• Verzorging voor Suede en Nubuck

Verzorging voor Suede en Nubuck.

Verzorging voor Suede en Nubuck van ShoeBoy's ruw leder, zoals suede en nubuck en is ook geschikt voor textiel en tex-materialen.

Dit product is buitengewoon geschikt voor het behoud en de verzorging van suede en linnen schoenen. Omdat het een impregnerende werking heeft, beschermt het het leer tegen vocht en vlekken.

Velour en nubuck care is een kleurherstellend product. Het bevat een lichte hoeveelheid pigment, waardoor de oorspronkelijke kleur van je schoenen, jas of tas weer opgefrist wordt. Bovendien beschikt het over de volgende eigenschappen: het geeft het behandelde materiaal glans en verzorging en heeft een impregnerende werking.

Als de kleur van het suede nog prima is, kun je volstaan met de neutrale uitvoering. Deze bevat alle eerder genoemde eigenschappen maar er is geen specifiek pigment aan toegevoegd. Hierdoor kun je het voor alle kleuren gebruiken. Is de kleur wel aan een opfrisbeurt toe of wil je lelijke plekjes op het leer maskeren? Kies dan de juiste kleur in het selectiescherm.

Inhoud: 75 ml.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Verzorging voor Suede en Nubuck

  • Merk: Shoeboys
  • Model: 8931286C
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €6,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Rainstop impregneer voor textiel en leer

Rainstop impregneer voor textiel en leer

All protector impregneer spray. Geschikt voor álle soorten leer en textiel. Ook geschikt voor gore-..

€9,98

Crêpeborstel voor suède

Crêpeborstel voor suède

Crêpeborstel voor Suède. Om op te ruwen en stof er tussen uit te halen. Ook geschikt om haren van te..

€9,81

Suede Colour spray zwart

Suede Colour spray zwart

Suède verfspray Zwart. Dekkende kleurrenovator. Inhoud 200ml. Borstel de suéde eerst op met een crep..

€11,95

Tags: ShoeBoys Leer, Nubuck, onderhoud nubuck, nubuck schoenen, nubuck onderhoud, nubuck leer onderhouden, nubuck onderhouden, nubuck leer onderhoud, onderhoud nubuck schoenen, nubuck schoenen onderhoud, suede behandelen, suède schoenen, suede leer, suede schoenen behandelen, Shoeboy