• Werkborstel Zacht - Ideaal voor voegen in de badkamer

Werkborstel met baard

Werkborstel met baard: Fiber boender voor tegels, voegen en glazuur.

Fournituren - Borstels met echt haar: Zachte werkborstel om onder andere poreus steen, gelakt hout en andere middel-harde oppervlakken te schrobben. Een goede werkborstel is bepalend voor het resultaat van jouw schoonmaakwerk. Deze natuurborstel is gemaakt van hout en natuurlijke vezels en is 100% biologisch afbreekbaar. De werkborstel is 18 cm lang en is geschikt om niet al te harde of geglazuurde oppervlakken mee te boenen. Vanwege de zogenaamde baard van de borstel, is het tevens een ideale borstel om voegen in de badkamer mee schoon te maken.

Voor echt kwetsbare oppervlakken, met risico op krassen, kun jij beter een speciaal schuurlapje gebruiken. Voor het schrobben van de vloer of een terras hebben wij verschillende luiwagens voor je. Een badkuip, wastafel of douchecabine borstel je met onze speciale badkuipborstel.

Zachte werkborstel voor tegels en gelakt hout

Hout, kunststof en tegelwerk zijn materialen die af en toe eens goed schoongemaakt moeten worden. Voor het schrobben van jouw keukenblad, badkamervloer of voor voegen tussen de tegels gebruik jij deze halfharde werkborstel van tampico. De werkborstel is 18,5 centimeter lang en ligt, vanwege de speciale achtvorm, makkelijk in de hand.

Professionele borstels:

Schoonmaken met professionele schoonmaakproducten: dat bespaart tijd en moeite. Schoonmaken is niet heel vervelend, maar als jij het juiste materiaal ontbeert, kan het een vervelende klus worden. Met de professionele schoonmaakartikelen van Wecoline krijg jij jouw huis écht goed schoon. Minimale inspanning met maximaal resultaat: wie wil dat nou niet? Wecoline levert haar producten normaliter vooral aan schoonmaakbedrijven – met hun producten weet jij je dus verzekerd van de beste kwaliteit. Wecoline is het label van een innovatief, Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in schoonmaakproducten. Dagelijks maken duizenden schoonmakers gebruik van de professionele Wecoline producten – jij binnenkort ook?

Tampico – Wat is dat?

De vezels van de zachte werkborstel zijn van tampico-fiber. Tampicofiber is Mexicaans gras van een agaveplant. Tampico is een prima materiaal om kwetsbare opppervlakken te schuren. Tampico is NIETkrasvrij.

Specificaties:

Samenstelling: Onbehandeld beukenhout – Tampico fiber. Afmeting: 18,5 x 6 x 6,4centimeter. Verkoop per stuk.

Andere schrobborstels:

  • Krasvrije Schuurlapjes
  • Zachte luiwagen
  • Harde luiwagen
  • Badkuipborstel

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Werkborstel Zacht - Ideaal voor voegen in de badkamer

  • Merk: Wecoline
  • Model:10120818
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,95


Gerelateerde producten

Badkuipborstel - Ook voor tegelwerk

Badkuipborstel - Ook voor tegelwerk

BadkamerborstelBadkamerborstel zacht: Fiber boender voor badkuip en tegels.Borstels met echt haar: ..

€24,95

Krasvrije Schuurlapjes Voordeelpak

Krasvrije Schuurlapjes Voordeelpak

Veilig schuren.Veilig schuren zonder krassen.Alles lekker schoon: Krasvrije Schuurlapjes 10 stuks. S..

€9,95 €12,50

Luiwagen Zacht - Voor hout- en tegelvloeren - false

Luiwagen Zacht - Voor hout- en tegelvloeren - false

Zachte schrobber.Zachte schrobber voor semi-harde vloeren.Alles lekker schoon: solide en stevige lui..

€12,95

Tags: Boender, Borstel, zachte borstel, werkborstel, zachte borstel, schrobborstel, schuurborstel, luiwagen, halfharde borstel, borstel halfhard, borstel zacht