• Ossengalzeep Vloeibaar - Duurzaam vlekkenmiddel voor de wasmachine

Duurzaam Vlekkenmiddel Ossengalzeep.

Duurzaam Vlekkenmiddel Ossengalzeep om vlekken voor te behandelen: verwijdert allerlei lastige vlekken.

Vlekkenmiddel - Ossengalzeep: Bovendien kun je deze vloeibare ossengalzeep toevoegen als waskrachtversterker. En goed om te weten: het milieu wordt door deze ossengalzeep niet onnodig belast! Lastige vlek? Meer wasmiddel toevoegen is meestal niet de oplossing. Voorbehandelen is voldoende. Een voorbehandelde vlek zal sneller volledig verdwijnen. Bovendien kun je, als je de vlek hebt voorbehandeld, wassen op normale termperaturen en met een normale hoeveelheid wasmiddel. Verkoop in flacon van 500ml.

Ossengalzeep werkt voor de meeste vlekken maar niet voor alles. Kijk voor specifieke vlekken bij onze VLEKKENDUIVELS.

Ossengalzeep - Hoe werkt het?

Behandel de vlek voor met de vloeibare ossengalzeep. Breng wat vloeibare ossengalzeep aan met je vingers. Het beste is om de vlek in te masseren met een zachte borstel of doek. LET OP: werk altijd naar de kern van de vlek toe om te voorkomen dat je de vlek groter maakt of dat er kringen ontstaan. Laat de ossengal 15 minuten inwerken. Daarna kun je de voorbehandelde kleding direct in de wasmachine gooien en wassen op normale temperaturen en met de normale hoeveelheid wasmiddel.

Voor welke vlekken kun je Duurzame Ossengalzeep gebruiken?

Ook kleding die niet in de wasmachine kan, kun je voorbehandelen met ossengalzeep. Opnieuw 15 minuten laten intrekken en daarna de kleding zorgvuldig uitspoelen in de gootsteen of wasbak. Wanneer je een normale kleding- of bontewas draait, kun je Duurzame Ossengalzeep toevoegen als waskrachtversterker. Ossengalzeep is een probaat middel tegen de volgende vlekken: fruitvlekken, bloedvlekken, vetvlekken en grasvlekken.

Specificaties:

Samenstelling: 15-30% zeep uit raapolie/zonnebloemolie, 5-15% zeep uit olijfolie, 5-5% niet-ionische tensiden, 1-5% rundergal, 1-5% plantaardige alcohol, <1% citraat en met water aangevuld tot 100%. Inhoud: 500ml.

TIP:

Voor vlekken die je niet kunt behandelen met Duurzame Ossengalzeep, zoals lijmvlekken of roest/deodorant vlekken kun je het beste gebruik maken van Vlekkenduivels van DrBeckmann.

TIP 2:

Was je witte was voortaan met Duurzaam VLEKKENZOUT: een speciale waskrachtversterker voor Witte Was, die er ook voor zorgt dat je witte was weer echt wit wordt en niet grauw of vergeeld!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ossengalzeep Vloeibaar - Duurzaam vlekkenmiddel voor de wasmachine

  • Merk: Siderius
  • Model:701056
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

Ossengalzeep - Voor allerlei vlekken in textiel

Ossengalzeep - Voor allerlei vlekken in textiel

Vlekkenzeep OssengalVlekkenzeep Ossengal voor vetvlekken en meerFournituren – Vlekkenmiddel: Ossenga..

€5,95

Tags: Ossengal, ossengalzeep, galzeep, gallseife, vlekkenmiddel, vlekken voorbehandelen, lastige vlekken, witte was witmaken, witmaker, vlekkentovenaar, vlekkenduivel, fruitvlekken, vetvlekken, sausvlekken, inktvlekken, grasvlekken, bloedvlekken, eiwitvlekken