• Harmisol - Impregneren in de wasmachine

Maak kleding waterdicht.

Maak kleding waterdicht in de wasmachine met Harmsiol

Wassen en strijken: Sportkleding, regenkleding, skikleding en zelfs zonwering en tentdoek: met behulp van Harmisol maak jij textiel (opnieuw) waterdicht. En dat gewoon in de wasmachine. Met Harmisol kan jij alle wasbare textiel weer waterdicht maken - mits de kleding NIET 100% synthetisch is. Harmisol Vloeibaar is geschikt voor machinewas, maar kan jij ook gebruiken voor wasgoed op de hand. Inhoud: 200ml - voor 2,5 kilo wasgoed.

Was de kleding voor het impregneren met DrBeckmann Wasmiddel voor sportkleding. Geen risico lopen met jouw gekleurde wasgoed? Gebruik dan Kleurenvangers van Dr Beckmann. Vlekken in wasgoed behandel je voor met een speciale vlekkenduivel of voeg wat vlekkenzout toe aan jouw wasmiddel.

Wasbare textiel maak je waterdicht met Harmisol

Met Harmisol maak jij wasbare textiel opnieuw waterafstotend. Dit kan zowel in de wasmachine of op de hand. Zorg ervoor dat jij de kleding van tevoren hebt gewassen, bij voorkeur met DIT wasmiddel van DrBeckmann, dat er speciaal voor is ontwikkeld. Met Harmisol kan jij alle textiel weer waterafstotend maken, mits de textiel wasbaar is en NIET van 100%polyester - natuurlijke en gemengde vezels kan jij wel met Harmisol behandelen.

Ken jij DrBeckmann? Alles voor een schone was:

Behalve Harmisol zijn wij tevens leverancier van de producten van Dr Beckmann - dé specialist voor een schone was. DrBeckmann is een familiebedrijf, waar inmiddels de 4de generatie zich bezighoudt met producten voor een schone, witte en frisse was. DrBeckmann is de expert als het gaat om vlekken, witte was en heeft handige oplossingen voor een schone wasmachine of voor het herstellen van doorgelopen kleding. DrBeckmann geeft jouw wasgoed de zorg die het verdient.

Specificaties:

Vloeibaar Impregneermiddel maakt alle wasbare textiel weer waterafstotend. Inhoud: 200ml voor 2,5 kilo textiel. Geschikt voor alle natuurlijke of gemengde vezels, maar NIET geschikt voor 100% polyester stoffen.

Alles weer lekker schoon:

  • Kleurenvangers - Tegen doorgelopen was
  • Vlekkenzout - voor schone en witte was
  • Vlekkenduivels - 8 varianten, de oplossing voor iedere vlek
  • Dr Beckmann Wasmiddel voor sportkleding - tevens de ideale voorbereiding voor impregneren met Harmisol
  • Voor het waterdicht maken van niet-wasbare items gebruik jij DEZE impregneerspray

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Harmisol - Impregneren in de wasmachine

  • Merk: Siderius
  • Model:653782
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Gerelateerde producten

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

Kleurenvangers - Voorkomt doorgelopen kleuren in de was

Kleurenvangers - Voorkomt doorgelopen kleuren in de was

Anti-kleur doekjesAnti-kleur doekjes voorkomen doorgelopen kleuren in de wasmachineVan DrBeckmann: K..

€4,95

Tags: Wasmiddel, wasmiddel sportkleding, sportkleding wassen, nare geurtjes in wasgoed, wasgoed ruikt, zweetgeur wasgoed, verwijdert zweetgeur, kleding impregneren, DrBeckmann, Dr Beckmann, Harmisol, impregneren