verzorging - Herstelt de kleur en beschermtFournituren – Schoenverzorging en..

€7,95

Suède en Nubuck reiniger - Suède gum

Suède en Nubuck reiniger - Suède gum

Suède en nubuck reinigingsgum. Verwijdert door het afgommen hardnekkige vlekken en vervuiling van ro..

€6,95

Combi Clean & care - Reinigingsschuim voor Suede en Glad Leer

Combi Clean & care - Reinigingsschuim voor Suede en Glad Leer

Suede en Leer Reiniger. Suede en Leer Reiniger: één doeltreffend middel om suede en gladleer te rei..

€12,50

Tags: kleding impregneren, kleding waterdicht maken, protector, impregneren, bescherming tegen vocht, bescherming tegen vlekken, bescherming tegen vochtvlekken, vochtvlek, olievlek, wijnvlek, anti-vlek, vlekken voorkomen, textile protector, textiel protector, meubels inspuiten, schoenen inspuiten, laarzen inspuiten, spray, Scotchgard, Scotchquard, scotchguard, hagerty