• Houten Wasknijpers - Prima wasknijpers 48 stuks

Goeie Houten Knijpers.

Goeie Houten Knijpers voor wasgoed.

Stevige wasknijpers kopen? Waar vind je vandaag de dag nog goede houten wasknijpers? Deze ouderwetse Houten Wasknijpers worden gewoon in Nederland gemaakt. De wasknijpers beschikken over een stevige metalen klem en het hout is mooi glad en vrij van splinters of barsten. Met deze wasknijpers heb je gewoon een stel goede knijpers in huis, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de knijpers zomaar uit elkaar vallen. Haal jij de knijpers wel even binnen na gebruik? Lengte: 7 centimeter. Jij ontvangt 48 grote houten wasknijpers.

De houten wasknijpers zijn tevens verkrijgbaar in een grotere versie: ideaal voor zwaar wasgoed zoals dekbedovertrekken, hoeslakens en zware (werk)broeken en jeans. Gebruik jij al een waszakje voor jouw kwetsbare wasgoed? Dit voorkomt beschadigingen in de trommel. Bestel een setje wasnetten met verschillende maten of kies voor het speciale wasnet voor beugel-beha’s. Ook handig: een wasmerkset zodat jij weet wat van wie is.

Goede wasknijpers: waar vind je die nog?

Wij horen het geregeld in onze winkel in Haarlem: Waar vind je vandaag de dag nog goede houten wasknijpers? Deze stevige houten wasknijpers worden nog gewoon in Nederland gemaakt. De wasknijpers zijn van glad beukenhout en voorzien van een stevige metalen klem.

Prima knijpers voor binnen en buiten.

De wasknijpers zijn stevig en geschikt voor het binnen én buiten drogen van jouw wasgoed. Haal de wasknijpers wel altijd binnen na gebruik: dit zal de levensduur van jouw nieuwe houten wasknijpers aanmerkelijk verlengen en voorkomt vlekken aan jouw wasgoed.

Specificaties:

Materiaal: Beukenhout. Lengte: 7 centimeter. Jij ontvangt 48 stuks wasknijpers.

Alles voor de was:

Bij ons bestel jij allerlei handige hulpjes voor het wassen en drogen van wasgoed. Zoals onze wasnetten bijvoorbeeld, verkrijgbaar in verschillende maten of in een speciale versie voor BH’s. Het gebruik van een wasnet of waszak zorgt ervoor dat er geen onnodige beschadigingen ontstaan in de trommel van de wasmachine. Met een wasmarkeersetje kun jij jouw wasgoed merken: handig voor wanneer jij voor meerdere personen de was doet. Voor lichter wasgoed gebruik jij de onze knijpers in standaard formaat. Voor zwaar wasgoed, zoals beddengoed, zware jeans of jassen kan jij het beste de Grote Houten Wasknijpers gebruiken. Drooglijn om jouw wasgoed binnen of buiten te laten drogen, vindjij HIER in de webwinkel.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Houten Wasknijpers - Prima wasknijpers 48 stuks

  • Merk: Betra
  • Model:95443
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,95


Gerelateerde producten

Wasnet voor BH - Waszakje voor lingerie

Wasnet voor BH - Waszakje voor lingerie

Wasnet voor behaWasnet voor beha: beschermt een beugel-BH in de wasmachineWaszakken beschermen je kw..

€2,95

Wasmerk Set - Merk jouw wasgoed met handige sjabloon

Wasmerk Set - Merk jouw wasgoed met handige sjabloon

Kleding markerenKleding markeren met instrijkbaar naam-etiketWasmerkset voor het markeren van kledin..

€4,95

Wasnetten set 3 stuks - 3 maten waszakken

Wasnetten set 3 stuks - 3 maten waszakken

WasnettenWasnetten: 3 waszakken voor fijne kleding in de wasmachineWaszakken beschermen je kwetsbare..

€4,95

Grote Houten Wasknijpers - Jumbo knijpers 20st

Grote Houten Wasknijpers - Jumbo knijpers 20st

Grote Knijpers.Grote Knijpers Hout voor wasgoed.Goede knijpers kopen? Waar vind je vandaag de dag no..

€5,95

Tags: Knijpers, wasknijpers