• Grote Houten Wasknijpers 20st

Grote Knijpers.

Grote Knijpers Hout voor wasgoed.

Goede knijpers kopen? Waar vind je vandaag de dag nog goede houten wasknijpers? Deze Jumbo Wasknijpers worden gewoon in Nederland gemaakt en kunnen tegen een stootje. De grote wasknijpers zijn een slag groter dan een reguliere wasknijper. Hierdoor kunnen zij extra gewicht aan en zijn de houten knijpers tevens bestand tegen een flinke windvlaag. Lengte: 9 centimeter. Jij ontvangt 20 grote houten wasknijpers.

De grote houten wasknijpers zijn tevens verkrijgbaar in een kleinere versie. Gebruik jij weleens een waszak voor jouw wasgoed? Dit voorkomt beschadigingen in de trommel. Bestel een set wasnetten met verschillende maten of kies een speciaal wasnet voor beugel-beha’s. Ook handig: een wasmarkeerset zodat jij weet wat van wie is.

Goede wasknijpers: waar vind je die nog?

Wij horen het geregeld in onze winkel in Haarlem: Waar vind je vandaag de dag nog goede houten wasknijpers? Deze extra grote houten wasknijpers worden nog gewoon in Nederland gemaakt. De wasknijpers zijn van beukenhout en voorzien van een stevige metalen klem.

Ideaal voor buiten was drogen.

De wasknijpers zijn extra groot en stevig en daarvoor perfect geschikt voor het buiten drogen van jouw wasgoed. Ook een zwaar dekbedovertrek of jouw gewassen spijkerbroek hang jij moeiteloos op met deze stevige houten wasknijpers. Haal de wasknijpers wel altijd binnen na gebruik: dit zal de levensduur van jouw nieuwe houten wasknijpers aanmerkelijk verlengen.

Specificaties:

Materiaal: Beukenhout. Lengte: 9 centimeter. Jij ontvangt 20 stuks wasknijpers.

Alles voor de was:

Bij ons bestel jij allerlei handige hulpjes voor het wassen en drogen van wasgoed. Zoals onze wasnetten bijvoorbeeld, verkrijgbaar in verschillende maten of in een speciale versie voor BH’s. Het gebruik van een wasnet of waszak zorgt ervoor dat er geen onnodige beschadigingen ontstaan in de trommel van de wasmachine. Met een wasmarkeersetje kun jij jouw wasgoed merken: handig voor wanneer jij voor meerdere personen de was doet. Voor lichter wasgoed gebruik jij de onze knijpers in standaard formaat.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Grote Houten Wasknijpers 20st

  • Merk: Betra
  • Model: 95444
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €4,50


Gerelateerde producten

Wasnet voor BH

Wasnet voor BH

Wasnet voor beha.Wasnet voor beha: beschermt een beugel-BH in de wasmachine.Waszakken beschermen je ..

€5,60

Wasmerk Set

Wasmerk Set

Wasmerkset.Wasmerkset om zelf naam-etiketten te maken, zodat je je wasgoed kunt merken.Deze wasmerks..

€4,95

Wasnetten set 3 stuks

Wasnetten set 3 stuks

Wasnetten.Wasnetten: 3 waszakjes voor fijne kleding in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsba..

€9,95

Houten Wasknijpers 48st

Houten Wasknijpers 48st

Goeie Houten Knijpers.Goeie Houten Knijpers voor wasgoed.Stevige wasknijpers kopen? Waar vind je van..

€4,99

Tags: Knijpers, wasknijpers