• Ossengalzeep - Voor allerlei vlekken in textiel

Vlekkenzeep Ossengal

Vlekkenzeep Ossengal voor vetvlekken en meer

Fournituren – Vlekkenmiddel: Ossengalzeep is een traditioneel vlekkenmiddel voor het voorbehandelen van lastige vlekken in kleding, meubelstof of tapijt. Ossengalzeep is een veilig vlekkenmiddel. De in de zeep aanwezige dierlijke enzymen lossen vuil en vlekken op. Ossengalzeep is veilig voor de meeste stoffen, zelfs voor wol en zijde. Maak de zeep een beetje nat en breng de zeep rechtstreeks aan op de vlek, alvorens de stof uit te spoelen. Ossengalzeep is geschikt voor vlekken die zijn ontstaan door vet, fruit, ei, wijn en melk. Ossengalzeep is 100% natuurlijk en bovendien volledig biologisch afbreekbaar. Verkoop per stuk van 90gram.

Een stukje ossengalzeep is handig voor het behandelen van kleding, bekleding en vloerbedekking. Voor het aanstippen van vlekken kan jij ook de ossengal stick of vloeibare ossengalzeep gebruiken. Wil jij vlekken specifiek voorbehandelen, gebruik dan de juiste vlekkenduivel van Dr Beckmann. Voor extra waskracht gebruik jij ons Duurzame Vlekkenzout.

Biologisch vlekkenmiddel

Opvallend genoeg zijn juist de ‘ouderwetse’ schoonmaakmiddelen over het algemeen van natuurlijke oorsprong. Neem bijvoorbeeld een traditioneel stukje ossengalzeep: het ideale vlekkenmiddel voor veel vlekken in kleding, (auto)stoelbekleding en vloerbedekking. Ossengalzeep is een combinatie van zeep en rundergal: de hierin aanwezige enzymen lossen vlekken eenvoudig op. Ossengalzeep is 100% natuurlijk en bovendien volledig afbreekbaar. Bovendien is de zeep veilig voor alle wasbare en voor niet-machine wasbare stoffen, m.u.v. leer.

Hoe gebruik je ossengalzeep?

Maak een hoek van de zeep nat onder de kraan. Breng de zeep rechtstreeks aan op de vlek – werk altijd van buiten naar de kern van de vlek toe om kringen te voorkomen. Masseer de zeep in met jouw vingers of gebruik DEZE wasborstel. Laat de zeep even intrekken, maar niet drogen. Verwijder vervolgens de zeep met een goed vochtige doek door te deppen of was de kleding na de voorbehandeling in de wasmachine.

Waarvoor gebruik je ossengalzeep?

Ossengalzeep kan je voor veel vlekken gebruiken: vlekken ontstaan door vet, bloed, ei, melk, fruit en wijn. Bruine aanslag in de kraag van kleding, ontstaan door vette afscheiding van de huid, kan jij met ossengal goed voorbehandelen. Heb jij een andere vlek in jouw kleding dan hierboven genoemd? Kies dan HIER de juiste vlekkenduivel.

Specificaties:

Samenstelling: Sodium palmitate, Sdium cocoate, Aqua, Parfum, BHT, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Tetrasodium EDTA, Dry freezed ox gall, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 74260. Ossengalzeep is volledig biologisch afbreekbaar en niet op dieren getest. Gewicht: 90gram. Verkoop per stuk.Andere vlekkenmiddelen:

  • Ossengalzeep vloeibaar – vlekkenmiddel en waskracht versterker
  • Ossengalzeep stick – Makkelijk aanbrengen
  • Duurzaam Vlekkenzout & Witmaker
  • Vlekkenduivel – Kies uit 8 versies voor verschillende soorten vlekken

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ossengalzeep - Voor allerlei vlekken in textiel

  • Merk: Siderius
  • Model:866372
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,95


Gerelateerde producten

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

Ossengalzeep Vloeibaar - Duurzaam vlekkenmiddel voor de wasmachine

Ossengalzeep Vloeibaar - Duurzaam vlekkenmiddel voor de wasmachine

Duurzaam Vlekkenmiddel Ossengalzeep.Duurzaam Vlekkenmiddel Ossengalzeep om vlekken voor te behandele..

€8,95

Ossengalstick - Gemakkelijk voorbehandelen van vlekken

Ossengalstick - Gemakkelijk voorbehandelen van vlekken

Vlekkenstick OssengalzeepVlekkenstick Ossengalzeep - Voor insmeren van (vet)vlekkenFournituren – Vle..

€4,95

Tags: Ossengal, ossengalzeep, galzeep, gallseife, vlekkenmiddel, vlekken voorbehandelen, lastige vlekken, witte was witmaken, witmaker, vlekkentovenaar, vlekkenduivel, fruitvlekken, vetvlekken, sausvlekken, inktvlekken, grasvlekken, bloedvlekken, eiwitvlekken