Suède Verzorging

Suède Verzorging - Herstelt de kleur en beschermt

Fournituren – Schoenverzorging en schoenonderhoud. Onderhoud is het toverwoord als je het hebt over duurzame verzorging van jouw suède schoenen. Regelmatig schoonmaken, onderhouden en verzorgen van jouw suède of nubuck schoenen en laarzen zal niet alleen de levensduur van jouw schoenen aanmerkelijk verlengen, het zorgt er ook voor dat jij netjes voor de dag komt. Plan de verzorging van schoenen en laarzen op een vaste dag in de week: je zult merken, dat het veel minder werk is dan jij denkt. Dit product verzorgt het leer, frist de kleur op en beschermt tegen vocht en vlekken. Kies de juiste kleur in het selectiescherm of kies de neutrale versie die jij voor alle kleuren kunt gebruiken. Verkoop per flacon van 75ml.

Gebruik voor het opruwen van suède de speciale crêpe-borstel. Suede en nubuck reinigen doe jij met Reiniger voor Suede en Leer of met behulp van een gummetje voor suède. Het gebruik van een schoenlepel voorkomt ingetrapte schoenen.

Suède en nubuck verzorgen

Suède is zogenaamd open leer. Dat betekent dat jij hier speciale verzorgingsproducten voor dient te gebruiken. Door suède goed te impregneren en te verzorgen heb jij veel langer plezier van jouw suède schoenen, laarzen of tas. Gebruik voor het opruwen van het leer na verzorging een speciale borstel voor suède en nubuck.

Hoe dan?

Indien nodig verwijder jij voor het verzorgen eerst vuil en vlekken. Hierna kun jij met dit product in één handeling het leer verzorgen, beschermen en opfrissen. Gebruik de neutrale versie, die jij voor alle kleuren kunt gebruiken, of kies voor een gekleurde versie met pigment. Het pigment is niet dekkend, maar frist de originele kleur op. Kies dus een kleur die zo dicht mogelijk ligt bij de originele kleur. Verdeel de vloeistof door gelijkmatig opdeppen. Even laten drogen, opruwen met de suèdeborstel en klaar!

Specificaties:

Verzorging voor alle open leersoorten, zoals suède en nubuck. Verzorgt en impregneert en frist de kleur van het leer op. Kies de neutrale versie of een gekleurde uitvoering in het selectiescherm. Verkoop per flacon van 75ml.

Meer voor suède en nubuck schoenen:

  • Crêpeborstel
  • Reiniging voor Suede en Leer
  • Gummetje voor suede verwijdert kleine vlekken – ook te gebruiken voor vlekken in gordijnen en meubelstof
  • Schoenaantrekker – schoenlepel

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Verzorging voor Suede en Nubuck

  • Merk: Shoeboys
  • Model:8931286C
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Schoenborstel - Crêpeborstel voor suède

Schoenborstel - Crêpeborstel voor suède

Suèdeborstel.Suèdeborstel voor Suède en Nubuck - Ruwt suede weer opFournituren – Schoenverzorging en..

€9,95

Suède en Nubuck reiniger - Suède gum

Suède en Nubuck reiniger - Suède gum

Suède en nubuck reinigingsgum. Verwijdert door het afgommen hardnekkige vlekken en vervuiling van ro..

€6,95

Combi Clean & care - Reinigingsschuim voor Suede en Glad Leer

Combi Clean & care - Reinigingsschuim voor Suede en Glad Leer

Suede en Leer Reiniger. Suede en Leer Reiniger: één doeltreffend middel om suede en gladleer te rei..

€12,50

Tags: Nubuck verzorgen, suede verzorgen, suede beschermen, suede kleur, suede verf, suede pigment, suede opkleuren, suede impregneren, nubuck beschermen, nubuck kleur, nubuck pigment, nubuck opkleuren, nubuck verf, nubuck impregneren