• Waslijn stalen kern 20 meter - Drooglijn voor binnen of buiten

Drooglijn.

Drooglijn – 20 meter waslijn voor drogen van wasgoed.

Fournituren – Huishouding- Waslijn kopen? Droog jij jouw wasgoed ook het liefste buiten? Met deze stevige waslijn plaats jij overal in no time een paar drooglijnen om de was aan op te hangen. Deze waslijn zit op een klos van 20 meter. Jij kunt de drooglijn zowel binnen als buiten spannen. Neem de waslijn mee in jouw bagage als jij gaat kamperen: dan kan jij overal en altijd even snel een wasje laten drogen. De waslijn is voorzien van een stalen kern. Jij ontvangt eenmaal 20 meter waslijn in een willekeurige kleur.

Waar vind je vandaag de dag nog goede houten wasknijpers? Onze houten wasknijpers worden gewoon in Nederland gemaakt en kunnen tegen een stootje. Wij hebben zowel een standaard versie als een Jumbo variant voor jou. Kwetsbaar wasgoed was jij bij voorkeur in een WASNET: onze waszakken zijn in verschillende versies leverbaar.

Waslijn voor binnen of buiten

Waslijn leveren wij op een klos van 20 meter – Jij ontvangt een willekeurige kleur. Jij kunt deze drooglijn buiten gebruiken, bijvoorbeeld door deze aan een muur of om 2 boomstammen te bevestigen. Maar ook binnen is deze drooglijn prima te gebruiken, bijvoorbeeld gespannen boven een ligbad. De drooglijn is ideaal toepasbaar op jouw balkon, binnenplaats of achter in de tuin. Ook prima geschikt voor gebruik op de camping of zelfs voor een snelle was onderweg. De waslijn is voorzien van een stalen kern met kunststof omhulsel. Haal af en toe een natte doek over de waslijn om vlekken op jouw wasgoed te voorkomen.

Goede wasknijpers: waar vind je die nog?

Wij horen het geregeld in onze winkel in Haarlem: Waar vind je vandaag de dag nog goede houten wasknijpers? Onze houten wasknijpers worden nog gewoon in Nederland gemaakt. De wasknijpers zijn van beukenhout en voorzien van een stevige metalen klem.

Buiten was drogen – hoe en waarom.

Er zijn genoeg argumenten te verzinnen om jouw wasgoed aan de waslijn te drogen. Wasgoed buiten drogen betekent besparing van energie, aangezien jij de wasdroger uit kunt laten. Kleding die buiten is gedroogd, ruikt lekker fris en gemakkelijk strijkbaar. Huishoudtextiel die jij buiten hebt gedroogd, zoals theedoeken en handdoeken, drogen aanmerkelijk beter af, wanneer jij de was buiten hebt opgehangen. Draai wasgoed altijd binnenstebuiten bij het buiten drogen om verkleuring te voorkomen. Witte was droog jij in de volle zon voor een optisch extra wit effect.

Specificaties:

Samenstelling: Nylon waslijn met stalen kern. Afmeting: 5mmØ. Jij ontvangt éénmaal 20 meter waslijn in een willekeurige kleur.

Alles voor de was:

Bij ons bestel jij allerlei handige hulpjes voor het wassen en drogen van wasgoed. Zoals onze wasnetten bijvoorbeeld, verkrijgbaar in verschillende maten of in een speciale VERSIE voor BH’s. Onze houten wasknijpers worden nog gewoon in Nederland gemaakt en dat merk jij aan de kwaliteit.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Waslijn stalen kern 20 meter - Drooglijn voor binnen of buiten

  • Merk: Metaltex
  • Model:113916
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,95


Gerelateerde producten

Wasnet voor BH - Waszakje voor lingerie

Wasnet voor BH - Waszakje voor lingerie

Wasnet voor behaWasnet voor beha: beschermt een beugel-BH in de wasmachineWaszakken beschermen je kw..

€2,95

Wasnetten set 3 stuks - 3 maten waszakken

Wasnetten set 3 stuks - 3 maten waszakken

WasnettenWasnetten: 3 waszakken voor fijne kleding in de wasmachineWaszakken beschermen je kwetsbare..

€4,95

Grote Houten Wasknijpers - Jumbo knijpers 20st

Grote Houten Wasknijpers - Jumbo knijpers 20st

Grote Knijpers.Grote Knijpers Hout voor wasgoed.Goede knijpers kopen? Waar vind je vandaag de dag no..

€5,95

Houten Wasknijpers - Prima wasknijpers 48 stuks

Houten Wasknijpers - Prima wasknijpers 48 stuks

Goeie Houten Knijpers.Goeie Houten Knijpers voor wasgoed.Stevige wasknijpers kopen? Waar vind je van..

€5,95

Tags: wasknijper, knijper, grote wasknijpers, wasknijpers knijpers, wasknijper hout, wasknijper van hout, buiten was drogen, waslijn, was aan de lijn, stormknijper, stormwasknijpers, grote knijper, jumbo knijper, knijper extra stevig, extra stevige knijper, stevige knijper, waslijn, drooglijn, wasgoed, wasgoed drogen, wasgoed buiten drogen