• Ossengalstick - Gemakkelijk voorbehandelen van vlekken

Vlekkenstick Ossengalzeep

Vlekkenstick Ossengalzeep - Voor insmeren van (vet)vlekken

Fournituren – Vlekken voorbehandelen met ossengalstick. Ossengalzeep is een traditioneel vlekkenmiddel voor het voorbehandelen van lastige vlekken in kleding, meubelstof of tapijt. Ossengalzeep is een veilig vlekkenmiddel: de in de zeep aanwezige dierlijke enzymen lossen vuil en vlekken op. Ossengalzeep is veilig voor de meeste stoffen, zelfs voor wol en zijde. Met deze ossengalstick is de zeep gemakkelijk op de stof aan te brengen. Ossengalzeep is geschikt voor vlekken die zijn ontstaan door vet, fruit, ei, wijn en melk. Ossengalzeep is 100% natuurlijk en bovendien volledig biologisch afbreekbaar. Verkoop in handige stick van 40gram.

Een STUKJE ossengalzeep is handig voor het behandelen van vlekken in stoelbekleding en vloerbedekking en wollen karpetten. Voor het aanstippen van vlekken kan jij ook vloeibare ossengalzeep gebruiken. Wil jij vlekken specifiek voorbehandelen, gebruik dan de juiste vlekkenduivel van Dr Beckmann. Voor extra waskracht gebruik jij ons Duurzame Vlekkenzout.

Biologisch vlekkenmiddel

Opvallend genoeg zijn juist de ‘ouderwetse’ schoonmaakmiddelen over het algemeen van natuurlijke oorsprong. Neem bijvoorbeeld een traditioneel stukje ossengalzeep: het ideale vlekkenmiddel voor veel vlekken in kleding, (auto)stoelbekleding en vloerbedekking. Ossengalzeep is een combinatie van zeep en rundergal: de hierin aanwezige enzymen lossen vlekken eenvoudig op. Ossengalzeep is 100% natuurlijk en bovendien volledig afbreekbaar. Bovendien is de zeep veilig voor alle wasbare en voor niet-machine wasbare stoffen, m.u.v. leer.

Hoe gebruik je de ossenstick?

Draai de stick een beetje open en maak de zeep nat onder de kraan. Breng de zeep rechtstreeks aan op de vlek – werk altijd van buiten naar de kern van de vlek toe om kringen te voorkomen. Masseer de zeep in met jouw vingers of gebruik DEZE wasborstel. Laat de zeep even intrekken, maar niet drogen. Verwijder vervolgens de zeep met een goed vochtige doek door te deppen of was de kleding na de voorbehandeling in de wasmachine.

Waarvoor gebruik je ossengalzeep?

Ossengalzeep kan je voor veel vlekken gebruiken: vlekken ontstaan door vet, bloed, ei, melk, fruit en wijn. Bruine aanslag in de kraag van kleding, ontstaan door vette afscheiding van de huid, kan jij met ossengal goed voorbehandelen. Heb jij een andere vlek in jouw kleding dan hierboven genoemd? Kies dan HIER de juiste vlekkenduivel.

Specificaties:

Samenstelling: >30% zeep, <5% Tetrasodium, edta, phosponates. Ossengalzeep is volledig biologisch afbreekbaar en niet op dieren getest. Gewicht: 40gram. Verkoop per stuk.Andere vlekkenmiddelen:

  • Ossengalzeep vloeibaar – vlekkenmiddel en waskracht versterker
  • Ossengalzeep – Makkelijk voor vloerbedekking en meubelbekleding
  • Duurzaam Vlekkenzout & Witmaker
  • Vlekkenduivel – Kies uit 8 versies voor verschillende soorten vlekken

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ossengalstick - Gemakkelijk voorbehandelen van vlekken

  • Merk: Siderius
  • Model:798163
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

Ossengalzeep Vloeibaar - Duurzaam vlekkenmiddel voor de wasmachine

Ossengalzeep Vloeibaar - Duurzaam vlekkenmiddel voor de wasmachine

Duurzaam Vlekkenmiddel Ossengalzeep.Duurzaam Vlekkenmiddel Ossengalzeep om vlekken voor te behandele..

€8,95

Ossengalzeep - Voor allerlei vlekken in textiel

Ossengalzeep - Voor allerlei vlekken in textiel

Vlekkenzeep OssengalVlekkenzeep Ossengal voor vetvlekken en meerFournituren – Vlekkenmiddel: Ossenga..

€5,95

Tags: Ossengal, ossengalzeep, galzeep, gallseife, vlekkenmiddel, vlekken voorbehandelen, lastige vlekken, witte was witmaken, witmaker, vlekkentovenaar, vlekkenduivel, fruitvlekken, vetvlekken, sausvlekken, inktvlekken, grasvlekken, bloedvlekken, eiwitvlekken, ossengal stick, vlekkenstick, vlekken voorbehandelen