• Duurzaam: Ossengalzeep Vloeibaar

Duurzaam Vlekkenmiddel Ossengalzeep.

Duurzaam Vlekkenmiddel Ossengalzeep om vlekken voor te behandelen: verwijdert allerlei lastige vlekken.

Vlekkenmiddel - Ossengalzeep: Bovendien kun je deze vloeibare ossengalzeep toevoegen als waskrachtversterker. En goed om te weten: het milieu wordt door deze ossengalzeep niet onnodig belast! Lastige vlek? Meer wasmiddel toevoegen is meestal niet de oplossing. En dat terwijl de meeste vlekken gemakkelijk te verhelpen zijn. Het toverwoord bij het behandelen van vlekken is: Voorbehandelen. Een voorbehandelde vlek zal sneller volledig verdwijnen.Bovendien kun je, als je de vlek hebt voorbehandeld, wassen op normale termperaturen en met een normale hoeveelheid wasmiddel. Beter voor het milieu, beter voor je wasmachine en ook nog eens beter voor je portemonnee. Behandel jouw lastige vlekken voortaan voor met Duurzame Ossengalzeep.

Ossengalzeep werkt voor de meeste vlekken maar niet voor alles. Kijk voor specifieke vlekken bij onze VLEKKENDUIVELS.

Ossengalzeep - Hoe werkt het?

Behandel de vlek voor met de vloeibare ossengalzeep. De fles is voorzien van een handig tuitmondje, waardoor je gemakkelijk kunt doseren en niet teveel gebruikt of verspilt. Het beste is om de vlek in te masseren met een zachte borstel of doek. LET OP: werk altijd naar de kern van de vlek toe om te voorkomen dat je de vlek groter maakt of dat er kringen ontstaan. Laat de ossengal 15 minuten inwerken. Daarna kun je de voorbehandelde kleding direct in de wasmachine gooien en wassen op normale temperaturen en met de normale hoeveelheid wasmiddel. Ook kleding die niet in de wasmachine kan, kun je voorbehandelen met ossengalzeep. Opnieuw 15 minuten laten intrekken en daarna de kleding zorgvuldig uitspoelen in de gootsteen of wasbak. Wanneer je een normale kleding- of bontewas draait, kun je Duurzame Ossengalzeeo toevoegen als waskrachtversterker: voor een volle trommel voeg je 25-30ml toe aan het hoofdwasmiddel. Je zult zien dat je was veel schoner wordt dan normaal.

Voor welke vlekken kun je Duurzame Ossengalzeep gebruiken?

Ossengalzeep is een probaat middel tegen de volgende vlekken: fruitvlekken, bloedvlekken, vetvlekken, grasvlekken en inktvlekken. Voorbehandelen van de vlek is altijd het toverwoord voor het bestrijden van vlekken: ook in wasserijen en stomerijen zullen de medewerkers de vlek voorbehandelen om te hoge temperaturen of agressieve schoonmaakmiddelen te voorkomen. Behandel de vlek dus voor met Ossengalzeep en laat deze rustig 15 minuten intrekken voordat je de kleding wast als normaal.

Specificaties:

Samenstelling: 15-30% zeep uit raapolie/zonnebloemolie, 5-15% zeep uit olijfolie, 5-5% niet-ionische tensiden, 1-5% rundergal, 1-5% plantaardige alcohol, <1% sinaasappelolieterpenen, <1% natuurlijke etherische petit grain olie, citraat en met gewerveld water aangevuld tot 100%. Ingrediënten zijn afkomstig uit gecertificeerde biologische landbouw of wildverzameling. Allergie-informatie: niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor sinaasappelolieterpenen.

Inhoud: 300ml. Verpakt in fles van afbreekbaar plastic met doseerdop.

TIP:

Voor vlekken die je niet kunt behandelen met Duurzame Ossengalzeep, zoals lijmvlekken of roest/deodorant vlekken kun je het beste gebruik maken van Vlekkenduivels van DrBeckmann.

TIP 2:

Was je witte was voortaan met Duurzaam Vlekkenzout, een speciale waskrachtversterker voor Witte Was, die er ook voor zorgt dat je witte was weer echt wit wordt en niet grauw of vergeeld!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duurzaam: Ossengalzeep Vloeibaar

  • Merk: Sonett
  • Model:865212
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

Ossengalzeep - Voor allerlei vlekken in textiel

Ossengalzeep - Voor allerlei vlekken in textiel

Vlekkenzeep OssengalVlekkenzeep Ossengal voor vetvlekken en meerFournituren – Vlekkenmiddel: Ossenga..

€5,95

Ossengalstick - Gemakkelijk voorbehandelen van vlekken

Ossengalstick - Gemakkelijk voorbehandelen van vlekken

Vlekkenstick OssengalzeepVlekkenstick Ossengalzeep - Voor insmeren van (vet)vlekkenFournituren – Vle..

€4,95

Duurzaam Vlekkenzout - Waskrachtversterker & Witmaker - LET OP LEVERTIJD

Duurzaam Vlekkenzout - Waskrachtversterker & Witmaker - LET OP LEVERTIJD

Vlekkenzout.Vlekkenzout voor een schone en witte was - Zuurstofbleekmiddel.Fournituren - Wasmiddel e..

€7,95

Tags: Ossengal, ossengalzeep, galzeep, gallseife, vlekkenmiddel, vlekken voorbehandelen, lastige vlekken, witte was witmaken, witmaker, vlekkentovenaar, vlekkenduivel, fruitvlekken, vetvlekken, sausvlekken, inktvlekken, grasvlekken, bloedvlekken, eiwitvlekken