• Badkuipborstel - Ook voor tegelwerk

Badkamerborstel

Badkamerborstel zacht: Fiber boender voor badkuip en tegels.

Borstels met echt haar: Zachte werkborstel om het kwetsbare oppervlak van een bad, geglazuurde badkamertegels en de wastafel goed en gemakkelijk mee te schrobben. Een goede werkborstel is onmisbaar bij schoonmaakwerk. Deze natuurborstel wordt gemaakt door onze Duitse borstelmakers en is 100% biologisch afbreekbaar. De badkuipborstel is 37cm lang en is geschikt om niet al te harde of geglazuurde oppervlakken mee te boenen. Vanwege de handige vorm en de lange steel kun jij zonder veel inspanning alle hoeken van de badkuip bereiken. Verkoop per stuk.

Voor echt kwetsbare oppervlakken, met risico op krassen, kun jij beter een speciaal schuurlapje gebruiken. Voor het schrobben van de vloer of een terras hebben wij verschillende luiwagens voor je. Last van kalkaanslag? Gebruik de ecologische anti-kalkreiniger van Frosch.

Zachte werkborstel voor badkuip en tegels

Hout, kunststof en tegelwerk zijn materialen die af en toe eens goed schoongemaakt moeten worden. Voor het schrobben van jouw badkuip, wastafel en badkamertegels gebruik jij deze badkuip werkborstel van tampico. De werkborstel is 37 centimeter lang en ligt, vanwege de schuin opgezette brede borstelkop, makkelijk in de hand. Vanwege het ontwerp van de borstel kun jij overal gemakkelijk bij een kun jij goed kracht zetten zonder overmatige druk.

Borstels met echt haar:

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels of dierlijk haar. Het gebruikte hout wordt lokaal gewonnen.

Tampico – Wat is dat?

De vezels van de zachte werkborstel zijn van tampico-fiber. Tampicofiber is Mexicaans gras van een agaveplant. Tampico is een prima materiaal om kwetsbare opppervlakken te schuren. Tampico is NIETkrasvrij.

Specificaties:

Samenstelling: Onbehandeld beukenhout – Tampico. Lengte: 37 centimeter. Verkoop per stuk.

Andere schoonmaakhulpen:

  • Krasvrije Schuurlapjes
  • Zachte luiwagen
  • Harde luiwagen
  • Ecologische Anti-Kalkreiniger

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Badkuipborstel - Ook voor tegelwerk

  • Merk: Redecker
  • Model:302542
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €24,95


Gerelateerde producten

Krasvrije Schuurlapjes Voordeelpak

Krasvrije Schuurlapjes Voordeelpak

Veilig schuren.Veilig schuren zonder krassen.Alles lekker schoon: Krasvrije Schuurlapjes 10 stuks. S..

€7,50 €10,00

Luiwagen Hard - Voor steen en hardhout

Luiwagen Hard - Voor steen en hardhout

Harde schrobber.Harde schrobber voor harde vloeren en vlonders.Alles lekker schoon: solide en stevig..

€9,95

Tags: Badkuipborstel, borstel, badkuip