• Schoenborstel - Crêpeborstel voor suède

Suèdeborstel.

Suèdeborstel voor Suède en Nubuck - Ruwt suede weer op

Fournituren – Schoenverzorging en schoenborstels. Onderhoud is het toverwoord als je het hebt over duurzame verzorging van jouw suede schoenen, laarzen of tas. Het regelmatig schoonmaken, onderhouden en verzorgen van jouw schoenen zal niet alleen de levensduur van jouw schoenen aanmerkelijk verlengen, het zorgt er ook voor dat jij netjes voor de dag komt. Plan de wekelijkse verzorging van schoenen en laarzen op een vaste dag in de week: je zult merken, dat het echt veel minder werk is dan jij denkt. Dit handzame borsteltje van rubber is geschikt voor de verzorging van suede, nubuck en andere open leersoorten. Verkoop per stuk.

De zolen van de schoenen maak jij schoon met onze borstel voor profielzolen. Suede en nubuck kan jij ook opruwen met een borsteltje van koperdraad. Vlekken verwijder je met de speciale suedegum. Vergeet jij niet om de schoenen na het reinigen te behandelen met impregneerspray tegen vocht en vuil?

Verzorging voor suede en nubuck

Het poetsen van jouw schoenen zorgt ervoor dat de schoenen er goed uitzien en geeft tevens de nodige verzorging aan het leer. Heb jij schoenen of laarzen van een open leersoort, zoals suede of nubuck? Dan is het onderhoud anders dan bij gladde leersoorten. Suede dient regelmatig opgeborsteld en opgeruwd te worden met een suedeborstel, zoals deze bijvoorbeeld. Het opruwen van het leer zorgt ervoor dat los stof tussen de poriën van het leer wordt verwijderd en geeft het leer een verzorgde uitstraling.

Hoe poets ik suede schoenen?

Haal jezelf geen onnodig werk op de hals, maar laat de schoenen eerst goed drogen voor het reinigen, bij voorkeur met de zolen naar boven. Reinig eerst de zolen en randen van de schoen met onze schoenzoolborstel. Verwijder eventuele vlekjes met behulp van een suedegum. Borstel het materiaal vervolgens met de suedeborstel op. Borstel altijd in dezelfde richting, zo zien jouw schoenen of laarzen er weer mooi uit en worden kleine beschadigingen gemaskeerd. Is de kleur niet meer helemaal in orde? DIT product voor suede en nubuck verzorgt en frist de kleur op. Spuit de schoenen/laarzen na het poetsen in met impregneerspray: dan heb jij langer eer van jouw werk. Goed om te weten: een rubberen borstel als deze is ook ideaal voor het verwijderen van dierenharen van (be)kleding!

Specificaties:

Samenstelling: Gelakt beukenhout met natuurlijk rubber. Afmeting: 106 x 41mm. Borstelgedeelte: 2cm hoog. Verkoop per stuk.

Alles voor suede en nubuck:

  • Suedegum - verwijdert vlekken uit suede en nubuck
  • Koperborsteltje - voor suede en nubuck; handig voor op reis
  • Impregneerspray voor leer, suède en canvas
  • Schoenzoolborstel voor hardnekkig vuil in (profiel)zolen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoenborstel - Crêpeborstel voor suède

  • Merk: Redecker
  • Model:404012
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Impregneerspray voor textiel en leer

Impregneerspray voor textiel en leer

Impregneerspray voor leer en suèdeImpregneerspray voor leer en suède – tegen vocht en vlekken.Fourni..

€12,95

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenzool BorstelSchoenzool Borstel reinigt profielzolenFournituren – Schoenverzorging en schoenbor..

€7,95

Suède en Nubuck reiniger - Suède gum

Suède en Nubuck reiniger - Suède gum

Suède en nubuck reinigingsgum. Verwijdert door het afgommen hardnekkige vlekken en vervuiling van ro..

€6,95

Schoenborsteltje koperdraad - Voor suede en nubuck

Schoenborsteltje koperdraad - Voor suede en nubuck

Koperborsteltje voor Suède.Koperborsteltje voor Suède en Nubuck - Ruwt suede weer opFournituren – Sc..

€5,95

Tags: suedeborstel, suede, schoenborstel